![]() |
Originally Posted by anaemona:
chiar cool sistemul, iconoclast. :)) De-acum voi da si eu note dintr-un maxim de 8,3952. De exemplu pt Pulp Fiction nota mea e 7,9417 / 8,3952 Ce tare ! B-) |
Originally Posted by anaemona:
Nu, nota este de 8 pe 9, nu de 8 din 9. |
Adica 0,88888889? :)
|
The Book Of Eli - 6/10
Shaolin Soccer - 5/10 Saving Private Ryan - 7/10 |
Adaptation 8/10
Synecdoche New York 9/10 Charlie Kaufman a regizat primul si cel mai profund film pe care l-a scris. Putin cam greu de urmarit fata de celelalte filme ale sale, dar cu atat mai satisfacator. |
Les amants réguliers. Un film asemenea unei cani adanci de cafea neagra
|
El secreto de sus ojos - film complex, destul de greu de asimilat in totalitate la o prima vizionare, compromis de un final jenant, care final, probabil, la cit de retardata a ajuns Academia, i-a asigurat triumful in fata superiorului The White Ribbon. Unii regizori pur si simplu nu stiu (sau nu vor) sa spuna STOP atunci cind e momentul... Neverosimila scena interogatoriului, penibila de-a dreptul secventa cu "biletelul de amor" din final, in rest, un film excelent insa cu mult sub nivelul capodoperei lui Haneke...
|
Ronin - 6/10
Coffee and Cigarettes - 7,5/10 Cast Away - 7/10 X-Men Origins:Wolverine - 3/10 |
Gegen die Wand - 9/10
|
Cel mai recent film vizionat
'Poker' ,mai bun decat ma asteptam, Sergiu Nicolaescu a reusit sa faca din istoria revolutiei din '98 o comedie buna.
|
Originally Posted by digeo90:
Hoo-ha ! Zi-mi si mie luna si ziua revolutiei din '98 B-) si sa-mi spui motivu' revolutiei :)) On:The Taking of Pelham 123 - 4/10 Scent of a Woman - 8,5/10 |
The 11th Hour documentarul produs de Leonardo DiCaprio! Foarte bun. Obligatoriu de vazut.
|
Iron Man 7/10
The Hangover 6/10 Defendor 8/10 - mi-a placut foarte mult! Fight back! ;) |
Am vazut The Cottage, acum cateva zile.
Funny. |
Originally Posted by Jane.X:
Eu l-as alege pe al doilea, mi se pare mai complex. |
Leap Year (2010) - m-a prins intr-o dispozitie ok pentru astfel de filme. poate cam siropos si cu situatii din acelea cam trase de par, dar cu siguranta foarte placut. peisajele sunt superbe si m-au lasat ... 8->=P~:(( etc . ador Irlanda ce sa mai ....
|
Fargo 7/10
|
Undisputed 3 7/10
|
Leon 10/10
Cel mai greu lucru in box este sa te scobesti in dinti cu manusa |
Fiorii tineretii de Andrej Wajda, la festivalul filmului european. Am ramas suprins de cata prospetime da dovada Wajda la 84 de ani.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:53. |