![]() |
It can happen to you 9/10
Leon 10/10 100 girls 6/10 |
Soul Kitchen 9/10
|
A Good Year (2006) - este un film placut si relaxant prin peisajele expuse, cu un scenariu destul de simplu, dar frumos imbogatit cu arome de vin :)
|
Originally Posted by copila_satanista:
On: The white ribbon 8/10 - interesanta ideea, interesanta transpunere scenica. Chiar am visat secvente de film in nopatea aceea dupa ce am vazut filmu' :D |
I Love You Phillip Morris 9/10
Jim Carrey imbina foarte bine comedia neagra cu drama . |
Am revazut ieri ''Blade Runner'' -nu doar ca filmul rezista inca bine dar devine si mai bun dupa atitia ani .Atmosfera intunecata ,Harrison Ford +Rutger Hauer -interpertari la maxim ,Sean Young -fragila dar superba ,muzica lui Vanghelis minunata .O capodopera .10/10
Filmul bate in mod clar cartea lui PKDICK http://www.youtube.com/watch?v=ZTzA_xesrL8 |
Crocodile (Ag-o) - 7,5/10
Wild Animals (Yasaeng dongmul bohoguyeog) - 7/10 Birdcage Inn (Paran daemun) - 8/10 Real Fiction (Shilje sanghwang) - 7,9/10 The Isle (Seom) - 7/10 |
Adorable menteuse (1962) de Michel Deville.
|
Ultimele filme vazute de mine:
Scream (1996) 7 / 10 Scream 2 (1997) 8.5 / 10 |
Ultimul film vizionat,desi ar fi mai bine sa spun re-vizionat,este American History X.Filmul este foarte apreciat,iar mie mi-a placut foarte mult cu atat mai mult cu cat unul dintre actorii mei preferati,Edward Norton,are o interpretare de zile mari.Un film despre o perioada neagra a istoriei moderne ale SUA despre care nu se vorbeste prea mult.
|
Persona - 10/10
Crouching Tiger,Hidden Dragon(revazut) - 8,5/10 |
Un Lac (2008)
Povestea e extrem de simpla: un frate si o sora locuiesc intr-un tinut straniu, inghetat si invaluit in ceata. Singura legatura cu lumea e lacul din titlu. Relatia dintre cei doi frizeaza incestul. Apare un al treilea personaj care se indragosteste de sora, ceea ce trezeste in frate, initial, gelozia, apoi resemnarea. In final, intrusul pleaca cu tipa. Ceea ce-l face un film deosebit e stilul in care e realizat. Stilizarea e impinsa la extrem si incepe sa plictiseasca la un moment dat - "tremuriciul" camerei, cadrele extrem de strinse - e un fel de Blair Witch Project fara vrajitoare, filmat de Bela Tarr. Contrastul lumina-umbra e superb, la fel surprinderea pe pelicula a peisajului dezolant. E un film artistic in care artisticul prevaleaza in fata naratiunii. Un artistic un pic prea fortzat, insa un experiment senzorial binevenit. |
Revazut What happens in Vegas 7,5/10
Ordinary decent criminal 7/10 Killers 6/10 |
Minority Report - 7/10
|
Passengers(2008) - cu un ritm destul de adormit filmul plaseaza cateva idei pe ici pe colo din care principala idee ar fi sa nu ne mai temem sa ne traim viata si sa intram in realitate pentru ca nu se stie cand se termina
|
Placinta americana 3!
Un super film de nota 10! |
The Seventh Seal (Det sjunde inseglet) - 8/10
|
Ocean's Eleven (2001) 8 / 10
|
Cel mai vizionat film este la ora actuala The Others Este intens iar finalul te alsa cu gura cascata.
|
Kill Bill Volumul 1 (2003) 8.5 / 10
|
All times are GMT +2. The time now is 08:24. |