Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce coloratura politica aveti in 2012? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98702)

reivan 30 Jul 2012 14:28

Daca as avea multi multi bani as sta mult in Romania. Poate sa mai plec in vacante dar totusi , asa tambalau , scandal ...zici ca-i carnavalul de la Rio.:x

Redy 30 Jul 2012 14:38

In 2012 la parlamentare o sa se mai urineze un pic pe ce a sustinut in 2008 si se va contrazice de unul singur, cum a facut-o de un milion de ori. Nu va conta insa nici atunci pentru pedelisti si basisti pentru ca nu a contat atata timp ce a facut acest individ, de ce ar mai conta inca o minciuna.

reivan 30 Jul 2012 19:00

De ce a murit lume la revolutie?Sa ne spuna noua Basescu ca suntem 'einspe miliarde de oameni si ca votul a aprox 9 milioane de oameni nu conteaza?Felicitari..asta e democratie :))

iiii 30 Jul 2012 21:38

reivan? care revolutie neamule?

reivan 30 Jul 2012 21:58

bine ma . lovitura de stat din `89 daca-ti place asa.HaPPy?

iiii 31 Jul 2012 09:20

mult mai corect! :D

Redy 31 Jul 2012 13:08

Adica vrei sa spui ca nu romanii l-au schimbat pe Ceausescu si ca au trebuit impinsi de la spate ? Pai la naiba, cum facem si tot sclavi sau obedienti ajungem a fi si in povestile noastre de succes. :(

iiii 31 Jul 2012 13:21

depinde cum o iei. totul a fost o mascarada violenta. punctul 8 de la timisoara nu a fost respectat. populatia a fost adusa in piata revolutiei special sa fie multa ca sa inceapa.
dar hai sa nu incepem cu lovitura de stat din 89...

ontopic sunt curios sa vad care pica acum... referendum esuat...

reivan 31 Jul 2012 13:37

Eu cred ca-i de bun simt sa-si dea Basescu demisia , dar..omul nu are bun simt.

Redy 31 Jul 2012 13:51

Originally Posted by reivan:

Eu cred ca-i de bun simt sa-si dea Basescu demisia , dar..omul nu are bun simt.

Politica nu are nimic de a face cu bunul simt(mai ales cand poporul nu are), nici de o parte nici de cealalta. Uimitor este insa cum dus acest lucru in extrem, unui personaj ca Basescu i se permite sa se suceasca de o mie de ori, sa loveasca minori, sa jigneasca, etc si nu se intampla nimic. La fel se intampla si cu cei PDL. ORICE ar face cei PDL se vor gasi numerosi "suporteri"(ca sa nu le spun sobolani din nou) care vor ridica pancarte, lucru care tine de dementa intr-un final.

paul_aramis 31 Jul 2012 20:21

ce memorie scurtă au unii...
http://www.curentul.ro/2012/index.ph...-acestuia.html

Redy 31 Jul 2012 21:13

Vrei sa le dai febre pedelistilor cum ca Basescu e cam ca Iliescu ? :D

reivan 31 Jul 2012 21:55

CNSAS 16,5 milioane de votanti reali in Romania.
Apoi , eu nu-i cred pe ei care se ocupa cu asta.Eu il cred pe BaZeul Traian care spune ca-s 22 de milioane . De pe vrtemea lu` impuscatu numai suntem 22 , de cand era avortu` ilegal.
Comunism mentality :)))=))

Redy 31 Jul 2012 22:05

Pai e cineva intreg la minte care considera ca mai suntem milioanele alea ? E absurd, dar asta nu ii va impiedica pe "zeii" de la CCR sa se usureze un pic pe voturile de acum cateva zile. Pana la urma sunt si ei niste impostori cu iz de "superioritate" morala, unii cu o istorie de partid.

paul_aramis 31 Jul 2012 22:38

şi de unde puşca mea ştie CNSAS-ul câţi votanţi sunt în România?

şi dacă ăla e numărul real al votanţilor care e în România, atunci ăia 87% la sută sunt deja mult mai puţini... ori poate CNSASu' are dosare şi pentru noi ăştia de afară...

Originally Posted by Redy:

Vrei sa le dai febre pedelistilor cum ca Basescu e cam ca Iliescu ? :D

nu, le-o dau în bot ălora pe care-i doare-n bască de felul în care mi-am exercitat eu dreptul de vot.
da', nu-i bai, după ce ne-au zis că nu avem dreptul să votăm, acum poate schimbă ciumpalacii PSD (cu sprijinul nemijlocit al ălora care s-au sacrificat şi-au ieşit pe caniculă să-şi bage-n urnă) Constituţia şi ne obligă să votăm. jos băsescu!

Redy 31 Jul 2012 23:32

Originally Posted by paul_aramis:

şi dacă ăla e numărul real al votanţilor care e în România, atunci ăia 87% la sută sunt deja mult mai puţini... ori poate CNSASu' are dosare şi pentru noi ăştia de afară..

Ce ai vrut sa spui exact prin "atunci aia 87% sunt deja mult mai putini' ?

Nu prea are sens matematic ce zici tu, daca numarul total este mai mic cum sa fie numarul care au votat DA la referendum mai mic ? Recunosc ca nu am inteles exact ce ai vrut sa spui, Poti sa rescrii un pic mai clar ?

Cred ca este si o confuzie in legatura cu institutia in cauza. Nu se vorbeste despre CNSAS ci despre CNAS, Casa Nationala de Asigurari Nationala ? Daca este vorba de CNAS, ei au numere pentru ca "asigurarile sociale de sanatate sunt obligatorii si functioneaza ca un sistem unitar".

nu, le-o dau în bot ălora pe care-i doare-n bască de felul în care mi-am exercitat eu dreptul de vot.
da', nu-i bai, după ce ne-au zis că nu avem dreptul să votăm, acum poate schimbă ciumpalacii PSD (cu sprijinul nemijlocit al ălora care s-au sacrificat şi-au ieşit pe caniculă să-şi bage-n urnă) Constituţia şi ne obligă să votăm. jos băsescu!

Respectiva initiativa, la nivel de discurs, nu a venit de pe luna si din nimic ci din cauza fraudei masive realizate de PDL in strainatate. Oricine are cetatenie romana trebuie sa aiba dreptul sa voteze ca sa poata sa se stearga la dos cu el. Ingradirea dreptului la vot este stupida si dupa cum vezi nu a propus nimeni asa ceva, chiar daca cel care a fraudat la Paris a fost rasplatit ulterior aici. Votul din 2009 a fost influentat de cel din strainatate. Tough luck, better luck next time. Dar cred ca stii foarte bine ca in politica nu se pot lasa lucrurile in asa fel, mai ales cand simti ca ai fost furat. Pe de alta parta cand furi e ok. Thumbs up.

Sigur, putem incepe o discutie de cat de informati sunt cei de afara dar nu vom ajunge la un rezultat pentru ca si cei de afara sunt la fel de creduli/prost/inteligenti/perspicace ca si cei de aici, deci discutia este aberanta. Si aia de afara trebuie sa aiba dreptul sa fie prostiti, pacaliti, mintiti de cei de aici la fel ca si locuitorii acestei tari.

Este un pic iritant cand simti ca o persoana de afara care NU este afectata de deciziile luate aici isi da cu parerea dar cum am zis, o astfel de discutie duce spre infinit si este irelevanta in final. Nu cred ca ti-ar placea daca ti-as impune eu un buget fix pe zi neavand nici o treaba cu tine. Dar eu am purtat o astfel de discutie cu mine si am ajuns la concluzia ca mai bine sa lasi "cetateanul" sa voteze decat sa ingradesti dreptul la vot, ORICE s-ar intampla si ORICAT de neinformat si credul este acesta.

Am multe rude si prieteni in strainatate dar nici unul nu are pretentia ca stie ce se intampla aici mai bine decat cei care traiesc aici deci niciunul nu voteaza. Este insa o atitudine personala cu care sunt de acord insa asta nu inseamna ca trec de cealalta parte si o sa zic ca toti care nu fac asa gresesc. Imi asum ca nu pot castiga o asemenea discutie si atunci suport la nivel de discutie un neadevar, acela ca, spre exemplu, cineva care lucreaza in Londa stie ce se intampla in Romania desi e plecat de 5 ani de zile.

Oricat de "neindreptatit" consider eu ca este sau nu este am ajuns la concluzia, in timp, ca la fel ca dreptul la o discutie libera este de preferat in ciuda cenzurii, si dreptul la vot nu trebuie ingradit deloc. Nimeni nu a propus NIMIC si mai departe(desi cred ca gasim niste nebuni), nu a trecut NIMIC care sa ingradeasca votul celor din afara iar toata reactia avuta in 2009 a fost una exagerata datorata ilegalitatilor de la Paris si nu numai. Acum ca le-ai dat in bot astora, cum le-ai dat in bot alora care au furat in 2009 ? Te-a deranjat doar o reactia exagerata asupra unei fraude si nu frauda in cauza ?

sergiuseling 31 Jul 2012 23:48

Nu numai unii. Și ceilalți o au la fel de mică:
http://www.youtube.com/watch?v=iPnlKYw2az8

reivan 31 Jul 2012 23:52

Am scris eu gresit e CNAS intra-adevar , ma scuzati.
Paul..daca din 9 milioane de oameni voteaza toti o chestie...nu conteaza ce dar procentul e de 100 la suta , conteaza ca populatia tarii e de 12 miliarde de oameni sau 9 milioane?Nu.Conteaza doar cei ce au votat.E ilogic din pct de vedere matematic ce ai spus.

cosmin742000 01 Aug 2012 07:30

Am scris eu gresit e CNAS intra-adevar , ma scuzati.
Paul..daca din 9 milioane de oameni voteaza toti o chestie...nu conteaza ce dar procentul e de 100 la suta , conteaza ca populatia tarii e de 12 miliarde de oameni sau 9 milioane?Nu.Conteaza doar cei ce au votat.E ilogic din pct de vedere matematic ce ai spus.

Trebuie tinut cont aici ca aproape nimic din ceea ce spune Paul nu are legatura cu logica , tot ce spune Paul are legatura doar cu faptul cum sa fie mai arogant(a) decat restul lumii , mai rau/rea decat restul lumii ,, asta e singurul lui/ei scop in viata

cosmin742000 01 Aug 2012 07:45

Asemanari si deosebiri intre ungurii de la noi si nord coreeni

Ungurii de la noi ca si nord coreeni fac doar ce le zice liderul (in cazul ungurilor de la noi nici macar liderul lor de drept), deosebirea e ca nord coreeni o fac pt un ideal in care unii dintre ei chiar rced , ungurii de la noi sunt prea prosti ca sa aiba un ideal , sau daca il au oricum nu conteaza din moment ce liderul a hotarat asa.Ceea ce vreau sa zic e ca la nord coreeni idealurile liderului pot coincide teoretic cu ale poporului. Unguriii de la noi au ajuns sa faca orice le zice Victor Orban , care ultima data cand am verificat era prim - ministru al Ungariei , deci teoretic fara legatura cu ei.Situatia are o foarte buna anologie . In Sua vor fi alegeri anul asta , Ce ar fi daca presedintele Mexicului i-ar sfatui pe mexicanii din SUA (vreo 50 de milioane) sa nu se prezinte la vot.si mexicanii , sa presupunem ca ar fi la fel de lipsiti de neuroni precum ungurii de la noi?Oricum consecintele nu ar fi atat de grave pt americani , dar daca si premirul spaniei ar proceda la fel , si sefii de stat sau premierii tuturor nationalitatilor din SUA ar da acelasi sfat. Probabil ca cel mai mult s-ar bucura ministrul apararii din SUA , pt ca ar mai pune-o de cateva razboiaie

cosmin742000 01 Aug 2012 07:54

Greselile USL in legatura cu referenduul

In primul rand au dat legea cu majoritatea simpla dupa ce au hotarat suspendarea, daca o dadeau inainte , Curtea Constitutionala nu avea de ce sa se lege ca schimba regulile ( chiar daca sunt aberante regulile) in timpul jocului.
Alta geseala ar fi ca au acceptat cifra existenta pe listele din 2002 , si nu au grabit publicareain MO a datelor ultimului referendum.
Cat espre Basescu care a zis ca daca 7,3 imlioane de romani au zis da pt destitirea lui , au ramas oricum peste 10 miloane de romani care sunt de partea lui cei 1milion care nu au vazut bine unde sa puna stampla , plus cei pe care i-a sfatuit el sa stea acasa asta nu mai e ca penal ci caz clinic. Folosind acest argument as putea sa imi fac partid , si sa sfatui " electoratul " meu sa nu vina la vot . As castiga guvernarea detasat.

danonino 01 Aug 2012 08:49

şi dacă ăla e numărul real al votanţilor care e în România, atunci ăia 87% la sută sunt deja mult mai puţini... ori poate CNSASu' are dosare şi pentru noi ăştia de afară...

Esti prost. Stai linistit, o sa iti explic unde esti prost si gresesti, insa am mari dubii ca o sa intelegi ceva dat fiind ca nu stai bine cu logica elementara. Na, clasa a 4a a fost un hop greu de trecut pentru tine.

Totul ramane la fel.
Au votat 8.455.336 de oameni, ei exista in carne si oase. Dintre astia, 88% au votat DA la demiterea lui Basescu, asta insemnand vreo 7.400.508. Pentru NU au votat 11%, adica 943.031.
Procentele sunt din oamenii prezenti la vot.

De unde stie CNAS-ul cati votanti sunt in Romania? Pai, simplu. Intai sa stabilim un lucru, esti prost. CNAS-ul are date despre fiecare roman din Romania, e Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, deci se ocupa de asigurari de sanatate pentru fiecare roman din aceasta tara. Indiferent ca ai 5ani si 3 luni sau 80 de ani si ceva, apari acolo. Indiferent daca muncesti sau nu, apari acolo. Pentru ca la CNSAS trebuie tinuta o evidenta, a tuturor.

La referendum, cvorumul a fost de 50%+1 din romanii ce sunt in Romania si au drept de vot.

E bine ca o arzi arogant, nasol e ca esti prost rau. Legal, 88% zic ca esti prost, iar cei 11% zic ca esti prost.

reivan 01 Aug 2012 09:43

Ma , paul nu-i prost , e arogant intr-adevar dar nu prost.

Redy 01 Aug 2012 10:29

Danonino a luat-o pe scurtatura dar are dreptate. Nu inteleg cum cineva cu doua celule nervoase poate spune ca daca numarul total scade atunci numarul celor care a ales Da sau Nu la referendum e mai mic, e ridicol. :D

Poate o slabiciune de moment dar chiar sa nu stii matematica elementara ? :))

Originally Posted by danonino:

E bine ca o arzi arogant, nasol e ca esti prost rau. Legal, 88% zic ca esti prost, iar cei 11% zic ca esti prost.

=)) =)) =)) =)) =)) =))

Cam asa e, mai ales in ce priveste aroganta. La fel ca si "orgoliul" oricine poate crede in capul lui ca e arogant, mai prost cand incearca sa si spuna ceva pentru ca se vede ca atitutidinea respectiva nu are nimic in spate.

cosmin742000 01 Aug 2012 10:43

Originally Posted by danonino:

Esti prost. Stai linistit, o sa iti explic unde esti prost si gresesti, insa am mari dubii ca o sa intelegi ceva dat fiind ca nu stai bine cu logica elementara. Na, clasa a 4a a fost un hop greu de trecut pentru tine.

Totul ramane la fel.
Au votat 8.455.336 de oameni, ei exista in carne si oase. Dintre astia, 88% au votat DA la demiterea lui Basescu, asta insemnand vreo 7.400.508. Pentru NU au votat 11%, adica 943.031.
Procentele sunt din oamenii prezenti la vot.

De unde stie CNAS-ul cati votanti sunt in Romania? Pai, simplu. Intai sa stabilim un lucru, esti prost. CNAS-ul are date despre fiecare roman din Romania, e Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, deci se ocupa de asigurari de sanatate pentru fiecare roman din aceasta tara. Indiferent ca ai 5ani si 3 luni sau 80 de ani si ceva, apari acolo. Indiferent daca muncesti sau nu, apari acolo. Pentru ca la CNSAS trebuie tinuta o evidenta, a tuturor.

La referendum, cvorumul a fost de 50%+1 din romanii ce sunt in Romania si au drept de vot.

Problema cu " oamani" ca alde Paul este ca daca nu i-ar baga nimeni in seama s-ar autosinucide singuri in serie .Nu ar avea cu cine sa se dea atoatestiutori.Eu unul propun ca de acum Paul sa nu mai existe , cel putin eu unul nu il voi mai baga vreodata in seama.

reivan 01 Aug 2012 11:02

Nu inteleg ce aveti cu omu`..in fine.
Bai oameni buni , daca intrati pe site-ul la stirile protv si va uitati la cometarii vedeti oameni prosti , nebuni sau platiti.Eu nu inteleg cum sa fii asa prost daca nu te plateste cineva.....

iiii 01 Aug 2012 11:24

reivan , cosmin nu il inghite pe paul de la o cearta dintrun alt topic , care a rezultat cu banarea lui cosmin cateva zile.

ca sa nu fiu offtopic, intreb si eu ca un simplu roman... dupa referendumul esuat, cine plateste? crin oare se tine de promisiune? ponta o sa fie tras la raspundere?

sergiuseling 01 Aug 2012 11:59

Păi ce legătură are tragerea la răspundere a lui Ponta cu referendumul? Referendumul nu a fost eșuat, eventual a fost invalidat sau mai bine zis poporul n-a dat un răspuns valid dpdv legal. Nu s-a luat nicio decizie din lipsă de cvorum.

Antonescu a spus că se retrage atâta timp cât Băsescu e președinte. (asta a fost formularea lui) Asta, după mine, înseamnă după ce revine la Cotroceni și până peste 2 ani sau până la o nouă suspendare a lui Băsescu. (depinde de cum se comportă și dacă învață ceva din faptul că 7,4 milioane de persoane consideră descalificabil cum s-a comportat)

Redy 01 Aug 2012 12:15

Originally Posted by iiii:

ca sa nu fiu offtopic, intreb si eu ca un simplu roman... dupa referendumul esuat, cine plateste? crin oare se tine de promisiune? ponta o sa fie tras la raspundere?

Rezultatul lui e destul de clar si e departe de a fi un esec al celor care l-au initiat prin numarul votantilor veniti la vot cat si prin scorul zdrobitor.

Cine ar trebui sa plateasca pentru invalidarea referendumulu ? Cei care au adaugat artificial un prag, prag ce a fost recomandat pentru ca lumea sa vina la vot iar apoi odata luata decizia PDL si Basescu s-a usurat vazandu-se cu decizia in traista. Deci in acest caz si in urma argumenteleor date de CCR inainte de referendum, daca CCR invalideaza referendumul poarta intreaga vina pentru ca inseamna ca au actionat cu vointa in favoarea unei tabere iar intentiile lor initial declarate au fost doar niste minciuni pentru mentinerea fostului presedinte la Cotroceni in pofida rezultatului devastator de la referendum.

Ponta a fost pus acolo de catre cei care il vor schimbat pe Basescu si clica lui din PDL, nu pentru ca il iubeste poporul ca pe Kim Jong Un, cum de altfel este vazut Basescu de proprii admiratori. Dar poporul asta este foarte ipocrit si PROST si poate fi mutat dintr-o parte in alta. Sa pui invalidarea, eventuala si impotriva oricarei notinui de bun simt cu care CCR este creditata(nu de mine), in carca celor care au organizat referendumul si au facut tot posibilul ca cat mai multa lumea sa vina la vot este o nebunie curata. Dar poporul asta este nebun deci ma astept la orice.

Cine plateste insa pentru invalidarea eventuala a referendumului ? Pai toti in afara de cei responsabili cu interpretarea rezultatului, adica CCR si Parlamentul in acest caz.

iiii 01 Aug 2012 12:21

am inteles am inteles.

oricum, dupa parerea mea, USL s-a facut de cacao, si acum o intorc pe toate fetele in incercarea de a schimba intrun fel sau altul rezultatul referendumului.

Apoi Basexu, sa constientizeze ca lumea nu il mai vrea, si daca are demnitate, sa renunte.

reivan 01 Aug 2012 12:31

Antonescu pote ca-si va da demisia , nu-i ca Basescu sa se razgandeasca de la o zi la alta.
De ce sa fie tras Ponta la raspundere?Ce treaba are el ? Daca nu iese lumea la vot trebuie demis prim-ministru?
Basescu fara urma de intergritate daca ar trebuii sa-si sacrifice familia in sensul propriu nu figurat ca sa ajunga iar la Cotroceni ar face-o.

Redy 01 Aug 2012 12:53

oricum, dupa parerea mea, USL s-a facut de cacao, si acum o intorc pe toate fetele in incercarea de a schimba intrun fel sau altul rezultatul referendumului.

Exact. S-au facut de rahat si acum incearca sa o dreaga. Chiar daca ei in cazul asta vorbesc despre realitatea din aceasta tara in legatura cu numarul celor de la vot, in politica nu se joaca dupa aceleasi reguli iar USL s-a dovedit a fi incompetenta din acest punct de vedere.

Pentru mine aceasta amorteala si prostie cu care actioneaza USL a fost un argument ca daca vor veni la putere nu vor reusi sa fie atat de smecheri ca PDL-istii si de aia nu am fobie de USL in acest caz. Au timp insa sa ma contrazica.

Nu stiu daca presiunea populara a avut de a face cu deciziile luate de USL, as inclina sa cred ca nu. Am coborat capul la mizeriile si minciunile dinspre EU, suntem niste sclavi pana la urma.

Impostura sustinatorilor PDL si ai lui Basescu este evidenta in aceste cazuri in care trebuie sa nege realitatea. Dar au facut-o ei cand l-a pocnit pe copilul ala peste bot, de ce nu ar face-o acum. De aia cand mai vad vreun pedelist stiu repede ce-i in capul lui, fie prostie si credulitate fie impostura. Nu exista nici un alt atribut care sa descrie un pedelist. Am cautat adanc dar am ajuns la concluzia ca nu exista asa ceva. Materialul genetic din care sunt facuti este pur si simplu inferior la nivelul conexiunilor logice pentru cei care cred sincer in ce vorbesc si nu doar sunt ciobanii care mana oile de pe un varf de munte pe altul. Oi sau ciobani, nimic altceva.

cosmin742000 01 Aug 2012 13:11

reivan , cosmin nu il inghite pe paul de la o cearta dintrun alt topic , care a rezultat cu banarea lui cosmin cateva zile.

Nu are nicio legatura cearta mea de atunci , cu binele pe care mi l-a facut paul dandu-mi ban (si in felul asta scutindu-ma sa ii mai vad rautatile o saptamana) si cu aroganta lui care e universala.De platit cine sa plateasca ? cine a platit si pana acum , cei care isi achita taxele. Eu nu am zis ca Paul e prost , am zis ca e prea arogant pt cunostintele lui , ca se crede atoatestiutor, si ca ii jigneste pe toti ceilalti faa nicio noima.

iiii 01 Aug 2012 13:47

nu paul ti-a dat ban.

paul_aramis 01 Aug 2012 15:55

da, sunt prost.

sunt şi arogant. am de ce. voi ce naiba sunteţi?

cosmin742000 01 Aug 2012 17:11

nu paul ti-a dat ban.

Nu conteaza cine mi-a dat ban , important e ca mi-a dat degeaba si mult mai important e ca o saptamana am scapat

reivan 01 Aug 2012 17:11

Eu sunt reivan :)

iiii 01 Aug 2012 17:12

voi ce naiba sunteţi?

eu sunt iiii, si ceva persoane de pe forumul acesta ma stiu personal! :D

paul_aramis 01 Aug 2012 17:36

voi ce naiba sunteţi?

eu sunt iiii, si ceva persoane de pe forumul acesta ma stiu personal! :D

nu îţi era adresată neapărat ţie întrebarea, ci ciutacilor şi gâzilor de pe topicul ăsta.

Redy 01 Aug 2012 21:44

da, sunt prost.

sunt şi arogant. am de ce. voi ce naiba sunteţi?

:))

Ai pierdut la scor, asta e. Nu ai cum sa o dregi. Nu te-a fortat nimeni. Mai bine treci peste incidentul cu procentele pentru ca altfel doar atragi atentia mai mult decat este necesar asupra prostiilor spuse mai sus.

Ai ramas dator cu niste raspunsuri in legatura cu "loviturile in bot" date unuia sau altuia. Sa le trec si pe alea in acelasi registru cu cunostiintele de matematica ?

reivan 01 Aug 2012 23:52

Teatrul politic din Romania , acest circ grotesque e de-o penibilitate....cei de la uslas sunt patetici , dar pedeleleleleu OMFG penibilitate ....inca nu reusesc sa trec de "lovitura de stat" trecuta prin parlament si pe la popor , nu prin cazarme si tancuri.
Oribil e ca pedelaci spun ca noi suntem 22 meleoane.
CCR o sa decida ca Baselu sa se intoarca la cotroceni.
Cand in 2-3 ziare de afara se scria ca nu-i chiar constitutionala suspendarea lui zeus toti au sarit de cur in sus.Acum cand presa dw afara il arde grav pe bsel , graaaav de tot suntem quiet.

iiii 02 Aug 2012 00:09

asa ca, reivan, am rezolvat fix pix cu referendumul canicular. totul o sa revina la normal, ziarele au umplut pagini, a3 a facut audiente maxime, acum gata... am rezolvat o pwla.

si sincer acum, am mers la sectia 62 degeaba..dar chiar degeaba. intr-o/intro luna o sa fie ca inainte.

@paul, nu pune la suflet...

paul_aramis 02 Aug 2012 02:25

păi aşa mă ştii tu pe mine, că pun la suflet ce bolborosesc toţi ciumpalacii?

iiii 02 Aug 2012 07:56

termenul de ciumpalac ma amuza..

pai paul, daca nu ai pune la corazoneanu, nu te-ai mai baga in polemici cu dalde astea care nu inteleg sau care nu vor sa inteleaga.

Redy 02 Aug 2012 12:54

Paule, singura situatia in care restul sunt ciumpalaci si tu nu esti este daca definim termenul de ciumpalac ca absolvent de clasa a 8-a la matematica. Mai usor cu tonul, nu ai de ce si nici cu ce.

paul_aramis 02 Aug 2012 14:40

pesedac mic şi furios, mai uşor cu revoltatu', că te enervezi şi iară te-apucă diareea de tastatură.

noi ne luăm înfrângerea (în fond nu am pierdut nimic, nu noi suntem ăia care ne-am bătut în piept cu susţinerea populară ş-am cerut aprobare de la popor) şi vă lăsăm vouă victoria. vă lăsăm chiar să vă jucaţi cu ea la groapa cu nisip, da' nu mă întreba până când, că nu depinde de noi, ci de bunicuţă. c-am auzit că e iute la mânie şi cum nu te încadrezi în directive, cum te zboară.

Cand in 2-3 ziare de afara se scria ca nu-i chiar constitutionala suspendarea lui zeus toti au sarit de cur in sus.Acum cand presa dw afara il arde grav pe bsel , graaaav de tot suntem quiet.

ci bagă. ce dreaqu' vă plătesc ăia la partid, doar aşa, de-aiurea?

Oribil e ca pedelaci spun ca noi suntem 22 meleoane.

chiar tu eşti de acord că sunt 22 de milioane. ori poate încă aţi rămas cu declaraţia prostănacului în cap, că ăia de afară nu mai sunt români?

Redy 02 Aug 2012 15:07

Am decis ...................... sa o amanam. =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

pesedac mic şi furios, mai uşor cu revoltatu', că te enervezi şi iară te-apucă diareea de tastatură.

noi ne luăm înfrângerea (în fond nu am pierdut nimic, nu noi suntem ăia care ne-am bătut în piept cu susţinerea populară ş-am cerut aprobare de la popor) şi vă lăsăm vouă victoria. vă lăsăm chiar să vă jucaţi cu ea la groapa cu nisip, da' nu mă întreba până când, că nu depinde de noi, ci de bunicuţă. c-am auzit că e iute la mânie şi cum nu te încadrezi în directive, cum te zboară.

Asta e tot ce a putut scoate aroganta din tine ? :)) Arogantule, du-te mah la grupa mica si continua sa stai cu fundul pe canapea imaginandu-ti ca dai cuiva in bot. Voua, noua, ciudat mod de a te adresa. Nu ar fi rau nici sa pui mana pe niste carti pana la urmatorul scrutin/vot ca poate reusesti sa aduni corect.

Mai usor cu fobiile pesediste si comuniste, sunt mult mai liberal decat vei fi tu in toata viata ta, in orice decizie, in acelasi timp nu sunt rupt de realitate sa o duc in extrem de "frica comunismului". Daca ai fi gandit, dar nu o faci, ai fi vazut ca omul e o creatura mai complexa decat stanga vs. dreapta sau comunist vs. capitalist. Dar cu cine dracu sa vorbesc, cu pui de comunisti pe plantatii straine cu impresii ca daca nu mor de foame stiu ei ce-i cu ideologiile sau cu partidele politice. Esti cazul clasic care isi pune bara mult mai sus decat poate sari, un roman clasic.

Au ajuns toti prostii care nu stiu sa adune 5 cu 7 sa se dea aroganti pe forum. :))

paul_aramis 02 Aug 2012 15:35

e, se poate şi mai mult, da' n-ai pricepe.

aşa-i, nu ştim să adunăm cinci cu şapte. ca dovadă nouă ne-a ieşit rezultatu', voi încă mai număraţi,. doar-doar v-o ieşi ăia 52% cumva de undeva. hai că păn' la toamnă mai e timp.

până atunci noi o să stăm frumuşel pe canapea şi o să ne uităm la voi, sugacii la ţâţa pesedeului (încă nu ne-am decis dacă pesedeul e de gen feminin sau masculin) ş-aşteptăm cuminţi să creşteţi mari. atât de mari încât să puteţi citi Constituţia României. bineînţeles, asta dacă până atunci o să fiţi în stare să vă îndepărtaţi petele roşii de pe chestia aia care vă ţine loc de creier.

Mai usor cu fobiile pesediste si comuniste, sunt mult mai liberal decat vei fi tu in toata viata ta,

o da, ştim cu toţii ce liberal eşti. la cât sloboz ai dat pe tastatură în ultima lună, nici nu ne aşteptam să fii altceva...

Redy 02 Aug 2012 15:44

Deci nu esti multumit cu rolul de bufon ci vrei sa fii si regele afirmatiilor neargumentate ? Pentru asa ceva va trebui sa te bati cu Rifa.

Nimic din ce spui tu acolo nu-i adevarat sau are vreo legatura cu realitatea. Pragul a fost atins conform populatiei care respira si expira. Adaugarea lui a fost insa artificiala iar cei care l-au "adaugat" acum o dau intoarsa, dovedind inca o data ca CCR nu e altceva decat o marioneta. CCR nu este pusa sa numere dar si-a depasit atributiile cand a impus un prag imaginar care nu a fost altceva decat o arma politica a PDL-ului. Sunt sigur ca lucrurile astea logice nu te deranjeaza pentru ca te aflii intr-o companie care iti face onoare, a decedatilor,a purtatorilor ilegal de creier si a impostorilor.

o da, ştim cu toţii ce liberal eşti. la cât sloboz ai dat pe tastatură în ultima lună, nici nu ne aşteptam să fii altceva...

Si ce lucruri anti-liberale am spus eu ? Ia da-mi niste citate. Daca tot am scris asa de mult sigur poti sa prezinti un mic rezumat a ceea ce am zis daca nu "citate". Hai sa te vedem, liberalule. Baga material.

Tu nu stii sa iti aduni nasturii de la camasa asa ca nu ma astept la niste raspunsuri pentru ca pana acum ai evitat sa iti justifici parerile. Sunt curios cine iti pune pantalonii dimineata inainte sa pleci pe plantatie.

paul_aramis 02 Aug 2012 16:06

... te aflii intr-o companie care iti face onoare, a decedatilor,a purtatorilor ilegal de creier si a impostorilor.

păi nu-ţi ţin ţie companie? e logic...

auzi politruc de dâmboviţa, nu pedeleu a adăugat pragu' ăla. ia pune mâna tu frumuşel pe lege şi vezi cine. că doar eşti băiat inteligent.

All times are GMT +2. The time now is 11:41.