![]() |
Am ucis o mașină de spălat azi, mi-e frică să mai aflu dacă mai poate învia.
|
cum naiba? ce ai bagat in ea?
|
Pietre și cărbuni. :))
Nu i-am făcut nimic special față de alte mașini... doar că e nemțoaică nesuferită și acum zace moartă. |
era noua? ai uitat sa-i scoti suruburile acelea de fixare a cuvei? sau polistirenul de dedesubt pentru sustinerea ei?
|
Ete cucu.
Era o mașină veche, nemțească și am folosit-o pentru prima dată. Asta este... mă depășește limba, tehnologia și... norocul. |
presupun ca ai tras si o inundatie de pomina nu?
|
Nu, nu a curs nicio picătură pe jos.
|
norocu' tau
ca sa nu fiu offttopique .... ma enerveaza ingrozitor nenorocitii care nu coboara din metrou la urmatoarea statie , dar stau in dreptul usii, cu castile in urechi ( nu il poti intreba daca coboara ca nu te aude ) si cand opreste metroul ... nu coboara frumos si se posteaza langa usa... se busculeaza prince calatorii care incep sa coboare, numai ca sa ocupe un blestemat de loc, chit ca el coboara la urmatoarea statie. |
Originally Posted by vave:
Nasol, dar to see the silver lining of the clouds - stii ce fain castron se poate face din geamul de la masina de spalat!!! ;) :D |
Mersi de sugestii. Dar am aflat recent că nu doar pisicile au mai multe vieți, ci și mașinile de spălat nemțești. Am încercat-o din nou și a funcționat fără probleme. :))
|
Ma enerveaza maimutoii astia de comentatori care se duc special pana in Spania ca sa transmita "in direct" El Clasico si se aude de fiecare data ca din WC.Daca tot va duceti acolo,transmiteti in pusca mea cum trebuie!
|
Faptul ca nici unul dintre activistii Social Media intru cauza RMGC nu-si declara onorariul de PR. Pe bune - tradare, tradare, dar sa stim si noi pe cati arginti. B-)
|
Mi-au scos astia de la RDS din grila Euronews tocmai acum cand era criza mai adinca . In schimb mi-au bagat un canal de vinatoare si pescuit de parca am regresa spre epoca de piatra si trebuie sa stim cum sa vinam si sa gatim zimbrii.
|
Lasa+ma ca mie imi dau vreo 6 posturi unguresti in pretul alora de filme. N+am ce sa fac...
|
Ma enerveaza grav de tot urmatorul aspect :
De ce atunci cand un om mai putin cunoscut moare, cum moare nu conteaza , ideea e ca moare, atunci apar toti agarici ordinari sa zica : " ce om bun era " , " ce voce superba avea " dar in timpul vietii, nimeni nu aprecia persoana decedata . Aici fac referire la Malina Olinescu , eu sincer sa fiu , nu am auzit nimic despre ea, ca ar fi avut o voce superba sau ca nu, dar eu nu am auzit de ea, de prezenta ei in muzica usoara romaneasca nici atat. Daca stau sa caut pe google, o sa gasesc numai ca s-a sinucis, doar atat. A , si daca tot avea o voce superba, de ce la eurovizionu ala la care a participat a iesit pe locul 22 din 25? |
Pe mine nu ma deranjeaza aglomeratia din televiziuni care se produce atunci cind moare cineva. Vin rude ,prieteni ,''dujmani'' si cunoscuti si incep sa-l omagieze sau sa-l denigreze pe cel decedat .Pina la urma mi se pare normal pentru ca orice viata este analizabila si demna de discutat. Ma enerveaza mai mult faptul ca mor multi oameni fara ca cineva sa remarce .Normal ar fi sa se produca niste cutremure (mai mititele :D ) ,sa ninga in miezul verii ,sa fie eclipse pe cer - a murit un om ; a disparut o creatura unica ,irepetabila . Cum era in piesa lui Ionesco ''Regele moare'' ,moare un om ,moare o lume.
La moartea mea as vrea ca transportul public sa fie oprit (macar un minut ) ,fumatorii sa arunce tigarile si halbele cu bere sa fie retrase in berna . Dupa minutul obligatoriu de inghet solemn ,nemernicii se pot intoarce la munca ,bautura si mult sex (fara mine X( :(( ). |
bremen, mi-a placut ce ai zis...
dar modul cum ne comportam cand crapa cineva, e tipic romanesc. cat despre malina olinescu asta, atat de "bine " canta de nu au melodi cu ea sa ii scoata un album. ce atat tam tam pentru o necunoscuta? muzicieni o laudau, compozitori o laudau, ziceau ca avea voce de aur etc. oricum a fost o idioata. ( ma refer strict la gestul sinucigas ) |
Judeca in plm si singur!
Ba, cum se trezesc toti habarnistii sa judece! Mi-e scarba. |
daca iti e scarba si de alta parere, ignora. e simplu.
|
Originally Posted by omudindulap:
mai dai ma in kkt, altii se chinuie sa traiasca si unii se arunca si se otravesc de la prea mult bine. din partea mea sa-i manince viermii |
All times are GMT +2. The time now is 17:50. |