![]() |
Cel mai sigur in acest moment ar fi data de joi 9 octombrie ora 18,30 seara, cinema Glendale, Bucuresti, dar asteptam confirmarea...
Cele doua filme propuse: Veronica Guerin si It Runs in the Family. Maine vom stii sigur si va voi face invitatia oficiala. |
Joi l aora aia sigur nu pot... Scoala... :cry: :roll:
|
OOOH! OH HAPPY DAY! mi-a parut asa rau ca am ratat-o pe ultima!
I hope I'm invited... Sunt invitata, nu? *tacere jenanta* . . . . . . NU!!!!!!????? |
Everyone's invited. :)
|
S-a stabilit!
JOI 9 OCTOMBRIE 2003, ORA 18,00, CINEMA GLENDALE, BUCURESTI: Vedem: IT RUNS IN THE FAMILY - filmul nu va mai aparea pe ecrane!!!! VERONICA GUERIN - premiera SUA - octombrie 2003 / premiera Romania - martie 2004. Amandoua filmele sunt in versiune originala, netraduse! Sunt asteptati toti forumistii care vor sa participe. Emanuel |
Originally Posted by emanuel:
Joi, 9 octombrie... sa vedem: marti trebuie sa merg la Casa Alba, miercuri ma intalnesc cu Papa. Da, cred ca sunt libera joi. :lol: :wink: |
Am auzit k cica ar fi existat in Bucale in cinema cu 3d ... m-a mintzit acel cineva sau chiar exista un asemenea cinema ... ?
|
joi este perfect pentru mine! :D
nu stiu inca data nici unuia dintre festivaluri...stiu sigur ca Cinemaiubit-ul voi afla cand incepe, in timp util...despre Dakino insa, nu promit nimic...oricum in momentul in care aflu ceva, scriu aici! |
Festivalul Dakino se desfasoara in ultima saptamana a lunii noiembrie. Adica intre 24-29 noiembrie.
Ne vedem joi...ne vedem joi...am urlat dupa ea... Emanuel...mai e nevoie de confirmare ceva? |
Putem sa mai aducem cu noi pe cineva?
|
din pacate tocmai am primit o invitatie la un spectacol live joi 9 nov la ora 20 asa ca nu pot veni, decat, poate, la primul film daca tine mai putin de 2 ore.
emanuel, in ce ordine se dau filmele si la cat se termina fiecare? iar dupa filme, se mai merge la berica pe undeva? |
Originally Posted by Lady_Skar:
Bineinteles. Oricine vrea sa vina insotit, poate. |
Originally Posted by Leonard:
Inainte de filme va fi un competitiv trailer reel cu cateva trailere ale BVI (durata aprox. 30 min.) Primul film va fi It Runs In The Family si al doilea Veronica Guerin. Daca vom mai fi in stare dupa filme (se vor termina pe la 22,00) poate vom merge undeva. Depinde de majoritate... daca nu, alta data! |
Oops! Nu pot veni mai devreme de 22.00. Daca se stabileste o locatie - undeva mai central - vin cu placere.
|
daca asa stau lucrurile, nici eu nu pot veni inainte de 22. Deci propun sa stabilim pe forum o locatie unde ne vom reuni, cei care mai raman dupa filme.
|
Ce nashpa!
Joi seara plec la Cluj! La naiba! Beti si pentru mine ..... Va salut! |
Am putea eventual sa ne intalnim sa mergem pe undeva inainte...dar mi-e ca nu mai ajungem la film ;)
|
si eu votez sa ne intalnim tot inainte....
|
Tu nici n-ai drept de vot... ;) :P
|
ei da...sigur ca am!...o sa ma duc sa votez acolo la constitutie!.... :D
|
All times are GMT +2. The time now is 00:53. |