Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81693)

grasonnne 02 May 2004 22:21

si cat despre nelamuririle mele la facultate...mai bine las-o moarta,da?

Alice_Fluture 02 May 2004 23:37

Asa cum ti-am mai spus, nu ma cunosti, nu te cunosc. Functionam pe frecvente diferite in ceea ce priveste simtul umorului, that's all... Oricum, am "simtit" de la inceput ca nu ne "potrivim" cel putin la virsta. Prea te inverzeshti des, sa nu faci anemie.

:(( Ar trebui sa existe un emoticon pt. "broken heart" si poate unul cu doi trandafiri pt. mormintele pseudoidilelor virtuale...

capitain 03 May 2004 13:49

r u nuts?!?!?
or just bored to death?!?!

Alice_Fluture 03 May 2004 14:38

Originally Posted by capitain:

r u nuts?!?!?
or just bored to death?!?!

:lol: lil' bit of both. O sa-l rog pe Emi sa "curetze" thread-ul... Cred ca-s de vina si emoticonii astia noi.

Leonard Pyron 03 May 2004 16:37

Originally Posted by Alice_Fluture:

...our ways must be parted...

esti virgina ?
se rezolva !

emanuel 03 May 2004 16:39

Va rog sa reveniti la subiect...
Altfel se va sterge...

Ambra Blu 03 May 2004 16:58

Dau muie.

Leonard Pyron 03 May 2004 23:00

Bun asa... Esti in plin subiect !

Ambra Blu 04 May 2004 09:37

Da, da' dau muie cu pula altora.

KORBEN 05 May 2004 20:52

interesant... sa inteleg ca juma de forum a facut/face unatc-ul si cealalta jumatate e in grila de start pt toamna??????
a piece of friendly advice
take a minute to think about it

Ambra Blu 06 May 2004 09:09

ma sterg la pula cu o perdea brodata cu kill bill

Serghei 06 May 2004 10:51

Originally Posted by Ambra Blu:

ma sterg la p*** cu o perdea brodata cu kill bill

Umbli cam mult cu pula,vezi sa n-o uzezi!

Ambra Blu 06 May 2004 13:13

Vrei sa ti-o dau tie sa umbli tu cu ea? O scoti la un suc, la o savarina, da' nu cred ca-i place sa fie tinuta de mina de un ass-licker.

Serghei 06 May 2004 17:11

Originally Posted by Ambra Blu:

Vrei sa ti-o dau tie sa umbli tu cu ea? O scoti la un suc, la o savarina, da' nu cred ca-i place sa fie tinuta de mina de un ass-licker.

As scoate-o,da mi-e ca nu o sa mai ai de unde produce replici din astea de BMF!

Ambra Blu 06 May 2004 17:28

Originally Posted by Serghei:

As scoate-o,da mi-e ca nu o sa mai ai de unde produce replici din astea de BMF!

Ma tem ca nu de acolo scot eu vorbele. Nu de alta, da' pula nu stie carte, desi, daca ma gindesc mai bine, nici pizda nu stii sa citesti.

Mala Portugal 06 May 2004 18:21

Originally Posted by KORBEN:

interesant... sa inteleg ca juma de forum a facut/face unatc-ul si cealalta jumatate e in grila de start pt toamna??????

Nu nu...mai suntem si noi aia care am facut economicele (noi si Antonioni) :lol:

capitain 13 May 2004 10:09

SCOALA DE FILM

propun o chestie...hai sa facem o scoala de film, una noua, care sa aiba sectie de productie, sectie de ingineri de sunet, sectie de animatie, sectie de montaj, sectie de fotografie, sectie de scenaristica, sectie de critica, sa fie impartita in zone clar definite: film de fictiune, documentar, animatie, publicitate, videoclip, si sa nu dureze 4 ani, ci 6 proiecte (par exemple), pe o durata autoimpusa, cu buget si cu posibilitatea de a comercializa produsele, si pe langa scoala de studii superioare sa existe un fel de post liceala pt impingatorii de trav, sustinatorii de prajine, strangatorii de cabluri, machioze, decoristi...etc.

Ambra Blu 13 May 2004 14:03

Pai ce zici tu exista deja, honey bunny: ii zice New York Film Academy.

capitain 13 May 2004 14:09

eheiii
si nu numai, insa interesant ar fi sa se intample in romania chestia asta, nu-i asa?

Alice_Fluture 14 May 2004 10:09

Re: SCOALA DE FILM

Originally Posted by capitain:

propun o chestie...hai sa facem o scoala de film, una noua, care sa aiba sectie de productie, sectie de ingineri de sunet, sectie de animatie, sectie de montaj, sectie de fotografie, sectie de scenaristica, sectie de critica, sa fie impartita in zone clar definite: film de fictiune, documentar, animatie, publicitate, videoclip, si sa nu dureze 4 ani, ci 6 proiecte (par exemple), pe o durata autoimpusa, cu buget si cu posibilitatea de a comercializa produsele, si pe langa scoala de studii superioare sa existe un fel de post liceala pt impingatorii de trav, sustinatorii de prajine, strangatorii de cabluri, machioze, decoristi...etc.

Tu vorbesti serios? Io vreau niste studiouri meseriashe, unde studentii si tinerii absolventi sa poata lucra fara sa plateasca si unde sa nu fie nevoie de pile. Sau, si mai bine, unde poate veni oricine cu proiecte si daca merita, sa fie ascultati... Unde e zina cea buna? Acum pe bune... cit de greu poate sa fie? Ce spui tu se leaga de ce vreau si eu... :) Sau ai zis-o la misto?

All times are GMT +2. The time now is 12:05.