![]() |
RDJ! Ca il stiu mai mul;t decat pe Billy...
|
Billy Zane
|
Votez pentru RDJ!!! E mai disperat, a avut probleme cu drogurile... a fost in groapa, sarmanul. Se pare ca si-a revenit. E si talentat. Daca prinde un rol important intr-un film important - rade tot.
|
Il prefer pe Billy Z.
|
Robert
|
downey jr
|
si eu tot cu Robert Downey Jr votez...
|
Billy Zane , favoritul meu din toti cei 64.
|
Vot
Robert, ca-i baiat rau si cu probleme !
|
6-3 pentru R. D. jr
|
Ilila eu propun ca la runda a II-a voturile feminine sa conteze dublu :P
Asa poate capata si The Hottest asta o relevanta :wink: |
Mala, astazi nu mai conteaza sexul. Se poarta unisexul. Ai o "grila de lectura si apreciere" cam sexista. Nu e rau, dar cand e mult - strica. :wink:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
DISCRIMINARE
De acord. Eu propun chiar sa conteze triplu. Sau, mai bine, primul vor venit de la o gagica sa determine castigatorul. :oops:
Fetelor, daca ne urati atat de mult si nu va plac gusturile noastre, de ce nu va faceti un site propriu. Se poate numi CINEMARIA. |
>> Dane, ai o zi proasta, nimic mai mult... :roll: sa-ti spun drept, nu fac caz de cine iese cistigator (ca doar nu-s neamurile mele :D).
|
Eu cred ca Dan a fost inspirat. Noi suntem intai de toate cinefili, unii chiar buni cunoscatori de film si abia apoi, pe acest forum, suntem Maria sau Azazelo.
Cand se lanseaza un nou duel??? |
Chiar acum 8) dar conform preferintelor masculine deja stiu si cine este cistigatorul :P
Matthew Perry vs. Edward Norton Precedentul meci l-a cistigat RDjr. |
Edward.
Pentru American History X si Fight Club |
eu zic sa trecem la meciul urmator. se subintelege cu cine votez si cine va iesi invingator.
|
EN!
|
All times are GMT +2. The time now is 01:15. |