Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Topul all time personal (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81650)

Dominic 26 Sep 2007 14:13

Eu sunt PRO "Matrix" si PRO M0n0!
De cand am vazut primul Matrix in `99 am ramas :o si am asteptat fiecare parte cu sufletul la gura.Din cate imi amintesc am vazut Matrix inainte de Eq. ...dar fiecare cu gusturile lui!
Godfather(I II III)
LOTR
Matrix & Eq. :P
Gladiator
Hanibal

m3th0dman 29 Sep 2007 23:00

Filmul meu preferat este Fight Club urmat de The Godfather.

M0n0 30 Sep 2007 12:55

Originally Posted by Lucky Luciano:

Gun kata nu mi se pare mai tampita ca bullet-dodging-ul din Matrix sau ca scenele in care Neo sau nu mai stiu cine se lupta cu n agenti.

Inseamna ca tu nu ai inteles de ce putea face Neo ce facea si de ce se lupta cu n agenti...
Neo si-a dat seama, inevitabil, ca acele gloante nu exista si daca nu exista nu il pot lovi si cum altfel sa arate fratii acest lucru intr-un mod mai incredibil decat prin bullet-dodging? La n agenti e acelasi lucru...el atunci de fapt se lupta cu un singur oponent...aveau aceeasi putere.

Robotii sunt perfect previzibili, pentru cei care se pricep. Pentru ceilalti probabil ca Facultatea de Cibernetica de la ASE e ceva unde se fac cyborgi. Oamenii sunt infinit mai imprevizibili. iar povesti cu roboti care se revolta se spun de cateva deceniii. Matrix n-a facut decat toarne povestea intr-o forma mesianica.

Tu chiar compari cibernetica de acum, facuta de oameni, cu cea facuta de roboti timp de 200 de ani??? Cum poti numi asta previzibil?

Casca ochii, actiunea se petrece tot in viitor.

Ce inseamna retrospectiva? Sau m-am exprimat gresit? E evident ca aciune se petrece in viitor, dar acel viitor s-a mai intamplat o data...history repeats itself...remember?

Esti amuzant. Si cu cine compari prestatiile? Cu cea a lui Keanu Reeves care interpreteaza de parca e un surfer drogat?

Crede-ma, Keanu Reeves a fost cea mai perfecta (stiu ca nu exista cea mai perfecta) alegere in interpretarea lui Neo...si in plus, a facut o treaba excelenta...asa ii era rolul, pur si simplu. Chiar te rog sa incerci sa iti imaginezi alt actor in papucii lui Neo. Eu am incercat...

lady_mystyque 04 Oct 2007 21:26

Originally Posted by M0n0:

Esti amuzant. Si cu cine compari prestatiile? Cu cea a lui Keanu Reeves care interpreteaza de parca e un surfer drogat?

Crede-ma, Keanu Reeves a fost cea mai perfecta (stiu ca nu exista cea mai perfecta) alegere in interpretarea lui Neo...si in plus, a facut o treaba excelenta...asa ii era rolul, pur si simplu. Chiar te rog sa incerci sa iti imaginezi alt actor in papucii lui Neo. Eu am incercat...

bv M0n0 aici sunt de acord cu tine...
eu chiar nu inteleg ce are lumea cu prestatia lui keanu in matrix... dak nicic acolo nu a jucat bine atunci nu mai stiu ce sa spun... ziceti si voi cine ar fi fost mai potrivit??????????
l-ati fi vazut de exemplu pe bruce willis ca neo? :sick: :shock:

Dominic 04 Oct 2007 22:42

Dak era Bruce Willis ...Laurence Fishburne nu mai avea nici cea mai mik indoiala ca Neo e The Chosen One...si mai mult de atat salva si Zionul si pe Trinity deodata...asa e..nimeni nu se potriveste mai bine decat Keanu in acest rol...asa se intampla de cate ori te intrebi...oare dak as fi vazut filmul prima oara cu ...nush...Wesley Snipes :lol: oare mi`ar fi placut la fel de mult?...Matrix is the best!

Carmine Galante 04 Oct 2007 23:26

The deer hunter.

crin3l 08 Oct 2007 21:22

In comparatia dintre Equilibrum si Matrix.... Nu am vazut Matrix (decat partea a III-a pe la inceputul vizionarii mele de filme si m-a lasat total rece...dandu-mi seama mai tarziu ca e partea a treia :oops: ...si ca e si cea mai slaba),apoi putin din partea intai si pot sa spun ca m-a prins insa aveam altceva de facut de nu am vazut tot... Deci mi s-a parut cel putin un inceput excelent cu un scenariu f bun. Acum despre Equilibrum nu pot sa spun decat ca este unul dintre putinele filme care m-a sensibilizat f mult (mai ales cand imi amintesc faza cu catelul). Iar daca e sa vb despre actori ... si vreau sa vb doar despre Keanuu Reeves si Bale : cred ca amandoi au jucat excelent si au fost perfecti pt rol(si daca e sa o luam altfel...cinematografia lui Bale e clar mai valoroasa decat cea al lui Reeves). Recunosc ca cei secundari au fost mult mai valorosi in Matrix, dar dupa cum a spus cineva mai sus .... BUGETUL...

ulrich 19 Oct 2007 23:05

singing in the rain.

Pierus 06 Nov 2007 14:42

E provocator un asemenea subiect, dar si greu de raspuns la asa o intrebare. Ca si cand m-ar chestiona cineva ce carte mi-a placut cel mai mult! La un moment dat as fi dat un asemenea raspuns, dar intre timp nu mai prefer o carte anume, ci prefer un autor! Sau prefer chiar o literatura!

Asa ca raspund aici in aceeasi maniera. Bine, intervine si varsta! Copil fiind, imi placeau foarte mult Westernurile! Pe atunci nu stiam regizorii, dar acum am aflat... Preferatul meu era Sergio Leone. Se desprinde in preferintele mele (poate si cu ochii de acum) "Once Upon a Time in the West", muzica Ennio Morricone...

In adolescenta i-am descoperit si mi-au placut mult Bergman (Persona, Fragii salbatici), Antonioni (Blowup), Tarkovski (Compresorul si vioara, Andei Rubliov), Bunuel (Tristana), Kurosawa (Kagemusha)...

Toate aceste filme le-as revedea cu placere... Dar unul pe care-l vad des si-mi place mai mult cu cat il vad mai des, ramane Pink Floyd The Wall...

bianca06 10 Dec 2007 04:06

comedie- EUROTRIP (una dintre putinele comedii la care am ras)
romance- A WALK IN THE CLOUDS (un film deosebit)
drama,crime,biography- CATCH ME IF YOU CAN (extrem de interesant)

EnGlezu' 27 Dec 2007 11:12

The Godfather
Fight Club
King Arthur

}desire{ 27 Jan 2008 13:39

nush, nu am facut un top exact, dar printre filmele mele preferate sunt: <Raise your voice?>,<A walk to remember>,<Preety woman>,<Crazy and beatiful>, chiar si Prison break :D

morphego 01 Feb 2008 21:17

Hmmm...inconsistenta sau poate nehotarare, sau poate un subiectivism mult prea puternic...nu pot alege unul singur...sunt filme care te socheaza sau care te impresioneaza prin fiecare cadru sau fiecare personaj...o sa aleg doar cinci, desi as putea alege cel putin 20: Moulin Rouge, Fight Club, Le Fabuleux Destin D'Amelie Poulain, Matrix, Schindler's List.

}desire{ 01 Feb 2008 21:48

Originally Posted by morphego:

Hmmm...inconsistenta sau poate nehotarare, sau poate un subiectivism mult prea puternic...nu pot alege unul singur...sunt filme care te socheaza sau care te impresioneaza prin fiecare cadru sau fiecare personaj...o sa aleg doar cinci, desi as putea alege cel putin 20: Moulin Rouge, Fight Club, Le Fabuleux Destin D'Amelie Poulain, Matrix, Schindler's List.

intr-adevar, MOULIN ROUGE e un film extraordinar, mi-a placut foarte mult, numai ca am cam uitat de el, l-am vizionat de ceva timp.. :happy:

VaVaVuum 03 Feb 2008 11:06

Blade Runner

Eva Braun 15 Mar 2008 13:43

vbbv

pana mea` .... ca nu stiu ...

deh, daca e sa aleg unul, aleg Moloch

si imi place si Der Untergang ... sau ... aaaah .... nush ...

aaaaaa si Patimile lui Christos :-s sunt sadica bagami`as

Dita 18 Mar 2008 21:56

the painted veil e pe primul loc
fight club pe doi
american history x pe trei
the score pe patru
the illusionist pe cinci :D

redmen 18 Mar 2008 22:52

An Edward Norton fan :)

Sid 18 Apr 2008 15:14

Nu pot sa spun k am un film preferat,insa filmele care imi plac ff mult sunt:Superman returns,The number 23,King Kong,LOTR,Pirates of the Caribbean...etc :D

costash 25 Apr 2008 13:57

the godfather, scarface, the shawshank redemption,fight club,american history x
nu neaparat in aceasta ordine
imi plac mult al pacino si edward norton(pacat ca nu are multe filme)

All times are GMT +2. The time now is 23:59.