![]() |
Pana acu' câtva timp, as fi spus: "Nu, se preface, ca sä se amuze."
Intre timp m-am lämurit. "Compresä"...? Bine cä nu recomanzi "o gurä de aer curat", pentru SIDA, "o plimbare pe înserat" pentru cancer, "un mär înainte de culcare" pentru Alzheimer. |
Originally Posted by Ipu:
Ce haita, ma? Oamenii nu au facut decat sa se apere. Ba din contra, haita a fost chiar blanda cu domnul keep, tinand cont de imprecatiile ( a se vedea citatul cu numarul 3) pe care le-a aruncat asupra unui numar considerabil de utilizatori pasnici. 1.
Quote:
Quote:
Quote:
Uite cum facem. Facem un poll prin care sa vedem cati utilizatori sunt deranjati de imaginile care au tulburat minti si suflete firave, postate de Windom si de haita RETARDATILOR, SCHIZOIZILOR, CIUDATILOR, SATANISTILOR SI PUTORILOR. Ce spui? |
ei, Pit, nici chiar asa... sa nu exageram. omul e bolnav, trebuie doctoricit nu hulit... ;)
eu sunt de acord cu Omuldindulap... la alegeri cu noi... Sus cu gasca de huligani, jos cu victima prefacuta... \m/ \m/ \m/ |
Exact asta am spus si eu, pui.
"Comprese" e doctorcit (apropo, interesant cuvânt! Se retine!) la tine? Haloperidol, iubita! Picäturi de electrosocuri! Extras de rädäcinä de lobotomie! La thérapie du Monsieur de Guillotine! (Apropo, de când eram mic, asta era una din executiile mele favorite. Toti omuletii de plastic pe care-i aveam erau decapitati mai devreme sau mai târziu... Fäceam si animatii, pe coltul din dreapta jos al caietelor de scoalä!) (Sä-l vezi acuma cum mai sare de cur în sus, cum mä mai înfiereazä cu mânie proletarä, cum se mai dä psih-ologu' lu' poisson roti si justitiaru' n'avi! :)) Cred c-o sä-mi facä P.R. pe-o zecime din internet, ca Mistah J., mai odinioarä!) |
Pitbull,
am mai avut scandaluri si cu Halebardul, dar macar ala era un om relativ decent. daca tu ai ajuns sa incurajezi si sa sustii gashca asta de avortoni, e alegerea ta, dar nu-ti face cinste. de-a lungul timpului, au fost nume importante pe forumul asta. toti au disparut din cauza prostului management al conflictelor. vad ca acum toti pustanii teribilisti si tupeisti fac legea aici. in conditiile astea, chiar ca nu mai are rost ca unii dintre noi, cei cu ceva ani in spate (ma refer si la varsta biologica), sa incercam sa ne strecuram printre jaloanele unei generatii lipsite total de bun simt. de ce sa facem efortul asta? de ce sa suport poze cu oameni in rahat si cadavre descompuse. sa le vizioneze ei, la mama lor acasa, in particular, dar nu aici! daca tu si stefan si gloria va simtiti bine in miasma asta fetida, asta e! eu nu si sper ca si alti oameni care inca mai pastreaza o urma de civilizatie, sa ma urmeze in a parasi forumul. atat am mai vrut sa spun. sigur nu e suficient, dar te asigur ca greata e totala. salut! |
Generatia lipsita de bun simt?!:))
Reiau:
Originally Posted by KEEPWALKING:
Originally Posted by KEEPWALKING:
Cu ce anume v-am jignit noi pe dvs.??? |
Originally Posted by omudindulap:
omu din dulap stii cu ce? chiar cu pseudonimele voastre idioate. freak doll, anxious schizoid, omudindulap, copila satanista, si inca altele la fel! ei bine, refuz sa scriu alaturi de oameni care isi iau identitati cu conotatii psihiatrice. refuz sa ma amestec printre indivizi care se excita facand glume proaste cu Dumnezeu sau juisand in fata pozelor cu cadavre putrede. salut! |
Keepy, Keepy...
"de-a lungul timpului, au fost nume importante pe forumul asta. toti au disparut din cauza prostului management al conflictelor." Fals. Majoritatea au dispärut fiindcä si-au schimbat preocupärile si s-au îndepärtat de net, n-au mai avut timp, etc. Tu nu stii cum era "managemenmtul conflictelor" sub regimul Läzärescu. Era un cosmar! Adminul era marioneta unor mitocani agresivi, gen Ambra Blu, domneau arbitrarul si metodele coercitive - si totusi, era perioada "numelor importante". De ce? Fiindcä forumul era nou, era ceva innedit,tocmai îl descoperiserä, si multi dintre ei erau încä tineri si aveau timp. Deci, Keepysor, înainte de a spune câte o gugumänie inocentä, informeazä-te. "daca tu ai ajuns sa incurajezi si sa sustii gashca asta de avortoni, e alegerea ta, dar nu-ti face cinste" 1) "gashca asta e avortoni" e un overreacting tipic pentru tine - deci, nu se pune. Ti-am mai spus cä esti excesiv de temperamental. 2) Nu sustin pe nimeni, sunt doar impartial. Observä: nu i-am sustinut pe ei; am combätut excesele tale. Deci, fatä de ei am fost neutru, iar pe tine te-am ajutat. Lucru care îmi face cinste. "de ce sa suport poze cu oameni in rahat si cadavre descompuse" Din nici un motiv. Nu te obligä nimeni. Eu, unul, am pläceri macabre, sunt horrorist de fel - dar, ia ghici? - Habar n-aveam de topicul cu cadavre de la Horror. De ce? Din lipsä de timp. De ce tu, care chiar i te împotrivesti, intri acolo si te uiti? Doar ca sä zici "nu"? (Sau, de fapt, nici nu te uiti, dar zici cä esti nevoit "sä suporti" doar în sens retoric?) - Nici in topicul cu "Ghiceste filmul dupä imagfine", nu intram - tot din lipsä de timp. Atunci, tu de ce intrai, dacä nu-ti pläcea? Si de ce n-ai obiectat decent, ponderat, rezonabil - nu cu insulte, injurii, istericale si bigotisme? "sa le vizioneze ei, la mama lor acasa, in particular, dar nu aici" Terminä cu copiläriile! Pot sä le vizioneze linistiti aici, în conditiile regulamentului, si chiar mai mult decât atât: avertizând naturelurile sensibiloase (cum au si fäcut). "daca tu si stefan si gloria va simtiti bine" Ne simtim normal - nici bine, nici räu. Nu suntem mironosite. N-o sä cenzuräm acum libertatea de exprimare, doar fiindcä unii useri au alte tendinte decât noi. "miasma asta fetida" Hiperbolä banalä. "sper ca si alti oameni care inca mai pastreaza o urma de civilizatie, sa ma urmeze in a parasi forumul" "civilizatie" = hipersensibilitate exacerbatä "a päräsi forumul" = labehardism alsacian; sortit pieirii. Ei au murit, forumul träieste. Si träieste bine! Grow up, Keepy, nu mai esti copil de mult! |
Am inteles. Simpla noastra existenta va jigneste profund.
In numele slehtei, imi cer scuze si propun o sinucidere in masa, intru linistea launtrica a domnului care continua sa mearga (in lateral, vorba cuiva). Salut ! |
Originally Posted by Pitbull:
ok. deci, salut!, inca o data. |
Salut, si pe curând!
(Färä ironie, ba chiar cu sincerä stimä: întotdeauna, iesirile tale deplasate sunt de scurtä duratä; te calmezi, sezi si cugeti, si revii la atitudini rezonabile. INTOTDEAUNA. E unul dintre motivele pentru care tin la tine si te respect.) |
de ce sa plecam noi pentru unul care zice ca are o varsta dar se poarta ca un copil tinut la tata mamei?... intotdeauna majoritatea decide.
nici nu cred ca mai e nevoie de vreun poll pe aici. se vede bine cum sta treaba keep a dat-o in bara rau de tot... tind sa cred tot mai mult ca nu e de acord cu libertatea de exprimare... ce inseamna asta?... trageti voi concluziile ;) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Asta nu-i tocmai un principiu sanatos. Decide, dar nu intotdeauna corect. Vezi tu, majoritatea l-a reales pe Basescu. Majoritatea celor inscrisi pe sait nu au nicio tangenta cu arta cinematografica. Majoritatea l-a crucificat pe Iisus. Etc. |
da, stiu, dar acesta este un principiu al democratiei... daca majoritatea l-a ales pe Basescu, majoritatea aceea acum sufera si isi da pumni in cap... doar din greseli invata omul... si in plus, daca o majoritate spune ceva si vine unul mai cu mot sa o contrazica, el nu are ce face intr-un final decat sa se supuna pentru ca altfel ar fi linsat...
asta numai in cazul in care el e geniu si reuseste sa manipuleze acea majoritate in asa fel incat pana la urma sa o convinga ca are dreptate... dar keep nu a reusit acest lucru. sau da?... pentru ca sincer, pe mine nu m-a convins cu constiinta lui de genu "vai Doamne, promovati violenta!!! vreau la mamii!!!" |
libelulo, cred ca tocmai ai devenit noua dragomara a forumului
mai scrie si despre filme, ca despre orice altceva vad ca n-ai nicio problema sa-ti dai cu parerea |
OK, mä ocup eu... She's mine. ;):x
|
zise the evil maharaja
|
i know i'm yours dar totusi... sunt salbatica. nu stiu daca ma poti domestici... :))
|
Dacä nu te domesticesc, te scurtez de-un cap si te dau pe tobogan, din Edi Kule în Bosfor.
|
nope, nu cred ca ai sanse nici cu deastea... hai, zi ca nu iti place cand sunt rea... >:)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:19. |