Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

MariaMona 29 May 2010 00:45

Am avut o dispozitie de romantic comedy:

What Happens in Vegas 5/10 (kind of a waste of time) - abia am schitat cateva zambete
The Proposal - on the other way... 7/10 - mi-a placut!

Dragomara 29 May 2010 11:42

Disengagement (2007) - revăzut

omudindulap 29 May 2010 12:34

Originally Posted by Dragomara:

2-3 cuvinte despre film? La cafenea am observat ca nu te opreste nimeni, dar p-acilea..mai rarut.

bremen1980 29 May 2010 15:18

''Romper Stomper ''-1992- regizat de Geoffrey Wright-si australienii au nazistii lor iar Hando (Russell Crowe ) este seful unei asemenea bande de rasisti .Dusmanii sunt de acesta data vietnamezii (si alti asiatici ) care vin in numar tot mai mare in Australia.
Batai ,doguri ,arme ,sex -toate par sa urmeze un scenariu clasic al filmelor cu tineri furiosi dar filmul are si o tragica poveste de dragoste care umanizeaza brutele. 8/10

http://www.youtube.com/watch?v=YXa-nAYdjrk

razi3l 29 May 2010 17:17

Kick-Ass 9/10

foxyroxy 29 May 2010 18:25

tuturor li se pare fenomenal Kick-ass.Sunt singura care crede ca e o aberatie
the wrestler 8/10
two weeks notice 8/10
nothing hill 7/10

CristinaRMC 29 May 2010 20:57

La Pianiste

A jucat absolut genial Isabelle Huppert, Nu imi vine sa cred cum s-a terminat.

tibzone 29 May 2010 22:36

Edge of Darkness
Year : 2010
Genre : Crime | Drama | Thriller
MyRating : 8.5

robbiex2 29 May 2010 23:12

When in Rome 4/10

slaaaaaab (:|

-Wizz- 30 May 2010 02:59

Aviatori de ocazie. Foarte interesant!

fresie 30 May 2010 07:24

Child's Play 3 (1991) . Interesant!

anaemona 30 May 2010 16:58

Oldboy si Sympathy for Mr. Vengeance.

Desi au cam multa violenta, sint foarte interesant structurate, imagini de soc alternate cu imagini relaxante, sensibile, muzica linistitoare pe fundalul unor scene de intensitate maxima. Chiar Mr. Vengeance, in care povestea e descoperita de la inceput si stii firul actiunii, felul in care se desfasoara actiunea: te atrage in interior pe usa cunoscuta din afara, care stii unde te duce, numai ca in interior gasesti cu totul altceva decit stiai. Oldboy e deasupra lui Mr. Vengeance dar le recomand pe amindoua.

Dragomara 30 May 2010 18:47

Originally Posted by anaemona:

Oldboy.

Văzut şi plăcut foarte! :"> ;)

Io tocmai ce-am văzut unul dintre cele mai bune filme de război: 9 rota (2005). Tb să mai spun că nu sunt o fană a genului, încă acest Fyodor Bondarchuk îmi căzu cu tronc. :">

CristinaRMC 30 May 2010 20:55

Prince of Persia 9.5/10

Super bine realizat, Jerry Bruckheimer clar, cu siguranta ca merita vazut.

omudindulap 30 May 2010 23:49

Daca sunteti in cautarea unei comedii de calitate, va recomand sa vedeti Death at a funeral. Actiunea filmului are loc la o inmormantare, una atipica, presarata cu multe situatii ilare, cauzate, printre altele, de substante halucinogene si aparitia amantului celui decedat. Enjoy !

Ipu 31 May 2010 07:04

Originally Posted by anaemona:

Oldboy si Sympathy for Mr. Vengeance.

Desi au cam multa violenta, sint foarte interesant structurate, imagini de soc alternate cu imagini relaxante, sensibile, muzica linistitoare pe fundalul unor scene de intensitate maxima. Chiar Mr. Vengeance, in care povestea e descoperita de la inceput si stii firul actiunii, felul in care se desfasoara actiunea: te atrage in interior pe usa cunoscuta din afara, care stii unde te duce, numai ca in interior gasesti cu totul altceva decit stiai. Oldboy e deasupra lui Mr. Vengeance dar le recomand pe amindoua.

Cum am mai scris, filmele astea sunt un model de responsabilitate și de moralitate auctorială. Nu numai că în Fie-vă milă de cel ce se răzbună! (cam așa s-a tălmăcit în toate limbile, deși titlul original sună imamurian: „A mea e răzbunarea”) toți ucigașii din culpă sau cu premeditare sunt la rândul lor uciși, inclusiv „cel ce se răzbună”, dar chiar și șeful bandei care reglează conturile în final se sinucide... în Oldboy. Chiar dacă, prin poveste și mai ales prin întorsătura pe care ea o ia în finalul filmului, câștigătorul Premiului Juriului Cannez este mai interesant și mai tulburător decât Sympathy..., primul film al „Trilogiei Răzbunării” este cel mai apreciat de critici. Apropo de trilogie, Dulcea ei răzbunare (Sympathy for Ms. Vengeance, „Buna d-ră Kâmja” - titlul literal), a treia peliculă despre răzbunare a lui Park, ai văzut-o? E cea mai interesantă din punctul de vederea al tehnicii cinematografice a imaginii.

Liviu- 31 May 2010 07:34

Nu cred ca Sympathy e mai apreciat de critici. Daca te uiti pe "They shoot pictures, don't they?" Oldboy a intrat chiar in Top 1000 all-time (706) si e pe 69 in topul cu filme de dupa 2000 (desi cred ca e putin cam jos :P). Sympathy nu e nici macar in top 250 de dupa 2000. Un alt exemplu: pe rotten tomatoes Sympathy are 55% (nota medie 6,1) (nu-mi pot imagina cum are atat de putin), in timp ce Oldboy are 82% (7,3) (tot mult prea putin).

MariaMona 31 May 2010 08:45

Originally Posted by omudindulap:

Daca sunteti in cautarea unei comedii de calitate, va recomand sa vedeti Death at a funeral. Actiunea filmului are loc la o inmormantare, una atipica, presarata cu multe situatii ilare, cauzate, printre altele, de substante halucinogene si aparitia amantului celui decedat. Enjoy !

Chiar filmul asta l-am cautat tot weekendul, dar am gasit doar varianta americana de anul asta. Nu m-am uitat fiindca am auzit ca originalul e mult mai bun. Mai caut...

Am vazut
The Men Who Stare at Goats - foarte interesant 8/10
The Book of Eli - bun de tot 7/10

fresie 31 May 2010 09:22

She Woke Up Pregnant (1996) - merita vazut!

fake_hippie 31 May 2010 14:10

Ca tot vorbiti de Oldboy, l-am vazut si eu intr-un final. Ce pot sa spun, asiaticii astia sunt dementi, iar Park Chan-wook e cel mai dement dintre toti. Mai vazusem doar Thirst si ma asteptam la ceva asemanator, dar Oldboy "m-a dat pe spate", cum se spune. M-am indragostit de jumatate din cadrele filmului, iar de poveste nu mai spun nimic. Vorba unui prieten, it's so fucked up... in so many ways. Genul de film care, in cazul meu, se lasa cu flashback-uri cateva zile dupa vizionare.

All times are GMT +2. The time now is 02:42.