![]() |
Originally Posted by Akasha:
|
Originally Posted by Jay:
pai evanescence a avut un "mic" conflict cu demona.... :D |
OFF TOPIC TOTAL, dar am scris aici sa nu mai deschid alt subict pe tema asta:
Cum pana mea aflu data premierei unui film pe IMDB sau macar luna cand se da pe ecrane... |
Puteai totusi sa gasesti topic-uri mai potrivite pentru intrebarea asta...
Dar daca tot ai intrebat la fiecare film ai pe stanga sub categoria "Other info" link pentru "Release dates", acolo gasesti ce-ti trebuie. |
Originally Posted by Demona:
|
Poate Demona nu vroia sa se stie ca ea este cea care scrie! (cine stie de ce...) In orice caz e alegerea ei!
|
Alegerea ei ? .... ce suntem in Matrix? It's a damn column! geez! Serenity Now, Serenity now! Head ache rushin' up!
|
Bineinteles ca e alegerea ei!!!
|
Originally Posted by Gaandalf:
haha :lol: sa banuiesc ca esti fan seinfield.... :lol: :lol: |
Cazul cu demascarea e consumat deja.. si totusi parca mai mult va consumati voi decat demona care nu a zis decat "asta e"... sau ceva de genu... Mai calmati-va! ;)
|
Originally Posted by TLD:
|
24 de mesaje.. despre cum am descoperit ca Demona e Andreea... In al 25-lea vreau sa spun ca chiar nu prea avem despre ce sa mai vorbim...
|
Originally Posted by Jay:
|
dupa niste discutii pe care le-am avut cu demona ea nu dorea sa se afle pentru ca de felul ei(am dedus eu),e mai modesta sau cel putin asa cred eu din putinul care l-am vorbit.cei care o cunosc mai bine stiu mai multe.
|
Originally Posted by Riddick:
Sa revenim la reviste... Am pus mana pe ultimele 3 numere ale revistei dupa o lunga absenta din viata cinefila ("undergroundul bucurestiului..."). Cel mai mult mi-a placut stilul de a scrie al domnului Matei Alexandru Mocanu (care banui eu cine ar fi din stafful cinemagia :P) bineinteles in ochi sarindu-mi atrticolele de la kill bill, troy.. si chiar hellboy-ul (bv pt articol andreei ;)). In schimb mi s-a parut ca s-a facut prea multa tevatura cu van helsingul.. care fara suparare a dezamagit in masa! ;) Numa bine si asteptam nr pe august.. pe care pot spune ca l-am surfat deja in mare... :P Cum am reusit... Nu va spun! |
de asteptat numarul din august il astept si eu.deja nu mai am rabdare.nu se poate ca revista sa iasa mai des?macar de 2 ori pe luna?
articolul cu van helsing e bun,tavetura s-a facut oricum si in media cu el,chiar daca filmul nu a fost nici pe departe asa bun cum speram eu sa fie.ce vreau sa spun e ca articol bun,nu se poate discuta,reclama e multa,pentru ceva ce nu prea merita. |
Originally Posted by Riddick:
Crezi ca eshti unicul care vrea asha ceva? Dude, revista e abia la inceput...las-o mai moale! :) |
Fratilor! Cand iese urmatorul numar ? Eu voi fi in Bucuresti. Macar sa stiu sa ma duc sa o iau de undeva. Unde o distribuiti?
|
Uramatorul numar (august -7) va aparea pe 6 august. Il veti gasi la Patria, Scala, Studio.
|
Originally Posted by emanuel:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:12. |