Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Angelina Jolie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81665)

CHRISTina 09 Sep 2004 11:55

Originally Posted by Ambra Blu:

angleina nu e nici pe departe cea mai sexy, 'cuz my vote goes for Kylie Minogue.

...and my vote goes for Thalia... :love:

Knnabis 09 Sep 2004 15:01

anjelina e faina...joaca bine....ajuta copii saraci etc....dar am auzit ca si-a tatuat ditamai tigrul pe spate......care nici nu e fain......what was her thinking???????

imi imaginez o scena serioasa in care sa i sa vada chestia aia pe spate...nu ar mai avea nici o credibilitate.....

sper din tot sufletul ca era tatuaj semipermanent

Sm�agol-Gollum 09 Sep 2004 21:32

Originally Posted by Knnabis:

anjelina e faina...joaca bine....ajuta copii saraci etc....dar am auzit ca si-a tatuat ditamai tigrul pe spate......care nici nu e fain......what was her thinking???????

imi imaginez o scena serioasa in care sa i sa vada chestia aia pe spate...nu ar mai avea nici o credibilitate.....

sper din tot sufletul ca era tatuaj semipermanent

da ce nu iti convine cu tatuajul ei? mie mi se pare sexy! :P

Nightwane 10 Sep 2004 00:01

o prefer oricand pe ASIA ARGENTO...si are tatuaj mult mai sexos ;)

X5 10 Sep 2004 20:27

Abia astept sa vina Angelina in Romania :love: :love: :love:

Sm�agol-Gollum 10 Sep 2004 20:55

Originally Posted by X5:

Abia astept sa vina Angelina in Romania :love: :love: :love:

da cand vine al noi?

Blue 10 Oct 2004 20:45

Angelina Angelina

Angelina e cea mai tare. Are buzele alea asa sexy. Ea nici macar nu ar trebui sa faca ceva in film. Daca sta cu buzele alea spre camera e deajuns pentru mine.

lollipop 10 Oct 2004 21:22

ce ma intriga pe mine cel mai mult la angelina:
arata super, nici ff proasta nu e, deci, ce cauta cu scarbosul ala de billy bob? (sunt convinsa ca si-ar fi putut gasi ceva mai bun doar batand din palme)

Leonard 10 Oct 2004 22:42

Originally Posted by Nightwane:

o prefer oricand pe ASIA ARGENTO...si are tatuaj mult mai sexos ;)

Asia are mai multe tatuaje sexoase

@lollipop: cu siguranta Billy Bob e mult mai bun decat ea ca actor. vezi numai U-Turn, The Man Who Wasn't There sau The Badge. Angelina nu m-a impresionat ca actrita nici macar in oscarizatul 'Girl, Interrupted'. Poate trebuie sa se mai maturizeze putin.

lollipop 11 Oct 2004 01:51

@leonard
ca si actor, da, chiar e mai bun decat a j, eu ma refeream la calitatea lui ca si barbat, si implicit la calitatea lui jolie de femeie.
sorry 4 the misunderstanding
in u-turn n-a jucat sean penn? daca a jucat shi thornton nu mai tin minte rolul lui. mie mi-a placut in bandits (cred, ala cu bruce willis)

Denis_stelistu 06 Apr 2005 17:36

Joaca bine,dar nu inteleg de ce ziceti cai sexy.Mie nu mi se pare deloc.Mai bine alegeti si voi Kate Beckinsale sau Jessica Alba.

Sm�agol-Gollum 06 Apr 2005 21:22

Originally Posted by Denis_stelistu:

nu inteleg de ce ziceti cai sexy.Mie nu mi se pare deloc.

asta e doar parerea ta...

Denis_stelistu 06 Apr 2005 21:25

asta e doar parerea ta...[/quote]

Corect.Nu prea mia placut in nici un film,hai in Tomb Raider a jucat misto,in rest nu.

Sm�agol-Gollum 06 Apr 2005 21:33

aici nu era vorba daca joaca misto sau nu... :P

apartamentu104 07 Apr 2005 05:38

am trait sa o aud si p-asta!!!! agelina nu e sexy....
cred a trebuie sa te duci la un control frate ca e ceva in neregula cu tine...

radu83 07 Apr 2005 10:23

Originally Posted by Denis_stelistu:

Corect.Nu prea mia placut in nici un film,hai in Tomb Raider a jucat misto,in rest nu.

nu cred ca se punea in discutie talentul aici... (desi eu zic ca a aratat ca poate in filme gen Gia sau Girl, Interrupted)

BLACK-SPIDER 17 Jun 2005 11:17

Arata traznet si nici cu talentul nu sta mai rau,mie mi-a placut in Gone 60 Seconds,in Bone Collecter si Tomb Raider,astept sa vad Captain Sky and the World of Tomorow,a fost la cinema insa l-am ratat si Angelica Jolica ne pregateste scene very hot in Mr. and Ms.Smith,la o asa bunatatate cum sa n-o lase Brad pe nevastasa.

seull 22 Jun 2005 19:18

pai sa fie ca ma repet ... da bine facuta de la natura ... cu rolurile ei nu prea mau satisfacut ...

Cinemania 29 Jun 2005 13:56

tocmai scriam de Jim Carrey si dubla a personalitate ca actor, that is de comedie si drama...

cu Angelina Jolissima e cam la fel...e una bucata de Angelina "serioasa" (Gia, Girl Interrupted, The Bone Collector) si una bucata de Angelina...aaaa...cum sa zic?...(numa') BUNA te privit :love: (Lara Croft, Original Sin, Lara Croft 2 :lol: )

turcanu_georgiana 24 Sep 2005 21:17

salut!
si eu sunt de parere ce Angelina rocks!!! :lol:
favorit movie:TOMB RAIDER

All times are GMT +2. The time now is 11:01.