![]() |
are cineva idee daca putem vedea 'saw' pe ecrane in curand ?...
|
Originally Posted by notorious:
Inca nu a fost preluat de nimeni shi se pare ca sint mici shanse sa se intimple chestia asta prea curind. |
Azi am aflat si eu, asa ca va spun. New Films il va aduce anul viitor pe ecrane.
|
sa speram ca n-o sa fie amanat si amanat si amanat... cum se mai intampla cu filmele astea de serie b... stiu ca pana acuma au fost o gramada de filme a caror premiera a fost pur si simplu lasata in coada de peste...
|
In curand Celularu' cu "MAMA KIM".
Arata bine si acuma "Mama" mai ales din imaginea asta "in pozitia stand pe genunchi". Nu i-as refuza sfarcu nici acuma... |
Originally Posted by Gaandalf:
nice....very nice... |
Ma indoiesc ca o sa iasa ceva bun, but that's just me. |
eu nu mai cerd de mult in trailer-uri ! evident ca toate sunt facute de profesionisti din studiouri, deci n-au cum sa iasa nasol. si 'terminator 3' a avut un trailer de zile, iar filmul a iesit de zile mici (minime !). la fel si cu ultimele doua 'matrix'-uri...
|
Mr & Mrs Smith - mi-a placut. Super tare! Cel mai tare! :lol:
|
Cum dracu l-ai vazut, ca e in post-production?
|
Originally Posted by BeNnY:
War Of The Worlds TEASER TRAILER |
House Of Flying Daggers - sublime, gorgeous, and action-packed.
nominalizat la cel mai bun film strain la Golden Globe Awards ... |
Pai trebuia sa precizezi ca in general lumea nu spune ca trailerul e cel mai tare... |
Din categoria "filme care se anunta bune si care vin la noi in martie", are priemiera saptamana aceasta, in State, "The Merchant of Venice", cu o distributie impresionanta (ciresica de pe tort e Pacino in rolul lui Shylock). Trailer-ul si site-ul "oficial": http://www.sonyclassics.com/merchantofvenice/flash.html
|
stii cine-i unul din producatorii executivi ai filmului?
nicu gheara |
Originally Posted by bill_the_butcher:
aberezi... |
din pacate, in revista star, sau cum se numeste, aparea nicu gheara, traficantul de prostituate si droguri, in poze cu al pacino, la festivalul de la venetia.
in articolul din pagina respectiva se preciza clar ca nicu gheara este unul din producatorii executivi ai filmului. din pacate nu mai am revista, ca sa scanez textul si sa-ti trimit pozele. stirea asta am citit-o acum o luna si jumatate. era un articol amplu. |
Star nu e revista, star e gunoi, o latrina infecta ...
|
lol.nume, omule, tu ai lucruri frumoase de spus pentru ceva anume pe lumea asta?
ce sa-i faci insa.ai dreptate cu star-ul. |
Originally Posted by Longshot:
|
All times are GMT +2. The time now is 19:15. |