![]() |
Originally Posted by Ambra Blu:
...and my vote goes for Thalia... :love: |
anjelina e faina...joaca bine....ajuta copii saraci etc....dar am auzit ca si-a tatuat ditamai tigrul pe spate......care nici nu e fain......what was her thinking???????
imi imaginez o scena serioasa in care sa i sa vada chestia aia pe spate...nu ar mai avea nici o credibilitate..... sper din tot sufletul ca era tatuaj semipermanent |
Originally Posted by Knnabis:
da ce nu iti convine cu tatuajul ei? mie mi se pare sexy! :P |
o prefer oricand pe ASIA ARGENTO...si are tatuaj mult mai sexos ;)
|
Abia astept sa vina Angelina in Romania :love: :love: :love:
|
Originally Posted by X5:
da cand vine al noi? |
Angelina Angelina
Angelina e cea mai tare. Are buzele alea asa sexy. Ea nici macar nu ar trebui sa faca ceva in film. Daca sta cu buzele alea spre camera e deajuns pentru mine.
|
ce ma intriga pe mine cel mai mult la angelina:
arata super, nici ff proasta nu e, deci, ce cauta cu scarbosul ala de billy bob? (sunt convinsa ca si-ar fi putut gasi ceva mai bun doar batand din palme) |
Originally Posted by Nightwane:
@lollipop: cu siguranta Billy Bob e mult mai bun decat ea ca actor. vezi numai U-Turn, The Man Who Wasn't There sau The Badge. Angelina nu m-a impresionat ca actrita nici macar in oscarizatul 'Girl, Interrupted'. Poate trebuie sa se mai maturizeze putin. |
@leonard
ca si actor, da, chiar e mai bun decat a j, eu ma refeream la calitatea lui ca si barbat, si implicit la calitatea lui jolie de femeie. sorry 4 the misunderstanding in u-turn n-a jucat sean penn? daca a jucat shi thornton nu mai tin minte rolul lui. mie mi-a placut in bandits (cred, ala cu bruce willis) |
Joaca bine,dar nu inteleg de ce ziceti cai sexy.Mie nu mi se pare deloc.Mai bine alegeti si voi Kate Beckinsale sau Jessica Alba.
|
Originally Posted by Denis_stelistu:
asta e doar parerea ta... |
asta e doar parerea ta...[/quote]
Corect.Nu prea mia placut in nici un film,hai in Tomb Raider a jucat misto,in rest nu. |
aici nu era vorba daca joaca misto sau nu... :P
|
am trait sa o aud si p-asta!!!! agelina nu e sexy....
cred a trebuie sa te duci la un control frate ca e ceva in neregula cu tine... |
Originally Posted by Denis_stelistu:
nu cred ca se punea in discutie talentul aici... (desi eu zic ca a aratat ca poate in filme gen Gia sau Girl, Interrupted) |
Arata traznet si nici cu talentul nu sta mai rau,mie mi-a placut in Gone 60 Seconds,in Bone Collecter si Tomb Raider,astept sa vad Captain Sky and the World of Tomorow,a fost la cinema insa l-am ratat si Angelica Jolica ne pregateste scene very hot in Mr. and Ms.Smith,la o asa bunatatate cum sa n-o lase Brad pe nevastasa.
|
pai sa fie ca ma repet ... da bine facuta de la natura ... cu rolurile ei nu prea mau satisfacut ...
|
tocmai scriam de Jim Carrey si dubla a personalitate ca actor, that is de comedie si drama...
cu Angelina Jolissima e cam la fel...e una bucata de Angelina "serioasa" (Gia, Girl Interrupted, The Bone Collector) si una bucata de Angelina...aaaa...cum sa zic?...(numa') BUNA te privit :love: (Lara Croft, Original Sin, Lara Croft 2 :lol: ) |
salut!
si eu sunt de parere ce Angelina rocks!!! :lol: favorit movie:TOMB RAIDER |
All times are GMT +2. The time now is 11:01. |