![]() |
Sapte pisoi - cautam stapini
Sapte frati acasa - cautam urgent stapini
Acum o luna si jumatate mi-au fatat ambele pisici. In consecinta am sapte pisoi foarte simpatici. Sint jucausi, foarte curati si bine educati. Stiu ce inseamna sa locuiesti intr-o casa si au invatat sa foloseasca ladita cu nisip. Nu sint deloc mofturosi si maninca aproape orice: lapte, carne, biscuiti pentru juniori. - doi sint negri cu ochii albastri - patru sint gri tigrati - unul e portocaliu tigrat In momentul de fata 7 pui plus 2 pisici inseamna 9 feline. Adica o mini gradina zoo la mine acasa. Asta e motivul pentru care trebuie sa se aseze fiecare la casa lui. Daca ii las in strada in mod sigur nu vor avea o viata prea lunga. :( Daca doriti sa adoptati unul (sau mai multi!), va rog sunati la telefon 0722.xxxxxx. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daca doriti sa adoptati unul (sau mai multi!), va rog sunati la telefon 0722.xxxxxx. |
La cererea Corinei am renuntat la stergerea acestui topic, intrucat nu pare totusi spam. Am sters insa numarul de telefon. Innovative, ti-as recomanda sa ceri sa fii contactat prin PM.
|
Pisicutele aristocrate cauta parinti. :)
|
nu e spam, dar cred ca prima fotografie ar fi fost de ajuns :)
tarcatul portocaliu e demential :D |
Originally Posted by Judex:
|
Pisicutele astea pozeaza ca niste veritabile modele. Cele mai reusite poze sunt cele in care apar cate trei pisoiasi, doi in plan secund, privind intr-o parte, ambii in aceeasi directie, si unul in prim-plan. :x
|
bai, sunt nasoale topicurile astea off-topic si off-forum. parca suntem pe neogen, iara nu pe un forum de filme. mai ramane sa punem anunturi matrimoniale.
nu le mai incurajati si voi, ce naiba (topicurile astea). |
hai ca apar rar si pot fi ignorate extrem de usor
|
Nu fi insensibila, Illo! Si pe alte forumuri exista topicuri "off" pe care se discuta diverse subiecte sau membrii aceluiasi forum se ajuta cu informatii ori cu altele. In cazul de fata, un membru al forumului are nevoie de ajutor pentru a gasi camin unor pisi mici si dulci. Poate il ajuta cineva...
|
nu era membru al forumului, s-a inscris special ca sa-si dea la infiat pisicile
@Stefan, sunt o gramada de topicuri de-a-nboulea ( cum naiba se scrie corect?, nu am invatat la scoala?) |
s-a inscris in august 2007
|
atunci a postat pt prima data ieri cu pisicile alea
mai da-l naibii |
A mai postat, tot pisici, in urma cu juma' de an. Tot Corina m-a atentionat, am unit topicurile si asta e tot. Calm down, Illo!
|
e, ce sa-ti povestesc!
|
sunt criminali pisoii astia. daca stai sa te uiti in ochii lor esti terminat. :) iti vine sa-i iei pe toti acasa.
|
@Illotempore
Sunt membri care, din diverse motive citesc forumul fara a si posta, decat in cazuri exceptionale. Poate ca si initiatorul topicului face parte din aceeasi categorie. Nu cred ca se gandea in 2007, cand si-a facut contul, ca va avea pui de pisicuta in 2008. Asa ca scopul nu a fost promovarea pisicutelor, mie mi-e clar. ;;) @Judex Ce cadou imi iei, daca tot m-ai botezat? Pe forum sunt Corinka... /:) |
Originally Posted by corinka:
|
ce-ar fi sa facem din acest topic, unul cu vreo 30 si ceva de pagini?
nu ar fi cool??? |
depinde numai de noi! :D
|
Originally Posted by Mistah J:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:23. |