![]() |
Raptoricä, Cinemania se gândeste si el la site-ul serialului, asa cä ia sfätuiti-vä voi putin, OK? Unde-s doi, site-ul plesneste!
Ideea ta cu genericul animat fost întâmpinatä cu entuziasm de echipä. DA, ar fi excelent, cum spuneam si data trecutä. Acum, spune-ne, te rog: care sunt parametrii täi de timp (relatia dintre durata/complexitatea unui asemenea fragment animat, si timpul de lucru necesar). In functie de asta, îti voi trimite elementele vizuale de care ai nevoie. Dacä se înscrie în timp (în sensul cä nu va fi prea târziu), vor fi imagini filmate. Dacä ai nevoie de mai mult timp, îti trimitem ce avem la data respectivä (fotografii ale actorilor, ale decorurilor, etc.) Pentru restul lumii: INTALNIRE VINERI, ORELE 18:00, LA GARSONIERA. Continuäm conform planului stabilit: lucru cu actorii, pregätiri pentru filmare. Obvious, please, please, please! Mäcar UNUL dintre LUPTATOR si PASIV, dacä nu amândoi! |
Originally Posted by Pitbull:
.dupa cum ii spuneam aseara si lui leonard, nu as vrea sa fie un generic prea incarcat(adica sa nu se ajunga la treburi rozosine/gen la bloc)-animatia ar fi bidimensionala(primo; pentru ca nu ma pricep la 3D secundo: nu cred ca s-ar potrivi)si alb-negru.poate ca ideea mea ar fi pe undeva in zona animatiilor scurte ale lui branea-cu elemente construite din linii *eventual ar putea intra si putina culoare*( si asta fara sa il plagiez, pt. ca am un sac de respect pt. omul ala--dar modalitatea asta mi se pare cea mai ok in contextul dat). despre ce o sa fie si cam ce o sa fie: eu ma gandeam la un fel de 'caricaturi" ale personajelor care interactioneaza cumva, fiecare pe specificul lor...in fine, partea asta mai trebuie gandita oleaca. timpul in care as putea realiza animatia...sa zicem 1 luna/jumate, in conditiile in care voi mai lucra cu 2 persoane.ma gandesc ca nu e prea mult, avand in vedere ca nici voi, din cate am inteles, nu ati inceput inca lucrul propriu-zis... "Monday’s in a pigtown Tuesday’s in a truck Wednesday’s a field of mud And thursday’s out of luck Friday’s rain clouds Saturday flies by Sunday comes shining From a blue blue sky" |
Conceptia ta e bine gânditä si se potriveste cu conceptia de ansamblu a filmului. 2D indiscutabil - nu e nevoie de lucruri mai complicate.
N-as zice totusi alb-negru; eventual, o conceptie cromaticä simplä si expresivä: culori putine, dar combinate interesant. Caricaturi ale personajelor în interactiune. Da, de bunä seamä. Iar aceste interactiuni sä implice si titlurile genericului. Exemple: LUPTATORUL: se sparge-n douä-trei figuri si-i explodeazä numele. PASIVUL: stä nemiscat, într-una din "pozitiile" lui, si-n jur în apare prin dissolve numele, ca o aureolä. ACTRITA: trage cu pistolul si iese numele; sau: declamä o scenä, si de sub ea se ridicä numele, înältând-o ca pe un "piedestal" de pe care ea sare jos. Singura problemä: TIMPUL. Noi plänuim ca la sfârsitul lui septembrie sä avem pilotul gata. Dacä reusesti sä te comprimi si sä-l termini pânä atunci, foarte bine! Dacä nu... Vom prezenta initial pilotul, la TVR, färä animatie, iar dacä pasienta nu merge si vom continua sä cäutäm producätori, inseräm genericul animat imediat dupä contactul cu Tudor Giurgiu. Concret: începe sä scrii scenariul genericului, iar eu încep sä adun documentatia vizualä de care ai nevoie. Din acest moment, interactionäm pas cu pas. |
oky-doky. o sa incerc atunci sa lucrez si eu mai repede.
"They died in their hundreds with no sign to mark where Save the brass in the pocket of the entrepreneur. By landslide and rockblast they got buried so deep That in death if not life they’ll have peace while they sleep." |
Originally Posted by Pitbull:
DAR dacä Relu ("Pasivul") poate sä vinä (a revenit la Bucuresti?), ar fi foarte bine, cä mai întâi avem de DISCUTAT despre personaj. Si cu candidatii/candidatul pentru "Profet" ce se-aude? AnyObvious there? ...there? ...ere? ...? Am terminat de refäcut scenariul - inclusiv ä-urile si î-urile si toate celelalte. Mai astept doar secventa-plombä despre concurs, între Maseuzä si Lingvist. Silver tatä, vine, sau nu vine? Later edit: Avem la dispozitie vila lui Nume, timp de SAPTE ZILE, începând din 4 septembrie. Asta înseamnä cä ne rämân OPT ZILE DE PREGATIRE, începând de azi! Ca atare, întâlnirea de disearä devine FOARTE URGENTA. Vä rog insistent, adunati-vä si VENITI CU TOTII. (Rämân scutiti: Nightwane, care e doar interpret, a avut deja douä repetitii si oricum trebuie sä lucreze în continuare cu Relu, si Nae, datoritä programului lui încärcat de la filmäri.) Silver: pânä la orele 14:00 cel târziu, sä am în email secventa-plombä, ca s-o inserez în scenariu si sä-l trimit la toatä lumea imediat. Disearä, la întâlnire, avem nevoie de CEL PUTIN UN EXEMPLAR IMPRIMAT, IN FORMA FINALA. Obvious: actorii, actorii, actorii, te rog! |
Prezenti:
Leonard GhitzaCartitza Cornel Pitbull Absenti motivati: NightWane (a anuntat din timp; oricum, azi nu era nevoie de el) Nae (a anuntat cä e ocupat în general; oricând e nevoie de el, dar nu punctual) Obvious (m-a anuntat prin m.p. cä nu poate veni; OK - dar, din päcate, era mare nevoie de ea - pentru actori, scenografie, repetitii) Absent semi-motivat: Jay (nu are net acasä; dar crezusem cä mäcar suficient de periodic se uitä pe forum, de la net-cafe sau de unde poate). Absenti nemotivati: Restul. (Asteptati email cu detalii! Nu se cade sä le exprim public) Trebuia sä facem multe lucruri esentiale (atât administrative, cât si artistice - repetitii, etc.), si nu s-a putut. Ne-am dus la o terasä si am fäcut pregätire pentru compartimentul regie. Intâlnirea de azi se mutä: SAMBATA, 27 AUGUST, 2005, H. 18:00, LA GARSONIERA Färä sä trasez nominal sarcinile (vi le stiti), reiau: avem de rezolvat urgent urmätoarele probleme: FINALIZAREA DISTRIBUTIEI (mai sunt de acoperit "Profetul", "Pasivul" si "Metalurgistul"; Cornel a intrat definitiv în "Luptätorul") REPETITII PE CUPLURI DE PARTENERI DEFINITIVATE. REZOLVAREA PROBLEMELOR DE TRANSPORT INCEPUTUL LUCRULUI CONCRET LA SCENOGRAFIE PROBLEME CONCRETE LEGATE DE IMAGINE (CAMERE, LUMINI, OPERATOR) Program: Duminicä, 28 august, pauzä. De luni, întâlniri zilnice, orele 18:00, garsonierä. Cei care nu pot veni zilnic sunt rugati ca în acel timp sä-si rezolve însärcinärile. DUMINICA, 4 SEPTEMBRIE: ZI DE PREGATIRE IN BUFTEA. LUNI, 5 SEPTEMBRIE, PRIMA ZI DE FILMARE .................................................. ............. LUNI, 12 SEPTEMBRIE, INCHEIEREA FILMARILOR |
de sunet nu ai zis
|
Sunetul nu e printre urgentele prioritare. Il vom aborda curând.
Incä ceva: faceti bine si RASPUNDETI LA CONVOCARI (indiferent cum: forum, m.p., e-mail, Yahoo sau telefon). |
de data asta vin
|
Eu vin sigur.
|
Schimbare de plan:
ACEEASI ORA, LA "TERASA CREATORILOR" Pregätiti-vä pentru scandal. |
Eu n-am apucat sa vad mesaju'. Am fost la garsoniera :x .
|
M-am temut de asta. Modificarea s-a fäcut prea târziu (abia la cinci mi-a räspuns Jay la telefon). Am dat telefoane, SMS-uri, mesaje pe yahoo, pe unde-am putut - dar... :((
In fine. Update: Azi, prezenti: Silver_Boy Nightwane Leonard Cinemania Cornel Pitbull Am discutat planul de lucru pe zilele urmätoare, pe puncte. Program actualizat: Duminicä, 28 august: - Repetitie cu actori, "Scenaristul" si "Luptätorul" Luni, 29 august: - Prospectie. Orele 16:30, întâlnire la Gara de Nord, iesirea de la metrou din coltul gärii cu Calea Grivitei. Mergem la Buftea sä vedem spatiul de filmare (vila lui Nume). Sedintä de lucru la fata locului. Marti, 30 august - sâmbätä, 3 septembrie - Intâlniri zilnice la GARSONIERA, orele 18:00. Repetitii cu actorii, pregätiri pentru filmare. Duminicä, 4 septembrie - Pregätire la locul de filmare. Luni, 5 septembrie - PRIMA ZI DE FILMARE. |
Ghitza, am vrut sa te sunam, dar, din pacate, n-a avut nici unul dintre noi numarul tau de telefon...SORRY!
|
Nu face nimic. Mi-era ca si azi s-a intamplat ca ieri cand n-am fost decat 4. Cand am vazut mesajul m-am linistit. Data viitoare iau agenda cu mine si nu pleaca nimeni pana nu-mi da nr. de telefon :happy:.
|
Am ajuns si eu in Bucuresti. Vin maine la Gara de Nord.
Pana atunci sper sa ma puna Silver_boy la curent. |
Oki am luat la cunostinta... O sa fie probleme cu garsoniera... nu stiu daca o sa mai putem sa mergem acolo si e nasol. Imi cer scuze dar a intervenit ceva... unii prieteni ai tipei vor sa ramana la Bucuresti si nu prea am ce face... anyway... sper sa caut si sa gasesc un loc ... incerc... poate ma ajutati si voi... Nu stiu maine cum pot sa ajung la Buftea, deci ne vedem la repetitii....
|
O.K., temä suplimentarä urgentä pentru toatä lumea:
De gäsit unul sau mai multe spatii în care sä putem lucra de marti pânä sâmbätä: - repetitii cu actorii - pregätiri |
Asadar, am fost la Buftea:
Silver_Boy Leonard Cartman Cinemania Nightwane Nume (gazdä) Pitbull Casa e mai mult decât OK ca spatiu, o vom folosi. Singura problemä e cä unele încäperi sunt nefinisate, si trebuie s-o mobiläm pentru filmare. In rest, s-au pus la punct diverse detalii de productie. Cartman si Leonard: vä rog sä-mi trimiteti URGENT fotografiile din prospectie, ca sä i le forwardez lui Obvious, care are mare nevoie de ele pentru scenografie. Toatä lumea: dacä pânä azi dupä-amiazä, în timp util pentru convocäri, nu gäsim un spatiu unde sä repetäm disearä, suntem într-un plop si mai înalt decât äla din weekendul trecut. HAI, MOBILIZATI-VA!!! |
Am terminat revizia finala la scenariu. Deocamdata l-am trimis doar lui Silver_boy si lui Pittbull. Nu am adresele celorlalti, dar am vorbit cu silver sa vi le trimita.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:41. |