![]() |
Ana, pe mubi e ceva de genul. îi zice one shot response. postezi o img, apoi altcineva postează o poză care crede că se aseamănă prin ceva cu prima: formă, culoare, personaje, dialog, scenografie, mimică, vestimentaţie, etc. deschide tu topicul, că ai fost cu ideea şi îi dăm drumul. :)
|
I'm in! :)
E tare fain ce se intampla pe mubi la topicul asta. Nici macar nu e nevoie de teme pentru ca fiecare vede ceva diferit in poza postata anterior, jocul evolueaza si se ajunge la poze care se departeaza total de cele initiale. |
|
Originally Posted by omudindulap:
Din intamplare... :) Playing with fire ![]() |
Puteai sa omiti poza omului, isi bate joc de noi.
Nu-l mai strigam la joaca de-acu'. [-( |
Nu puteam, ma. Era prea mioritica Si-apoi...nu voiam sa se simta exclus.
|
poza lu omu e din Asta e, a lui thomas ciulei. ;) cum plutea ea, ca ofelia, pe canal la sulina, ca o zînă prerafaelită..
de de ce oi stalkui eu saitul ăsta? nu mai bine mă duc să dorm? somn uşor, laghiz und jentlmen. |
Which reminds me...
Originally Posted by Namaste:
Nu mai stiu daca am vazut in intregime filmul asta, m-as "intoarce" la el in caz ca nu. Nu-mi amintesc decat scena despre 'arta gatitului' si inca vreo cateva imagini vagi si disparate. |
Periferic
![]() ![]() ![]() |
Cadrul asta cu fumatul mi-a adus aminte de un revolutionar care-si astepta randul la tortura si ajunge disperat dupa ce pierduse pastila de cianura . ''Inviere'' exclama dupa ce-o gaseste . Povestea are loc in ''Condiatia umana '' de A. Malraux
|
|
|
|
Samaritan Girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ar trebui sa deschidem inca un topic cu cadre in care sa ne ocupam exclusiv de motivul asta! E prea colosal ca sa nu. Cine se baga? |
|
Originally Posted by faraimaginatie:
In fine, eu n-o sa initiez nimic fiindca nu cred c-o sa pot sa contribui regulat, dar daca va hotarati voi, puteti sa-l numiti Fenomenologia Filmografica a Fumatului. :)) Sau Cadre Pre-Fumate. Sau. Sau. |
Iar daca tot veni din nou vorba...
![]() PS: Nu uitati, insa, fumatul dauneaza grav sanatatii voastre si a celor din jur! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Originally Posted by faraimaginatie:
La cererea audientei.. ![]() Izmena |
omu, din seria aia lipseşte angelica lui oliveira. hai, ştiu că poţi şi mai ales ştiu că l-ai văzut. :D păcat că gagica aia n-a murit şi în filmul lui guerin, că îi stă mai bine şatenă.
l. e. te scutesc de o corvoadă ![]() |
moduri de a fenta autorul la 1913 :))
![]() ![]() ![]() ![]() |
Shade, Hazel, S's daughter, 1934-1957; deserves great respect, having preferred the beauty of death to the ugliness of life. - din Pale Fire. (inca n-a fost trecut prin furcile caudine ale ecranizarii, dar "speranta" moare ultima, right?) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Puteshestvie s domashnimi zhivotnymi |
KRAMER, intr adevar, a cockwork orange e unul din celel mai geniale filme insa cartea fate filmul si in cazul asta!! e foarte tare
----- pentru cei interesati site gratuit |
A COCKwork orage?Superb. =))
|
ceva acolo.
![]() taiga - ulrike ottinger ![]() ceva de robbe-grillet ![]() johanna d'arc of mongolia - ottinger ![]() chiar că.. flickorna - mai zetterling ![]() vigil - vincent ward - ăsteia i-aş da un resize, da' nu ştiu cum. |
|
Hmm pe mine ma duce cu gandul la o cladire din Paris, le nid de Ricciotti :
![]() Asta pentru ca voiam sa pun si eu o imagine din Holy Motors, anume: ![]() |
coup de foudre
"Kechiche was always searching, because he didn’t really know what he wanted. We spent weeks shooting scenes. Even crossing the street was difficult. In the first scene where we cross paths and it’s love at first sight, it’s only about thirty seconds long, but we spent the whole day shooting it—over 100 takes. By the end of it, I remember I was dizzy and couldn’t even sit. And by the end of it, [Kechiche] burst into a rage because after 100 takes I walked by Adele and laughed a little bit, because we had been walking by each other doing this stare-down scene all day. It was so, so funny. And [Kechiche] became so crazy that he picked up the little monitor he was viewing it through and threw it into the street, screaming, “I can’t work under these conditions!” Léa ![]() |
|
|
|
|
|
Originally Posted by Rippa:
Ce dracu trebuie să te bagi aiurea peste tot şi să maculezi toate topicurile, faci pe prostul sau chiar eşti? |
Historias que so existem quando lembradas
Unul dintre cele mai faine filme vazute in ultima vreme, nu-mi amintesc sa mai fi trait cu asa intensitate ori sa ma fi sensibilizat un film in asemenea hal, lately, inca tremur :)) Un film ce emana dragoste cu atata naturalete, mi-e greu sa explic, nici pe “Amour’ nu l-am trait in aceeasi maniera, dar pe acolo. Il recomand celor ce nu cauta perfectiunea in filme ori flamboaiantul, dar simplitatea aceea a lucrului facut cu pasiune si onestitate, cum rar simt ca s-ar mai intampla nowdays. O celebrare a firescului. Asa creste inima-n mine cand mai dau de-o astfel de bijuterie, nu va imaginati. Faith in cinema restored :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Din categoria esential - Soy Cuba ![]() ![]() ![]() Cum spuneam, am vazut si eu Tess, si, desi nu-s fan al filmelor cu corsete si rochii stufoase, asta mi-a placut. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Un homme sans l'Occident
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asta e cel mai important, daca ai priceput-o pe asta, ai priceput tot. Esenta esentelor. Exista si in Arabian Sands un bastinas fiu al desertului, unul care a supravietuit de unul singur saptamani in sir cu camila in partea cea mai periculoasa a desertului, printre dunele cele mai inalte. Si il intreaba Thesiger care venise ca exploratorul vestic bine echipat cu caravana intreaga dupa el: "E uluitor, cum ai rezistat de unul singur?" "Pai n-am fost niciodata singur, am fost mereu cu Allah langa mine" Dumnezeu/Allah e in cazuri din astea mai mult decat o entitate superioara abstracta, e ceva aproape palpabil cand pustietatea e totala, este companion, protector, cel cu care esti mereu alaturi. Mi s-a parut foarte tare raspunsul nomadului.
![]() ![]() ![]() |
![]() Celebration in the botanical garden |
Broken Blossoms
![]() ![]() |
![]() Histórias que Só Existem Quando Lembradas |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Gerbera
Watch The Wizard of Lies 2017 Full Movie Free Online - 123Movies. All Movies on xmovies8, hulu, putlocker, putlockers, hulu plus, crackle, fmovies.:D :D =))
|
American History X
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 03:18. |