![]() |
True. Ionica Adincu' nu e creditat in nici unul din cele 3...:-<
|
Edward Norton\m/ , Will Smith, Brad Pitt, Johnny Depp, Adam Sandler..poate mi-a mai scapat vreunul.
|
Wentworth Miller - a jucat mult prea bine rolul sau din serialul Prison Break.
|
Originally Posted by Andreeaaa:
multi imi plac...insa...be it...Al Pacino, Rober De Niro, Anthony Hopkins, Morgan Freeman, Danzel Washington...:!! |
a mai jucat si in altceva?:-/
nu pot spune ca ma impresioneaza catusi de putin acest actor, dar mi-l aduc aminte si din The Humain Stain. |
Era sa te intreb cand a jucat el in The Human Stain :)) . Ei bine, Anthony Hopkins si Gary Sinise l-au eclipsat.
|
Originally Posted by Avalhon:
Ce fac alcoolul si drogurile din om.... |
-Anthony Hopkins
-Al Pacino -Kevin Bacon -Martin Lawrence -Mel Gibson -Clint Eastwood -Kevin Spacey -Tom Hanks -Morgan Freeman -Johnny Depp -John Travolta -Jean reno -Robert Redford -Helen Hunt -Juliane Moore -Kate Winslet -Demi Moore -Winona Ryder -Christina Applegate |
Johnny Depp
Hugh Laurie Adam Sandler si dintre actrite imi place doar Charlize Theron :D :D |
Al Pacino
Gerard Butler Paul Newman Cate Blanchett Scarlet Johansson Daniel Craig Poate i-am uitat pe unii |
Daniel Day-Lewis
Daniel Day-Lewis Daniel Day-Lewis :)) Marion Cotillard Clive Owen Natalie Portman Ralph Fiennes Javier Bardem . Brad Pitt . . . Morgan Freeman |
1. Russell Crowe
2. Jude Law 3. Gerard Butler |
Acotr Preferat: JOHN CUSACK..supeeer tare:)
|
Banica Junior
Mie imi place de Banica junior. Mie mi se pare un actor si cantaret implinit.
|
1. Adrien Brody
2. Nicolas Cage 3. Jessica Alba 4. Russell Crowe 5. Heath Ledger (r.i.p.) 6. Johnny Deep 7. Mandy Moore 8. Rachel McAdams 9. Cameron Diaz 10.Téa Leoni |
....
Actori : Viggo Mortensen , C. Waltz ( inglorious basterds ) , Johnny Depp , Colin Farrell , John Cusack , Woody Harrellson , Will Smith , Orlando Bloom , Al Pacino , John Malkovic , C. Bale
Actrite : K. Beckinsale , C. Theron , N. Watts , Rhona Mitra , Penelope Cruz , K. Knightley , S. Gellar , Amy Adams , Courtney Cox , A. Hattheway , Liv Tyler |
Actori: Will Smith , Adam Sandler , Wesley Snipes , Martin Lawrence.
Actrite: Hilary Duff , Kristana Loken |
Ewan McGregor
Jonathan Rhys Meyers Christian Bale Klaus Kinski Jake Gyllenhaal Joan Fontaine Marlene Dietrich |
Originally Posted by movie4:
Malcom McDowell |
acotrul meu preferat este fara doar si poate Johnny Depp.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:14. |