Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   CineMagia pe hartie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83745)

Jay 18 Jul 2004 15:53

Originally Posted by Akasha:

si asta numai din cauza ca invidiosii vor comenta(gen evanescence).

I don't get it

Sm�agol-Gollum 18 Jul 2004 21:39

Originally Posted by Jay:

Originally Posted by Akasha:

si asta numai din cauza ca invidiosii vor comenta(gen evanescence).

I don't get it

pai evanescence a avut un "mic" conflict cu demona.... :D

mihai770 19 Jul 2004 18:20

OFF TOPIC TOTAL, dar am scris aici sa nu mai deschid alt subict pe tema asta:

Cum pana mea aflu data premierei unui film pe IMDB sau macar luna cand se da pe ecrane...

BeNnY 19 Jul 2004 19:10

Puteai totusi sa gasesti topic-uri mai potrivite pentru intrebarea asta...

Dar daca tot ai intrebat la fiecare film ai pe stanga sub categoria "Other info" link pentru "Release dates", acolo gasesti ce-ti trebuie.

Mifune 20 Jul 2004 09:07

Originally Posted by Demona:

Originally Posted by ArsDeViu:

SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER
Nu cred ca a fost o idee asa de buna sau inteleapta sa spui cine a Andreea. Doar o parere.

Cam tarziu anyway... Asta e...

Care-i tragedia aici ? Ce este asa mare secret cine este Demona ?

BeNnY 20 Jul 2004 11:24

Poate Demona nu vroia sa se stie ca ea este cea care scrie! (cine stie de ce...) In orice caz e alegerea ei!

Gaandalf 20 Jul 2004 16:11

Alegerea ei ? .... ce suntem in Matrix? It's a damn column! geez! Serenity Now, Serenity now! Head ache rushin' up!

BeNnY 20 Jul 2004 20:21

Bineinteles ca e alegerea ei!!!

Sm�agol-Gollum 20 Jul 2004 21:13

Originally Posted by Gaandalf:

Serenity Now, Serenity now! Head ache rushin' up!

haha :lol: sa banuiesc ca esti fan seinfield.... :lol: :lol:

TLD 20 Jul 2004 23:02

Cazul cu demascarea e consumat deja.. si totusi parca mai mult va consumati voi decat demona care nu a zis decat "asta e"... sau ceva de genu... Mai calmati-va! ;)

Gaandalf 21 Jul 2004 11:20

Originally Posted by TLD:

Cazul cu demascarea e consumat deja.. si totusi parca mai mult va consumati voi decat demona care nu a zis decat "asta e"... sau ceva de genu... Mai calmati-va! ;)

tank you TLD! ... am vb cu Demonelle shi am constatat amandoi ca va place la unii sa exageratzi ... tipic. ;)

Jay 21 Jul 2004 21:17

24 de mesaje.. despre cum am descoperit ca Demona e Andreea... In al 25-lea vreau sa spun ca chiar nu prea avem despre ce sa mai vorbim...

Mifune 22 Jul 2004 08:45

Originally Posted by Jay:

24 de mesaje.. despre cum am descoperit ca Demona e Andreea... In al 25-lea vreau sa spun ca chiar nu prea avem despre ce sa mai vorbim...

exact

Riddick 22 Jul 2004 12:43

dupa niste discutii pe care le-am avut cu demona ea nu dorea sa se afle pentru ca de felul ei(am dedus eu),e mai modesta sau cel putin asa cred eu din putinul care l-am vorbit.cei care o cunosc mai bine stiu mai multe.

TLD 22 Jul 2004 14:23

Originally Posted by Riddick:

dupa niste discutii pe care le-am avut cu demona ea nu dorea sa se afle pentru ca de felul ei(am dedus eu),e mai modesta sau cel putin asa cred eu din putinul care l-am vorbit.cei care o cunosc mai bine stiu mai multe.

Asa si...

Sa revenim la reviste...

Am pus mana pe ultimele 3 numere ale revistei dupa o lunga absenta din viata cinefila ("undergroundul bucurestiului..."). Cel mai mult mi-a placut stilul de a scrie al domnului Matei Alexandru Mocanu (care banui eu cine ar fi din stafful cinemagia :P) bineinteles in ochi sarindu-mi atrticolele de la kill bill, troy.. si chiar hellboy-ul (bv pt articol andreei ;)). In schimb mi s-a parut ca s-a facut prea multa tevatura cu van helsingul.. care fara suparare a dezamagit in masa! ;)

Numa bine si asteptam nr pe august.. pe care pot spune ca l-am surfat deja in mare... :P Cum am reusit... Nu va spun!

Riddick 25 Jul 2004 15:04

de asteptat numarul din august il astept si eu.deja nu mai am rabdare.nu se poate ca revista sa iasa mai des?macar de 2 ori pe luna?

articolul cu van helsing e bun,tavetura s-a facut oricum si in media cu el,chiar daca filmul nu a fost nici pe departe asa bun cum speram eu sa fie.ce vreau sa spun e ca articol bun,nu se poate discuta,reclama e multa,pentru ceva ce nu prea merita.

Demona 28 Jul 2004 21:36

Originally Posted by Riddick:

de asteptat numarul din august il astept si eu.deja nu mai am rabdare.nu se poate ca revista sa iasa mai des?macar de 2 ori pe luna?

Crezi ca eshti unicul care vrea asha ceva? Dude, revista e abia la inceput...las-o mai moale! :)

Mifune 03 Aug 2004 08:05

Fratilor! Cand iese urmatorul numar ? Eu voi fi in Bucuresti. Macar sa stiu sa ma duc sa o iau de undeva. Unde o distribuiti?

emanuel 03 Aug 2004 11:48

Uramatorul numar (august -7) va aparea pe 6 august. Il veti gasi la Patria, Scala, Studio.

Mifune 04 Aug 2004 10:11

Originally Posted by emanuel:

Uramatorul numar (august -7) va aparea pe 6 august. Il veti gasi la Patria, Scala, Studio.

Multumesc. Sper ca-mi da 2 reviste sau chiar 3 nu?

All times are GMT +2. The time now is 04:12.