Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Animals' Cafe (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88134)

innovative 29 Apr 2009 21:47

Sapte pisoi - cautam stapini

Sapte frati acasa - cautam urgent stapini

Acum o luna si jumatate mi-au fatat ambele pisici. In consecinta am sapte pisoi foarte simpatici. Sint jucausi, foarte curati si bine educati. Stiu ce inseamna sa locuiesti intr-o casa si au invatat sa foloseasca ladita cu nisip. Nu sint deloc mofturosi si maninca aproape orice: lapte, carne, biscuiti pentru juniori.

- doi sint negri cu ochii albastri
- patru sint gri tigrati
- unul e portocaliu tigrat

In momentul de fata 7 pui plus 2 pisici inseamna 9 feline. Adica o mini gradina zoo la mine acasa.
Asta e motivul pentru care trebuie sa se aseze fiecare la casa lui. Daca ii las in strada in mod
sigur nu vor avea o viata prea lunga. :(

Daca doriti sa adoptati unul (sau mai multi!), va rog sunati la telefon 0722.xxxxxx.

Daca doriti sa adoptati unul (sau mai multi!), va rog sunati la telefon 0722.xxxxxx.

Judex 29 Apr 2009 23:39

La cererea Corinei am renuntat la stergerea acestui topic, intrucat nu pare totusi spam. Am sters insa numarul de telefon. Innovative, ti-as recomanda sa ceri sa fii contactat prin PM.

corinka 29 Apr 2009 23:42

Pisicutele aristocrate cauta parinti. :)

StefanDo 30 Apr 2009 09:53

nu e spam, dar cred ca prima fotografie ar fi fost de ajuns :)

tarcatul portocaliu e demential :D

Pauline Kael 30 Apr 2009 09:59

Originally Posted by Judex:

La cererea Corinei am renuntat la stergerea acestui topic, intrucat nu pare totusi spam. Am sters insa numarul de telefon. Innovative, ti-as recomanda sa ceri sa fii contactat prin PM.

Judex,incepe sa iasa la iveala micul dictator din tine:))Ehee,stia el Pitbull ceva.

corinka 30 Apr 2009 10:21

Pisicutele astea pozeaza ca niste veritabile modele. Cele mai reusite poze sunt cele in care apar cate trei pisoiasi, doi in plan secund, privind intr-o parte, ambii in aceeasi directie, si unul in prim-plan. :x

illotempore2002 30 Apr 2009 10:24

bai, sunt nasoale topicurile astea off-topic si off-forum. parca suntem pe neogen, iara nu pe un forum de filme. mai ramane sa punem anunturi matrimoniale.
nu le mai incurajati si voi, ce naiba (topicurile astea).

StefanDo 30 Apr 2009 10:28

hai ca apar rar si pot fi ignorate extrem de usor

corinka 30 Apr 2009 10:29

Nu fi insensibila, Illo! Si pe alte forumuri exista topicuri "off" pe care se discuta diverse subiecte sau membrii aceluiasi forum se ajuta cu informatii ori cu altele. In cazul de fata, un membru al forumului are nevoie de ajutor pentru a gasi camin unor pisi mici si dulci. Poate il ajuta cineva...

illotempore2002 30 Apr 2009 10:42

nu era membru al forumului, s-a inscris special ca sa-si dea la infiat pisicile

@Stefan, sunt o gramada de topicuri de-a-nboulea ( cum naiba se scrie corect?, nu am invatat la scoala?)

StefanDo 30 Apr 2009 10:45

s-a inscris in august 2007

illotempore2002 30 Apr 2009 10:49

atunci a postat pt prima data ieri cu pisicile alea

mai da-l naibii

Judex 30 Apr 2009 10:55

A mai postat, tot pisici, in urma cu juma' de an. Tot Corina m-a atentionat, am unit topicurile si asta e tot. Calm down, Illo!

illotempore2002 30 Apr 2009 11:05

e, ce sa-ti povestesc!

Chambord 30 Apr 2009 11:15

sunt criminali pisoii astia. daca stai sa te uiti in ochii lor esti terminat. :) iti vine sa-i iei pe toti acasa.

corinka 30 Apr 2009 11:17

@Illotempore
Sunt membri care, din diverse motive citesc forumul fara a si posta, decat in cazuri exceptionale. Poate ca si initiatorul topicului face parte din aceeasi categorie. Nu cred ca se gandea in 2007, cand si-a facut contul, ca va avea pui de pisicuta in 2008. Asa ca scopul nu a fost promovarea pisicutelor, mie mi-e clar. ;;)

@Judex
Ce cadou imi iei, daca tot m-ai botezat? Pe forum sunt Corinka... /:)

Judex 30 Apr 2009 11:22

Originally Posted by corinka:

@Judex
Ce cadou imi iei, daca tot m-ai botezat? Pe forum sunt Corinka... /:)

Oops, my bad! Sorry. ;)

illotempore2002 30 Apr 2009 11:29

ce-ar fi sa facem din acest topic, unul cu vreo 30 si ceva de pagini?
nu ar fi cool???

StefanDo 30 Apr 2009 11:33

depinde numai de noi! :D

Judex 30 Apr 2009 11:33

Originally Posted by Mistah J:

Da' ce-aveţi dom'le cu topicul acesta? Sau cu topicurile de genul acesta? Dacă nu vă plac, e suficient să le ignoraţi şi se duc repede la fund. E cafenea, mi se pare normal să poţi vorbi despre orice, ţinând seama doar de normele legii şi ale bunului simţ.
Şi nu mi se pare normal să îi ştergi numărul de telefon. E numărul său, are dreptul să îl posteze. De ce să îl caute prin mesaj privat? Dacă omul nu are acces permanent la internet? Dacă a postat treaba asta de la o sală de internet? Ce, trebuie să se ducă zilnic să îşi verifice mesajele private...? Ţi se pare logic ce ai făcut, Judex?

Nu avem de unde sti daca este numarul lui sau nu. Sunt informatii personale care nu se fac publice. Punct.

All times are GMT +2. The time now is 02:23.