![]() |
Sunt fericit ca mi-am facut curaj sa conduc dupa 7 ani de seceta si ca sunt posesorul unei dacii nou-noute.
|
logan?
|
Da
|
:D :D :D este weekend si sarbatoare (nu mai trebuie sa lucrez fizic) sunt epuizat dupa saptamana asta
|
Sunt fericit pentru ca am reusit sa o conving pe fosta mea prietena sa ne impacam :D si m-a iertat desi am fost un dobitoc imens.
A fost cea mai grea luna, fara ea. |
vineri , am reusit sa ma revad, dupa ceva vreme, cu 3 forumisti!!!
|
\m/
|
Originally Posted by Martel:
|
De vreo 3-4 ani dau de una care recita "Luceafarul " lui Eminescu , prin tramvaie /autobuze. O intalnesc pe diverse rute si la diverse ore .Astazi am dat insa de un recitator , tot luciferic si tot sufletist .Era omul nostru plin de patos dar din pacate , fara pantofi .Chiar si in secolul nostru , arta cere sacrificii.
Sper ca cei doi sunt complementari , poate formeaza chiar un cuplu. Eminescu n-a murit , e pe maini bune desi de picioare ma tem mai mult . |
am avut sansa sa revad iron maiden aseara !!! rooooooock
|
am terminat de depus declaratiile la timp si am scapat de amenzi
|
pentru că mi-am luat ( în sfârşit ) kindle!
o să revin în câteva zile cu păreri :D ăsta e http://www.emag.ro/ebook-reader-kind.../pd/ES40KBBBM/ |
Pret umflat la noi ca de obicei.Ei cer 100$ in timp ce modelul asta e 69$ pe amazon.Eu am cu tastatura si 3G de cativa ani si in afara de faptul ca e un pic micut,n-am ce sa-i reprosez.
|
Originally Posted by Sorin87:
zi mersi ca ai avut ce sa declari! |
cateva miliarde numai nu-i mare lucru :))
|
Nu mai vad mesaje postate de boti. Sper ca am scapat de ei. <:-P
|
Heh, se pare ca m-am grabit. Tocmai am dat de unul... :-/ Credeam ca noul sistem de login i-a eliminat...
|
http://www.gandul.info/international...ldova-11743665
Si pentru ca merge foarte bine cu ce s-a-ntamplat azi in Basarabia, am sa postez si asta . |
Sunt fericita pentru ca tocmai am fost anuntata ca am primit un internship platit ca jurnalist. In Londra :"> That must be a good enough reason for a very boozy night, I think.
|
Originally Posted by faraimaginatie:
Felicitari! Critica de film, speram noi astia de pe aici :) |
All times are GMT +2. The time now is 12:37. |