Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   "Moartea domnului Lăzărescu" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86350)

KORBEN 05 Jan 2006 07:43

mda, mi s-ar parea mai corect sa se afirme dsp mld ca este POST-tezist
ar fi mai corect
tezist este femeia visurilor
(btw cred ca foarte in trend faza asta cu tezismu...ar trebui sa ne ingrijoram?)
fara sa fiu fan sau simpatizant mld sau cristi puiu mantreb ce-au zis onorabilii dsp garcea si oltenii si cati din ei or sa dea bani pe biulet la avanpremiera la mall ca sa se raviseze cu flatulatzii

regedit 05 Jan 2006 16:03

orice film isi are audienta lui, chiar daca uneori ea consta doar in familia celui care l-a realizat (vezi fix alert). oricum cred ca mdl a avut o audientza ce a depasit chiar si asteptarile realizatorilor. inca odata, o lauda pentru ei si la acest aspect.

cu consideratie in jongleria sosului de tomate,

Nae 09 Jan 2006 01:19

vazut, placut.

filmul nu este in nici un fel o critica la sistemul sanitar din romania, la fel cum nu este nici o poveste tragica a unui om batran... filmul este mai mult o radiografie a romanului de rand, incepand cu cel mai de jos, si ajungand la cel mai de sus...
insa, e plictisitoare, este lung, si nu este in nici un fel captivating, fascinating or entertaining... este un film bine gandit, insa numai pentru o audienta redusa, care se sileste sa-l vada cap-coada...

e un film reusit. citind scenariu de cand mai era inca la cnc, stiu ca este 100% asa cum era atunci, iar puiu a facut exact ce-si propunea (nu ca tudor giurgiu, you'll see, and youy'll despair, i say) atunci... i-a reusit, chiar bine.

totusi, nu-i un film care sa ma faca sa-l revad. probably never.

Alex Leo Serban 10 Jan 2006 12:54

re: tudor giurgiu, eu am auzit cu totul altceva... din partea unei pers. f exigente si in care am max. incredere.
so, no offence, but what u say convinces me of the exact opposite :P

Nae 10 Jan 2006 19:11

Originally Posted by Alex Leo Serban:

re: tudor giurgiu, eu am auzit cu totul altceva... din partea unei pers. f exigente si in care am max. incredere.
so, no offence, but what u say convinces me of the exact opposite :P

nu crede numai lucruriile pe care le auzi draga leo, ca din cand in cand nu sunt currecte... o sa-l vezi, premiera e in februarie candva, si o sa te dai cu capu de pereti, si tu, si persoana de la care ai auzit bazaconia aia...
no offence towards your friends, and the people you have maximal trust in, but that movie is bad.... really, bad!

ce discutii o sa fie si acolo... can't wait.

Alex Leo Serban 12 Jan 2006 12:47

yeah right! presupun k de aia a fost selectionat la berlin :P

Alex Leo Serban 13 Jan 2006 12:41

Premiera nu mai este in februarie, ci in martie. din motive de b'lin (vezi mai sus)...

Nae 13 Jan 2006 17:10

vai, vai, da ce-i cu enthuziasmul asta asa de incredibil, de la doi oameni care sunt foarte high-brow si aroganti... zici c-ar fii doi fani ai cinematografiei romane.... nice.

nu stiu ce sa zic.... a fost luat la Berlin. mdeah. bravo lui.

totusi, o sa-l vedeti, o sa va lamuriti, si o sa plangeti. eu n-as fi rezistat sa-l vad pana la sfarsit daca nu eram asa de interesat de atunci cand am citit scriptul. are cateva scene cu in dialog infect, unde personajele se pierd, si unde toata ideia filmului moare eroic.

astept sa vorbiti in cunostinta de cauza, si nu asa, dupa ce-ati auzit, si cum credeti, etc.

salutare voua tuturor...

p.s. alsule, te regasim si de data asta la belin?

Pitbull 13 Jan 2006 22:21

Continuati �* lätúri, bitte schöschön.

sade981 31 Jan 2006 18:26

"Moartea domnului Lazarescu"=BULLSHIT

Chiar daca "Moartea domnului Lazarescu" exprima o patetica realitate romaneasca asta nu face din el o capodopera, exact cum "Libertatea" care exprima tot o realitate si reuseste sa fie cel mai de rahat ziar sau in orice caz printre cele mai de rahat.Cadrele par filmate cu camera ascunsa de o televiziune locala din provincie cu emisie de doua ore pe zi,iar sunetul zici ca e inregistrat cu reportofonul(unul de proasta calitate).Personajele sunt interpretate de actori ratati care nu ezita sa zica "DA" la orice propunere,chiar si la o reclama de detergenti.
Concluzia:Un rahat premiat tot rahat ramane!!

Leonard 31 Jan 2006 20:55

surprizã: n-a fost nominalizat la Oscar

Pitbull 31 Jan 2006 21:49

Re: "Moartea domnului Lazarescu"=BULLSHIT

Originally Posted by sade981:

Chiar daca "Moartea domnului Lazarescu" exprima o patetica realitate romaneasca asta nu face din el o capodopera, exact cum "Libertatea" care exprima tot o realitate si reuseste sa fie cel mai de rahat ziar sau in orice caz printre cele mai de rahat.Cadrele par filmate cu camera ascunsa de o televiziune locala din provincie cu emisie de doua ore pe zi,iar sunetul zici ca e inregistrat cu reportofonul(unul de proasta calitate).Personajele sunt interpretate de actori ratati care nu ezita sa zica "DA" la orice propunere,chiar si la o reclama de detergenti.
Concluzia:Un rahat premiat tot rahat ramane!!

Concluzia ar putea suna si asa: da' mult se mai uitau unii în oglindä, când veneau de la serbarea de sfârsit de an, cu coronita pe cap!
Bäiete, n-ai priceput nimic. Pune mâna si învatä, si s-ar putea sä afli cä Fiscuteanu, Luminita Gheorghiu, Florin Zamfirescu, Doru Ana, Dana Dogaru (sa sä-i amintesc doar pe cei mai importanti) sunt printre cei mai buni actori RECUNOSCUTI ai nostri, nu ratati. Mai pune mâna si pe-o carte, ceva, si poate-ai sä pricepi si ce-i aia "stil" în cinema. Sau dacä ti-e chiar greu, räsfoieste topicul ästa; cred cä sunt sanse sä te mai dumiresti nitel.

Bogie 01 Feb 2006 16:41

Originally Posted by sade981:

Cadrele par filmate cu camera ascunsa de o televiziune locala din provincie cu emisie de doua ore pe zi,iar sunetul zici ca e inregistrat cu reportofonul(unul de proasta calitate).

Ai vazut cumva "Idiotii" sau "Mifune's Last Song"? :?

gionloc 02 Feb 2006 10:31

@ Bogie, Pitbull -
nu-l mai palmuiti pe bietul sade981, poate ameti saracul si, fereasca Sf. Spiridon, sa nu se transforme in 112sad-e si sa se dogma-tizeze omu' ca atunci sa vedeti predici despre corectitudine vizuala in cinema!

io zic sa-l trimiteti rapid la o dezintoxicare calitativa cu filmul Wellcome to Collinwood, sa-si ia portia de anticorpi necesari supravietuirii in jungla asta incarcata de amatori de spectacole ieftine :w00t:, a la Five'o'clock ProTV News si, pe deasupra, inregistrate pe reportofon!!!

asa ceva e inadmisibil!! :hmm:

Pitbull 02 Feb 2006 11:05

Hehe, Gioni, cä bine zici!
Da' uite cä tace chitic - cred cä s-a-ntors la Charenton sä repete mai departe cu colegii, la "Asasinarea lui Marat" - sau, poate, "Sfârtecarea lui Dante" (...Remus Läzärescu)! :hmm:

Alex Leo Serban 02 Feb 2006 11:17

eu nu pricep ce va strofocati atita cu tot felu de imbecili... nu v-ati lamurit ca pe forum intra si d-astia?? ce rost are sa "luminati" minti in care lumina intra pe-o parte si iese pe alta?? isn't it just a waste of time?

Pitbull 02 Feb 2006 11:20

In asentimentu' lu' matale, A.L.S.ule, da' când îi väd, vorba "Calului din Marlboro": "Innebuneeee-eeee-eeee-eeee-eeee-eeee-eeee-eeeesc!!!"

films4all 13 Mar 2006 22:01

Chiar vroiam sa te intreb ce e ala "Calului din Marlboro" ?? Mi-ai zis si mie de el!!
:?

Pitbull 13 Mar 2006 22:10

Una dintre piesele mele favorite, de pe albumul "Nu am chef azi", de Vama Veche.
Ascult-o.

Floydman 03 Apr 2006 21:17

sorry. edit. prozelitorule...

All times are GMT +2. The time now is 23:11.