Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

StefanDo 10 Aug 2010 12:52

sorry pentru reclamele deranjante, dar ele trebuie sa ramana (si vor ramane) acolo exact in conditiile cerute de clienti

Pitbull 11 Aug 2010 14:44

Fara suparare - nu trebuie.
Ceea ce TREBUIE e ca acele conditii sa fie NEGOCIATE.
Clientul cere, nu dicteaza.
IMedia e un trust puternic si respectat, un lider de trafic.
Sunt convins cä aceastä cedare în fata unor clienti cocälari are la bazä comoditatea si lenea.

copila_satanista 11 Aug 2010 15:01

pozitia unui banner intr-o zona cat mai des utilizata atrage dupa sine cat mai multe click-uri (majoritatea accidentale) de unde rezulta mai multi banuti. deci cu cat ne incurca mai mult cu atat mai bine.
revolta impotriva acestor reclame este doar un oftat ca sa mai scapam de nervi k sigur nu vor fi scoase. nu cred ca-i influentam noi cu ceva pe cei ce se ocupa de asta, poate doar sa le transmita StefanDo la aia de la vodafone ca numai de-a dracu nu-mi fac abonament la ei si la aia cu gandacii un "fuck u" ca am fobie

Judex 12 Aug 2010 19:54

E o propunere, nu un repros. Nu puteti infiinta o sectiune speciala pentru jocurile de la Cafenea macar?

omudindulap 12 Aug 2010 21:24

Originally Posted by Judex:

Nu puteti infiinta o sectiune speciala pentru jocurile de la Cafenea macar?

Sunt pentru. Sa-i zicem Kindergarten.

Judex 12 Aug 2010 22:40

=))
Hai ca-ti bag o dedicatiune. :D

ricutza 19 Aug 2010 13:04

Nu mi se pare corect ca au fost sterse toate mesajele lui Ready de pe tocpicul "Inception". In unele din poastari chiar avea dreptate, chit ca poate formularea nu era cea mai fericita.

Liviu- 19 Aug 2010 13:11

Subscriu.

S-a facut circ aiurea si nu neaparat din cauza lui... sau nu doar din cauza lui. Multe din lucrurile semnalate de el erau corecte, dar au fost tratate superficial, cel mai probabil din cauza unor conceptii prost formate legate de faptul ca a sustinut si Avatar la vremea sa.

Ipu 19 Aug 2010 13:12

Păi nici n-are cum să ți se pară corect, de vreme ce nu e sau, mă rog, n-a fost.

dragonfly_drk 19 Aug 2010 13:19

era mai corect sa fie lasate acolo discutiile sa vedem si noi, cei care am fost plecati... :(

StefanDo 19 Aug 2010 14:52

putinele detalii interesante din acea discutie pot fi reluate

ricutza 19 Aug 2010 14:59

Plus ca discutia nici macar nu era din categoria celor in care cei doi interlocutori se injura si atat.

Sunt atatea subiecte si topicuri idioate pe cinemagia, care n-au nici o treaba cu filmul, sau sunt doar o insiruire de titluri, incat nu pot sa inteleg de ce acelea (extrem de putine) unde lumea chiar discuta, trebuie sa fie inchise sau modificate sau sterse.
Si subiectul cu Sex and the City 2 a fost blocat relativ aiurea in vederea mutarii discutiei intr-un loc in care era oricum iesita din context... Si care a fost rezultatul? N-a mai scris nimeni nimic... bun asa!

danonino 20 Aug 2010 10:04

De ce nu se poate discuta despre tragedia de la maternitatea giulesti?

later edit.

imi aprea ca si cum ar fi fost mutat. Dar nu e, scuzati-ma

Ipu 20 Aug 2010 10:40

nino, scrie aici.

paul_aramis 21 Aug 2010 13:21

iar l-aţi scăpat pe cremaxx din lesă. i-o fi expirat alea 2 luni de ban. îl serveşte careva din nou?

redmen 28 Aug 2010 12:00

Originally Posted by StefanDo:

vom incepe o campanie de readucere a forumului pe calea cea buna

S`a cam ales praful de campania asta cu care te laudai Stefane...

Pitbull 29 Aug 2010 18:03

Din nefericire, Stefan si Gloria sunt prea blânzi si îngäduitori... Numai eu stiu de câte ori le-am semnalat cazuri, si au afirmat cä respectivii nu sunt chiar atât de räi, cä nu încalcä nici o regulä fix în acel moment, cä mai meritä o sansä...

keepwalking 01 Sep 2010 07:53

vreau sa semnalez puternica tenta satanista pe care a luat-o topicul "ghiceste filmul dupa imagine".
sunt postate imagini care n-au nici o legatura cu arta cinematografica, ci doar cu obsesiile morbide ale unor scelerati.

Windom 01 Sep 2010 08:32

Sint curios ce masuri se vor lua in urma injuriilor proferate de personajul de mai sus la Ghiceste filmul. Dupa cum merg lucrurile, probabil voi lua un bann, sa nu uitam ca la fel s-a intimplat si cu halebardul, atunci cind respectivul personaj l-a injurat de mama. Astept o hotarire.

StefanDo 01 Sep 2010 08:57

singurul care nu vede legatura cu arta cinematografica esti tu, keep, iar reprosul tau e contrazis de zeci de alte imagini cat se poate de banale

ai un avertisment pentru injurii

All times are GMT +2. The time now is 14:20.