![]() |
Originally Posted by Longshot:
Am vazut ''Piciu'' - Iosif Demian -1985 .Film vazut pe sarite cu pionieri si profesori ''minunati''. Un pusti rupe niste sigilii si fura ceva din scoala iar profesorul intransigent (Razvan Vasilescu ) il besteleste rau si-l lasa fara cravata de pionier. Intervine umanul Horatiu Malaele care-l reabiliteaza pe micul pungas si-l readuce in mijlocul colectivului de unde Razvan Vasilescu il aruncase ca pe un mar stricat. Victor Rebengiuc este si el ceva pe acolo (director ?? secretar UTC ?? ) si organizeaza un concurs unde cel care pune o intrebare desteapta cistiga o felie de cozonac ( nu exista inca iPod ) . |
L.A. Confidential . Si chiar mi-a placut mult , mai ales rolul lui Guy Pierce .
|
Un Saltimbanc la Polul Nord (1982) - 10/10
|
District 9, bun film - 8/10
|
Cateva Scurtmetraje ale lui Agnes Varda si un lung a lui Derek Jarman, Wittgenstein, in cadrul unui mic festival.
|
Micmacs 8,5/10
|
|
Hachiko:A dog`s story.. super film.. o drama de nota 10 :-bd
|
Originally Posted by Twinsen:
Vazut si placut, foarte mult chiar. E unic, ciudat, bolnav, dement, pervers. Nu pot sa-l compar cu Oldboy, e diferit. Oldboy e ceva mai realist, Love Exposure e ca un vis al unui adolescent. Ca regie Park e mult peste, dar si Sono e un regizor bun, cel putin din ce am vazut in filmul asta. Povestea din Love Exposure nu e prea realista dar nici nu trebuie, e memorabila si bine prezentata. Data viitoare o sa incerc versiunea de 6 ore daca o gasesc. |
Originally Posted by Liviu-:
|
Inside Man...
Am fost surprins sa aflu ca actrita care interpreteaza rolul sotiei albaneze e o romanca :) :Florina Petcu |
Originally Posted by Windom:
Nu stiu daca e bolnav, ciudat si pervers pe gustul tau :)) Dar de ce sa nu incerci? :P Trebuie sa mentionez ca e mai mult pentru adolescenti, ceva mai pueril, un fel de poveste de dragoste tipica la suprafata, dar prezentata total atipic prin personaje unul mai "fucked up" decat celalalt. Cum ziceam, parca e ceva ce a visat un adolescent, un film plin de hormoni. E genul de film in care nu trebuie sa gasesti nici o logica (si nu in stil Lost Highway sau ceva de genul, e normal, nu e nimic cu subineles), doar sa te bucuri de el... |
Punch Drunk Love (2004) 9/10
Cry Baby (1990)7,5/10 |
Originally Posted by Liviu-:
|
Parca mi-ai citit gandurile, tocmai vroiam sa te intreb de vreun film asemanator sau, in fine, ceva interesant si bun, preferabil asiatic. Daca mai ai si alte recomandari le astept cu placere :D
|
Sunt curios daca o sa-ti placa sau nu Swallowtail si de ce. :) In functie de asta o sa stiu mai bine ce ti-as putea recomanda mai departe.
|
The Time Traveller's Wife - emotionant 8/10
|
Boat Trip... a fost super... merita vazut daca nu l-ati vazut ... :P
|
The Lake House - love story gen An Affair to Remember cu Keanu si Sandra Bullock. Frumos 8/10
|
Ce nu-mi place The Lake House varianta americană, e ataît de sec, Keanu îmi pare un actor de plstic, deloc flexibil , plus o regie ciudată. Varianta coreană ,Il Mare,e mult mai frumosă .
|
All times are GMT +2. The time now is 06:44. |