![]() |
Toamna bobocilor
Moraru sau Dinicä? |
parca moraru.
pictura flamanda sau pictura spaniola? |
Flamanzii, cu Vermeer în frunte.
"Poema deziluziilor", sau "Poezioarä"? |
"Poema deziluziilor"...
Zambet mefistofelic sau Zambet sardonic? |
Zâmbet mefistofelic.
DAR! "Poezioarä", sau "Dilemä cruellä"? http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...&hist=1#216712 (In cunostintä de cauzä; e voie de ajustat si algerea anterioarä) |
aha, am citit si am comentat si acolo.
cred ca "poezioara" Timpul calculatorului sau Timpul asasinilor? |
Timpul asasinilor (calcul e asasin oricum,din ciclul:ne poseda extraterestrii si NASA creierii :P sau Mai bine citeste o carte.
Timpul regasit sau timpul pierdut? |
Timpul pierdut (in cautarea)
Paul Verlaine sau Arthur Rimbaud? |
Toujours Rimbaud(chiar daca l-a impuscat din gelozie ,Verlaine..)
O calatorie in jurul lumii in ultimele trei luni de viata sau dragostea ideala? |
ei, Verlaine l-a ranit glontzuros si pentru ca Rimbaud era un porcusor obraznic-seducator. dar sa nu rascolim garderoba literaturii...
O calatorie in jurul lumii... Pana ajungi la Dumnezeu te mananca sfintii sau Pana ajungi la Dumnezeu te ajuta ingerii? |
Verlaine era un obsedat decrepit ,chiar daca Rimbaud era mai zbuciumat,un Francois Villon al vremii lui frumos,nebun,si proaspat ca zeul Ares dupa o baie in Istru in lumina lunii...
Pana la Dumnezeu eu as vrea sa ma ajute ingerii,dar...nu-i las :( Sfintii au fete inselatoare.La inceput sunt niste pacatosi care exagereaza raul transformandu-l in bine. Egiptul antic sau civilizatia Maya? |
Egiptul, cä pe-atunci se cälätorea mai greu, cum s-ajung pânä-n America?
Rämäsesem dator cu-o explicatie:
Originally Posted by Pitbull:
George Cornea; pentru prieteni, "Ginel"; pentru ceilalti, "Vaginel". Lucian Mardare sau Carol Corfanta? |
Carol Corfanta,
pentru uluitoarea sa carte de vizitã pe care ne-ai prezentat-o cândva. orãºel englezesc sau nemþesc? |
Englezesc, cu aroma sa de Miss Marple.
Roquefort sau Camembert? |
Roquefort.
gene wilder sau pierre richard? |
Pierre Richard.
Marty Feldman, sau Dom DeLuise? |
marty feldman :)
mel brooks sau mel gibson? (de la ce vine mel? melvin?) :? |
Päi, dintre Melvin Kaminsky si Mel Columcille Gerard Gibson...
...eu l-as alege pe Mel Brooks! [Cä doar nu pe Mel(us) Negrescu!] (De la "Mielu", negresit!) Gabriel sau Bogdan? (...si mai cu-uu-um? ;) ) |
categoric, gabriel... andronache 8)
niculescu duvãz sau niculescu mizil? |
Imi place mai mult oväzul, decât mezelurile.
George Copos sau George Soros? |
All times are GMT +2. The time now is 15:01. |