![]() |
Ba chiar adineauri vazui
cu gondola dar fara carnaval ca nu mai e nimic romantic tango sau sansoneta ? |
tango
nebuna,desteapta,rea,frumoasa sau cuminte,conformista,buna,frumoasa? :P Later Edit:
Quote:
|
nebuna
ceai sau cafea ? Fusta scurta nu e vulgara.Fusta foarte scurta e vulgara.For more details see all the bitches on the highway.Na ca o zisai p`asta :lol: |
capucino ! :P
proverb sau ghicitoare? |
proverb
concert de pian sau de vioara ? |
de pian!
balet clasic sau dans modern ? |
balet clasic
Batman sau Spiderman? |
Batman
Batozä sau sclerozä? |
Scleroza multipla
English ori Deutsch(warum nicht?) |
Deutsch, pentru ca ma atrage misterul poporului german.
insomnie sau somn adanc? |
Somn adânc
Saumon tartare sau grillé? |
Saumon tartare
O vara in Burundi sau O vara in Lesotho? |
O varä cu Mara
George Cornea sau Gin Covasna? (Räspunsul trebuie sä includä obligatoriu explicitarea integralä a numitorului comun dintre cei doi termeni ai alegerii.) |
eu aleg 4 termeni si nu mai trebuie sa explic...
Copiii unguri din Romania sa invete romaneste (Traian Basescu) sau Copiii romani din Romania sa invete ungureste (Marco Bella)??? |
varianta lu Baselu
Steaua fara nume sau visul unei nopti de iarna ? |
Steaua fara nume (una dintre cele mai frumoase piese romanesti...)
Blecher sau Sebastian? sorry, am corectat Blecher. am intalnit o ruda de-a lui Blecher la Chisinau, un verisor, asa ceva, ziarist-scriitor si el, care semna Bleher - rrroman... batran si bolnav a emigrat in Israel. abia pe urma am citit proza lui Max Blecher... |
Bleher sau Sebastian ! -: )
Paul Cernat sau Daniel Cristea-Enache ? |
sa se stie: il prefer pe Sebastian
Paul Cernat si Daniel Cristea-Enache sunt temperamente diferite, au o formatie diferita, dar se completeaza reciproc si e destul de OK pentru critica literara (uneori se mai si contrazic cu folos - vezi recenta disputa despre proza tanara...) e drept ca se mai intampla sa ma contrarieze cu vreun comentariu la o carte (mai ales DC-E). Gunter Grass sau Milan Kundera? |
Kundera
Säraru sau Vadim? |
vadim in sararie...
Iarna barbatilor sau Vara femeilor? |
All times are GMT +2. The time now is 08:31. |