![]() |
![]() |
![]() |
belgia
|
film ciudat. noțiunea e foarte vagă, dar filmul ăsta tot ciudat e, cu noțiuni sau fără. ce e interesant la el sunt speculațiile de după vizionare: oare despre ce a fost? mi-am dat și eu cu părerea, ca să nu fiu absentă de la chermeza dibuielilor, dar nici pe net situația nu stă mai bine. toată lumea pare să fie de acord asupra unui fapt, că e dark and fascinating și că, în general, it definitely left me wondering what the hell I just watched. e mult comparat cu alte filme, dar i se reține calitatea unică de a nu fi ca nici unul.
de pe imdb : This film is amazing - it's just like a nightmare. |
![]() ![]() |
Nuit noire. las pe altcineva, ca eu am dat search pe g la citatele tale:D. in orice caz, l-am trecut in watchlist.
|
![]() |
Castaway on the Moon
|
|
|
Exit Through the Gift Shop?
|
>:P pune poster
|
:)) Pun, pun, gogoasa-nfuriata!
|
|
Unul dintre filmele bune ale anului trecut (unreleased ;) ).
|
|
e Medeea a lui von Trier?
|
Este
![]() |
![]() |
Un indiciu? Imi pare foarte cunoscut...but I can't quite put my finger on it. :-?
|
e din 2011 nominalizat la Oscar
|
Mda, cred ca-i Hugo.
|
|
așa?
![]() l-ai văzut? cum e? rezumatul îmi amintește de un prieten. |
Nu l-am vazut, abia azi aparu, dar stiu ca mi-a placut Reprise, intuiesc ca nici asta nu va dezamagi.
|
îmi pare rău să ciuntesc frumusețe de poster , dar asta e
![]() |
Taxidermia?
|
nu, e un film francez
niște îngrijitori de la zoo răpesc câinele unei bogătașe, ca să capete niște bani. doze rezonabile de absurd. |
![]() 2006 cine vrea, să-și pună posterul. |
dacă nu vrea nimeni
![]() |
regizoare născută în basarabia.
|
habar nu am .... :)
|
regizoarea participă în turneul iconosclast al lui mercutio.
nu și filmul cu posterul. |
Muratova. Pe imdb, majoritatea filmelor sale nu au postere, iar sa caut pe gugal mi-e lene.
|
păi nu ai făcut mare lucru, omule, pentru că muratova e singura regizoare din lista aia, restul sunt regizori. măcar dacă erau două, ca să se poate spune că ai ghicit, adică ai ales între cel puțin două. așa ..:)) hai caută, lasă lenea, că faci celulită.
|
A, da? :)) N-am verificat lista, doar ce scosesem acum vreo 2 zile Sindromul si observasem ca-i nascuta in Basarabia. Si am zis 'ding!'. Ajuta-ma un pic, zi-mi macar de unde sa incep cautarea, sus-jos, jos-sus?
|
realizat după 2000
|
Multumesc!
Nastrojschik #:-S ![]() |
Finnaly, you're sweating too:D
|
|
Regizor neamt, cu ştate vechi, produce si astazi. Unul dintre filmele preferate de-ale dansului.
|
Pina Balerina ??
|
Noo, celalalt neamt, cu 3 ani mai in varsta ;)
|
Pff, Haneke...
|
Code Unknown?
|
Nope, mai vechi, p-asta nu l-am vazut inca. Finalul filmului e tulburator sau, daca nu, cu siguranta nu te lasa indiferent.:-S
|
Atunci sigur e Der Siebente Kontinent.Si apropo de Code Inconnu,nu-ti bate capul cu el ca e slabut.
|
Dap. Mersi pt atentionare, dar vreau sa-l vad, oricum. Nu acum, ca nu e pe lista prioritatilor, dar..candva.
|
A si cedez.
|
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 14:23. |