![]() |
si cat despre nelamuririle mele la facultate...mai bine las-o moarta,da?
|
Asa cum ti-am mai spus, nu ma cunosti, nu te cunosc. Functionam pe frecvente diferite in ceea ce priveste simtul umorului, that's all... Oricum, am "simtit" de la inceput ca nu ne "potrivim" cel putin la virsta. Prea te inverzeshti des, sa nu faci anemie.
:(( Ar trebui sa existe un emoticon pt. "broken heart" si poate unul cu doi trandafiri pt. mormintele pseudoidilelor virtuale... |
r u nuts?!?!?
or just bored to death?!?! |
Originally Posted by capitain:
:lol: lil' bit of both. O sa-l rog pe Emi sa "curetze" thread-ul... Cred ca-s de vina si emoticonii astia noi. |
Originally Posted by Alice_Fluture:
esti virgina ? se rezolva ! |
Va rog sa reveniti la subiect...
Altfel se va sterge... |
Dau muie.
|
Bun asa... Esti in plin subiect !
|
Da, da' dau muie cu pula altora.
|
interesant... sa inteleg ca juma de forum a facut/face unatc-ul si cealalta jumatate e in grila de start pt toamna??????
a piece of friendly advice take a minute to think about it |
ma sterg la pula cu o perdea brodata cu kill bill
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Umbli cam mult cu pula,vezi sa n-o uzezi! |
Vrei sa ti-o dau tie sa umbli tu cu ea? O scoti la un suc, la o savarina, da' nu cred ca-i place sa fie tinuta de mina de un ass-licker.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
As scoate-o,da mi-e ca nu o sa mai ai de unde produce replici din astea de BMF! |
Originally Posted by Serghei:
Ma tem ca nu de acolo scot eu vorbele. Nu de alta, da' pula nu stie carte, desi, daca ma gindesc mai bine, nici pizda nu stii sa citesti. |
Originally Posted by KORBEN:
|
SCOALA DE FILM
propun o chestie...hai sa facem o scoala de film, una noua, care sa aiba sectie de productie, sectie de ingineri de sunet, sectie de animatie, sectie de montaj, sectie de fotografie, sectie de scenaristica, sectie de critica, sa fie impartita in zone clar definite: film de fictiune, documentar, animatie, publicitate, videoclip, si sa nu dureze 4 ani, ci 6 proiecte (par exemple), pe o durata autoimpusa, cu buget si cu posibilitatea de a comercializa produsele, si pe langa scoala de studii superioare sa existe un fel de post liceala pt impingatorii de trav, sustinatorii de prajine, strangatorii de cabluri, machioze, decoristi...etc.
|
Pai ce zici tu exista deja, honey bunny: ii zice New York Film Academy.
|
eheiii
si nu numai, insa interesant ar fi sa se intample in romania chestia asta, nu-i asa? |
Re: SCOALA DE FILM
Originally Posted by capitain:
Tu vorbesti serios? Io vreau niste studiouri meseriashe, unde studentii si tinerii absolventi sa poata lucra fara sa plateasca si unde sa nu fie nevoie de pile. Sau, si mai bine, unde poate veni oricine cu proiecte si daca merita, sa fie ascultati... Unde e zina cea buna? Acum pe bune... cit de greu poate sa fie? Ce spui tu se leaga de ce vreau si eu... :) Sau ai zis-o la misto? |
All times are GMT +2. The time now is 12:05. |