![]() |
Originally Posted by iiii:
Din ce spui tu in USA parca ar fi o revolutie :)) Eu acolo nu am avut probleme cu negrii sau cu bande de negrii.Au si ei cartierele lor asa cum si tiganii din Romania au strazile lor.Oameni rai si buni sunt peste tot, nu trebuie sa generalizezi.Si nu trebuie sa iti faci o idee preconceput despre Usa. |
Cristina, hai sa fim seriosi... americanii mi se par cei mai analfabet popor din lume.
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Si romanii sunt asa de culti? Tu vezi cine conduce Romania in ziua de azi? Suntem offtopic, daca vrei sa continuam discutia atunci private message. |
Atentie la exprimare! Dar deh, ne place noua.. Ana >:D< |
Omule... nu pot sa fiu atenta decat la:
lucrurile care par irelevante dar defapt sunt cele mai importante. Cuvintele nu au nicio importanta in viata noastra si nici modul in care sunt ele aranjate in propozitie, fraza, etc. ceea ce vor ele sa exprime e cel mai important.;) |
|
|
Pentru Dragonfly_drk (sa nu mai fie trista), pentru omuldindulap - userul meu preferat de pe aici de pe forum, ca si fresie si the_fairy
Closer to the Edge |
|
Pentru toata lumea :)
UB40 CAN'T HELP FALLING IN LOVE ;) |
|
;) ;) ;) ;) o ms dragon super melodia :"> :-* :-* :-* :-*
|
Thank you Ana! :)
|
Sa ne pregatim de vacantza mare plaja... Poate ne vedem in vama veche ;) ;)
Ville Valo feat. Natalia Avalon - Summer Wine |
eu zic prezenta pentru Vama Veche - deocamdata -
asa ca... piesa asta e pentru toti cei care, vara asta, vor gadila cu talpile nisipul Vamii Vechi.:P |
Ms, dragonfly! Foarte frumoasa melodia! Eu cam ascult orice muzica ce nu imi "zgarie" timpanul - poate sa fie rock, pop, balada sau clasica. Manele in niciun caz!! :D |
|
|
jansic - I want you to...
|
Release it?
|
All times are GMT +2. The time now is 01:28. |