![]() |
era vba dspr restu userilor dp cinemagia - kre nu-s asha timpiti cum crezi :P
in rest - yeah right; fool yrself if u want, but u r not foolin anyone else! ;) |
Originally Posted by Sugus:
Give me a break! --- Pai ce n-am putut io invata de la taica-pink-Leo... 8) De exemplu, cum sa curat gloantele de praf, cum sa smishcluiesc teava pustii, cum sa o incarc, cum sa tintesc ciorile de pe gard... :lol: Si as mai spune multe dar nu vreau sa-l ranesc pe bietul Sugus, e de compatimit, de compatimit... --- S-a dat pe brazda vad, a scos untu' la plesneala, ca vaca scapata in lucerna. |
phaaaa, berea asta... e 4 si
am fost intr-un birt/pub, vad una care dansa bine, singura, ma implementez in zona si ii spun: vrei bere? ea ma refuza zambind amabil. ii spun: interesant, si mi se parea o replica atat de buna... ea rade, dar atat. femeile... a plecat dupa o ora cu unu' care vinde calculatoare, intamplator il stiam din vedere. dezgustator. se stiau de undeva, dar asta nu e o scuza. bine, si pe ea o stiu, e cam proasta, dar se misca atat de bine... "unde dai acolo crapa" vechi proverb pederast de2leo imi aduci aminte de fabula aia, "creierele cat furnica." bineinteles ca e vorba de ceilalti useri, dar, de ce presupui tu ca ei sunt alaturi de tine? la bine si la rau??? nepupitotinpulem usturoi n-ai mancat da' gura-ti miroase. nu e nici o rusine, ca voi sunteti de acum, un cuplu. iti urez succes in indeplinirea datoriilor conjugale. |
wooow, c pun-uri facem, i'm duly impressed :w00t:
ti-am mai zis k esti prost facut gramada, vad k nu t potolesti & dai in continuare mostre d timpenie clasik... cum iti spunem si cu alta ocazie: mai esti si plicticos p deasupra! si, DA, ceilalti useri SINT alaturi d mine - cel putin, in privinta ta. oricum, tu nici nu contezi: singura ta afirmare - in viata - e p forumu asta; acu intelegi dc esti prost?? ;) |
" DA, ceilalti useri SINT alaturi d mine" si ce cantati? Y.M.C.A. ?
" mai esti si plicticos p deasupra!" cel putin un cititor fidel am, hehe. " i'm duly impressed" -you're dull, asta ai nimerit-o bla, bla blah cam anost, bai fisura anala. straduieste-te mai mult. hai ca poti... |
Scumpii mei.
Am creat topicul "In suturi!!!" pentru USERII CINEMAGIA care au ceva de-mpärtit la modul naspa, pentru oameni care în linii mari au o prezentä utilä pe forum - dar, de... din varii motive, au si aceastä laturä, violentä (îi stim cu totii: A.L.S., Marx, Carmine aka Nume, eu uneori, etc...) Dar mi se pare absurd sä mai toleräm aici prezenta unui individ a cärui contributie pozitivä a fost totalmente nulä, care si despre subiectele cinematografice era incapabil sä se exprime altfel decât ca un retardat isteric violent, care scrie cu prea multe greseli gramaticale si ortografice (nu de facturä internetistä, ci efectiv repetentistä), ca sä aibä orice minimä credibilitate cerebralä. De luni de zile, nu mai vine pe forum decât ca sä posteze aberatii demente la "In suturi!!!" - care e, totusi, un topic al bätäusilor civilizati, nu al diareilor cu keyboard. Hai sä-l bannäm. Definitiv, inclusiv de IP, si cu stergere a contului. Färä poll. Vreti? :) |
daaaa!
e urata tare aceasta gingie neagra. |
Originally Posted by Pitbull:
mi s pare km putin, dupa gustu meu violent... exterminare nu s poate?? :P evident, nu inainte d a-mi da mie placerea d a-l tortura cum scrie la cartea abu ghraib, mmm :lol: |
Nu cotizez, din milä crestineascä.
Dar tu, sigur cä da - ai voie. |
hm, vad ca mai lipseste politistu' si indianu'.
It's fun to stay at the Y-M-C-A. It's fun to stay at the Y-M-C-A. Unlikely, permite-mi sa casc. herbert, urata esti tu, nebuno si neepilato... de2leo, stii bancu ala cu o sugi pana se topeste, mmm ? |
djinjis, man, mi-e greu sa nu remarc ca fiecare mesaj pe care-l scrii e mai idiot decat precedentul ( but don't be sad, in definitiv, e si asta o performanta ..tu, oricum, esti inepuizabil -;
|
mai indianu'...
baiatu' sclipicios... lasand la o parte strasurile, solutia e chiar in fata ochilor tai rimelati. abandoneaza lectura. p.s. sper ca idiotu' e de dostoievski |
Hai cã iar am râs la faza cu "bãtãuºii civilizaþi", ºi cea despre "contribuþiile pozitive", dupã care mi-am zis "ãsta da exemplu de comunicare, trebuie sã te cobori la mintea ºi sã foloseºti modul de exprimare, ale celui cu care vrei sã comunici (în cazul de faþã se va citi "pe care vrei sã-l înjuri"). :P
Nu-l cunosc pe tipul pe care vreþi sã-l bannaþi, însã din ce-am citit numai pe ultima paginã am înþeles cã omul nu vorbeºte singur, ºi cã existã mult mai mulþi vinovaþii de acele aberaþii de contribuþii negative (LOL - trebuie sã-mi fac o bazã de date cu expresii "celebre", cine ºtie peste 50 de ani poate o sã o scot la licitaþie!) vinovaþi care ar trebui ºi ei traºi la rãspundere, dacã am vrea sã dãm un exemplu, dar cum noi aci suntem doar niºte mici dictatori care ne tot urcãm la deal de ceva decenii muntele de frustrãri, vom face ceea ce vrem, ceea cea de cele mai multe ori face ca toate "contribuþiile alea pozitive" (LOL again!) sã fie iremediabil distruse de toate manifestprile ilogice, imorale, insensibile ºi autentic idioate care credem noi cã ar trebui sã schimbãm ordinea NEFIREASCà a lumii, în cazul nostru a forumului. Pitbull - tu eºti însãºi definiþia ipocriziei. :D ªi nu ºtiu cum dracu se face, cã întotdeauna primii care arucã cu piatra sunt tocmai cei care ar trebui sã împiedice chestia asta, sau sã se alãture celui lovit. Mã rog, ºi iar ajungem în punctul mort numit "caracter"... --- "Dilema" mea e urmãtoarea: "de ce unele femei de pe-aci ºi-au fãcut conturi cu nume de bãrbat? adicã ar trebui sã fim cu toþii/ toatele de acelaºi sex pentru a fi toleraþi, ºi eventual a încerca restul lumii sã ne înþeleagã ºi iubeascã aºa cum suntem?! (mã rog, deja visez când scriu asta). Hmm... ciudat ºi ilogic, dar atât de al dracului de omeneºte totuºi, nu?! |
c nu intelege 'gingie neagra' (cum bine i-a zis herbert :happy: ) e k NIMENI nu-l vrea p forum - e doar un martzafoi agresiv (din motive d frustrare cronik) cu limbaj suburban (din motive d 'educatie') kre s crede jmeker (pt k e fraier) :sick:
crede k ma intereseaza pers lui, da nu pricepe k ma 'intereseaza' strict k sac d box, mie placindu-mi sa ma iau d aia kre s cred jmekeri & s dau mari scule :P dar e superprevizibil si, k atare, plicticos pina-n gingii, yawn-yawn; dati-i un EJECT, e oricum o dEJECTie! :lol: |
de2leo stirban
"k NIMENI nu-l vrea p forum" imbecilule, ai impresia ca-mi pasa? " dati-i un EJECT, e oricum o dEJECTie! " ce dragutz, te-ai straduit inspre un joc de cuvinte... si cum ai scris tu si cu litere mari si mici, sa obtii un efect cat mai estetic, cred ca ai fost foarte mandru de tine... tot frematai... biet netot... incleiaza si tu o data un mesaj care sa nu fie rizibil, de fapt, ce ar fi sa va strangeti toata trupa si intre doua song-uri de alea in care aratati stupid si faceti litere cu mainile sa va puneti capu' la contributie si nu la supt. |
stim k nu-ti pasa, da vroiam sa stii: esti un deject, un reject & un infect defect, nu t vrea nimeni, t crezi mare scula da esti doar un jmekerash d duzina, hai dispari dk nu vrei sa iei ban!
ps n-ai si tu putin self-esteem?? dc t injosesti in halu asta? iti place sa primesti suturi in cur & flegme intre oki? masokistule! :lol: |
"stim k nu-ti pasa" folosesti pluralul pentru ca esti nesigur, ti-e frica, ti-e frica sa scrii singurica, neh?
" esti un deject, un reject & un infect defect" daca iti imaginezi ca sirurile astea de invective cu tenta lirica, care exprima doar neputinta ta, ma afecteaza in vre-un fel, mai ghici o data... "hai dispari dk nu vrei sa iei ban!" haha, please... " iti place sa primesti suturi in cur & flegme intre oki?" nu mai proiecta asupra altuia propriile trairi. e asa cliseu. .. de2leo prin tine se vede ca printr-un rahat intins pe asfalt. poponareanule, ce-ar fi sa te astupi tu la gingivita? stii, nu exista tratament pentru platfus la scoarta cerebrala... |
pffft! :sick:
dk ar exista un buton kre sa t fak sa dispari, l-as apasa cu placere :P |
Originally Posted by ALS:
YOU'RE TERMINATED, MOTHER FU.CKER!!!! |
Originally Posted by Dragomara:
Bah aurolacule, baga draku la scafarlie o chestie: "orice gaura e facuta sa treaca ceva prin ea dar nu orice pula poate fi numita pula." Acum fugi grabis la fosta pretenara pierduta in fata unuia mai bun si benocleaza la rimelu' ei si intreab-o daca pula ta a fost motivu' parasirii. Nu-mi mai replica "inteligent", stai si freaca-ti neuronii aia inainte de a te apuca sa freci altceva apoi freaca orice altceva dar fara a mai intra pe forumul asta, nu te vrea nimeni. |
All times are GMT +2. The time now is 16:17. |