![]() |
Originally Posted by rvn:
Mi s-au lungit urechile asteptind, le-ai pus ori ba? :)) |
offff.
tu aici si indiferrentul pe alta parte imi reprosati acelasi lucru! DATI-MI ADRESELE SI SA MOR DACA NU VA TRIMIT! |
Doar sa gasim un suflet caritabil sa le transporte fara sa stie ce-i acolo, altfel le maninca :)) dar nu cred ca las eu bunatate de sarmale pe mina oricui :)) . Lasa ca nu mai e mult pina tirziu.
|
Originally Posted by Socal:
si eu care credeam ca in pc pastrezi doar pozele cu nuduri.cat m-am inselat! |
Nu am mai mancat mazare de ceva vreme dar sa sti ca arata foarte bine si banuiesc ca si miroase foarte bine mazarea gatita cred ca o sa ii dau o idee iubitei mele ;)
|
|
ce bine arata =P~
|
|
Oameni bolnavi domle, oameni bolnavi...
|
rvn, ce se intampla cu actele de adoptie? tot le-am asteptat dar la mine in posta nu au mai ajuns... defapt, stii ceva? mi-a venit alta idee... nu ai cumva nevoie de o menajera? lucrez frumos, curat, pe gratis... iti dai seama ca doar sunt ardeleanca. pentru mine, curatenia e sfanta... e rugaciunea de dimineata, de la amiaza si cea de seara... am o singura pretentie, insa... sa ma hranesti cu bunatatile tale... ce zici, facem pactul?:-*
|
Am facut si eu cartofi noi la cuptor in we :"> am copiat ideea, nu-i a mea.
![]() |
mamaaaaa!da,misto efectul vizual!
ce-ai pus pe ei? |
Am pus tot felul de prafuri: ginger, turmeric, coriandru, felii de usturoi intre rondele.
|
Originally Posted by anaemona:
oricum,arata senzational si cred ca si gustul e pe masura. @dragonfly, daca fac asta cu tine,apoi toti pofticiosii care intra aici, vor avea aceeasi pretentie.nu pot sa va infiez pe toti! |
Eu n-am pretentia sa fiu infiat, ma multumesc cu mancarea. Cu cartofii mai exact. Si niste ochiuri daca se poate:D Multumesc.
Ps: sa fie moi ochiurile |
Originally Posted by White1:
va place la restaurantul nostru virtual,ai? ehee...putem deschide un chat daca e nevoie.ne mai scoatem si noi cumva... |
Da, il iubesc si urasc in acelasi timp si cu aceiasi intensitate. Ohh, the suffering i must endure:(
|
Daca va zic ca n-au fost asa buni la gust :)) neah, au fost. :D
|
|
:-O #-o Ce'ti mai place sa ne chinuiesti!!Ti'ai facut pacate postand pozele astea :-j
|
Astea au fost cu o tinta clara:))
|
Originally Posted by White1:
da. exact ca bomba de la Hiroshima. norocul tau ca ai scapat neradiat! |
@rvn, nu trebuie sa-ti faci griji pentru carne anul asta...ai de la mine pana la Craciun, pentru pozele astea>:P
|
Originally Posted by AndreiStefan:
am gatit doar astea fiindca mi s-a intamplat ceva stupid. cred ca numai in Romania anului 2011se putea intampla asa ceva. ma duc la magazinul meu preferat sa cumpar carne si vanzatorul tocmai aseza marfa proapspat primita in raft.a vazut ca intentionez sa cumpar si inainte chiar de a lansa ferm intentia imi spune taios: "nu vand acum,mai tarziu!" la asa comerciant,asa mancare! si ne mai miram de ce dau firmele faliment! a...din cauza taxelor mari?poate! dar eu nu prea cred! |
As manca o saorma cu peste, cartofi nature si legume :)
|
Originally Posted by Socal:
sau ai de gand sa mergi la pescuit din nou,dupa program? |
|
pana acum m-am prostit facand pe pofticiosul, dar cu porumbul asta chiar m-ai lovit.
|
ha ha ha
ce-mi place cand fac victime! |
:-S Aia sunt ardei copti? :((
|
Cred ca daca nu as fi facut si eu aseara porumb fiert pana acum deja as fi lins ecranul laptopului de cateva ori :)) Dar s-ar putea sa atentez, am vazut acolo ardei copti =P~
|
tot ce-i acolo e la gratar.
ardei copti,rosii coapte, morcov,vanata,ceapa si..cam atat! |
revene
ma darami. deci sa lesin in fata monitorului. ma jur ca nu mai dau pe aici , nici de curiozitate... nici de nimic. |
Nu-mi ramane decat sa fac si eu cat mai repede :)) si asta numai din cauza ta, rvn :P
|
Originally Posted by iiii:
ehee...lasa ca revii tu!esti prea pofticios ca sa rezisti tentatiei. |
Originally Posted by jansic:
stiti cum e:femeia gateste cand stie ca vine omu de la munca obosit si infometat. |
mie imi place cand vin eu obosita si gateste el:) :D
|
Originally Posted by klaudya_e:
|
Originally Posted by rvn:
|
@rvn mi-ar place sa ai un restaurant in Cluj.As veni in fiecare zi la tine sa mananc Mancarea pe care o prepari tu arata delicios!
|
merci, merci...
imi pare bine ca iti place. |
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by indiferrent:
|
:)) ai vazut indifeRRentule ce fata buna e Cristina? a schimbat placa... din "la ea la"--->"la un"...restaurant. Poate te duce la El Capitan in Ciolpani...70 de RON o ceafa de porc cu 5 felii de cartofi...mai iei o apa si cafea, te duci pe jos acasa:))
|
face cinste cu lectii de gramatica ... deci trebuie sa-i faci tu cinste cu mancare+bautura:))
|
cica asta mi-a gatit azi "viitorul sot". oare sa ma incumet sau nu sa gust?:-S
![]() ![]() |
a prajit mai intai carnatii si apoi cartofii?
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by indiferrent:
tu ai impresia ca restaurantul meu e cantina sociala? ha ha ha.. daca n-ai parale, nu te mai grabi sa agati gagicile pe forum, mai zidarule! |
Originally Posted by AndreiStefan:
|
All times are GMT +2. The time now is 05:42. |