![]() |
Da, ca bine zici!
Dar nu pot sa ma abtin, asa sunt eu. Ma enerveaza cand cineva mai mare in functie/varsta nu are dreptate dar face tot posibilu' tot ca el sa iasa! ~X( |
..pentru ca nu cunosc oameni in care sa pot avea incredere deplina, ca nu exista cinematograf la mine-n oras (Braila), ca nu am un net bun, care sa-mi permita sa descarc filme, ca e foarte friiiig si ca nu am bani de-o bere/vodka.
|
Originally Posted by omudindulap:
Pe mine ma intristeaza ca exista specii de oameni care se uita la ora asta la Top Gear cu sonorul dat la maxim in timp ce colegii lor de camera dorm. Absolut oripilant. @-) |
Tot eu... Sunt nefericit pentru ca am adormit la "Le Jounal d'un Cure de Campagne" - filmul preferat al lui Tarkovsky. Ma urasc. Dar, nu stiu, filmul asta nu te lasa sa te apropii de el. Scenele sunt atat de scurte( se mai lungesc ce-i drept spre sfarsit) si naratorul intervine atat de des incat e enervant. In plus, nu-mi vine sa cred ca Bresson, cel care spunea ca imaginile nu trebuie dublate de cuvinte, face exact asta aici, la greu.
|
Pentru ca trebuie sa fac un proiect ce consta in analiza raspunsurilor unui chestionar de 7 intrebari care teoretic ar trebui completat de 10 colegi de munca. Dar cum nu lucrez va trebui sa ma prefac ca am 10 personalitati diferite si sa raspund singur la toate intrebarile.X(
|
Parc-ai fi eu si colegii de la "Expres Magazin", când ne trimitea Ileana Lucaciu pe stradä sä punem la trecätori întrebäri atât de tâmpite, încât ne era rusine si inventam totul în redactie.
OK, hai si-un on-topic: de ce sunt nefericit? Pe ziua de azi, chiar de nimic! :| Da' nu-i nimic, sigur o sä-mi treacä! ;) |
i still want that puppy :( ..
|
Dupa cateva zile de pura fericire, din nou s-a izbit melancolia de mine, asa, din senin ; sau eu de ea? Uneori ma gandesc prea mult la aspectele vietii.
Parca as fi beata (parca? parca...), bitching alone. Abominabil. Si asa, ca un bonus: Katy, te urasc! (cel putin in momentu' de fata) Nicu, esti un prost. Trezeste-te, baiete! 'ailalti 3 n-au ce cauta in topicu' asta. |
Rapture, cam des pe la rubrica Sunt nefericit/a.....cred ca esti musafirul constant de aici....ai grija, nu-i de bine.
|
Stiu si eu asta :( .
In viata de zi cu zi nu obisnuiesc sa ma plang. Zambesc si tin in mine. Macar pe net sa imi plang de mila! |
..pt ca unui prieten nu-i este bine, iar eu nu pot face nimic.:( :( X(
|
Originally Posted by Rapture:
Asa si trebuie :D Nu e sanatos sa tii totul in tine :P |
Originally Posted by Rapture:
|
De-ar trece odata!
|
Nu iti da Ovidiu sfaturi despre nefericire ?
|
Mi s-a stricat MP3-ul. :(
|
Redmen, daca ai fi citit tot ai fi stiut ca n-are cine sa-mi dea sfaturi de nefericire atata timp cat nu ma plang decat in fata pc-ului.
|
Aseara am ajuns intr-un club de pasarici desi stabilisem initial ca nu avem tragere spre (pana in prezent nu mai calcasem in vreunul , aici ) el... ei stiau locul.. eu din ce imi povestisera.. Nu vroiam nici sa cheltui bani pe chestii dintrastea..am ajuns acolo dupa cateva beri intr-un alt pub...bauti.. eu sunt cam sobru in betie... am cerut 2 beri.. Deca Evro una.. I-am zis ungurului las ca o dau eu pe asta... El isi numarase banii inaintea sa intram (N-am putut tacea din gura) si o mai facuse odata inainte sa plec... Ma rog stia el ce vrea...
Animalutele stateau adunate intr-un catren de sofe umplut cu o masa... Eu nu stiam drill-ul, dar n-apucasem sa sorb prima gura de bericica ca o pasarica deja isi anuntase prezenta. Mesajul venise pe urechea stanga.. Intr-un tarziu , cam 5-6 secunde mi-am intors privirea spre ea. Nu era genul meu oricum.. Ungurul era calarit si el de una... Ideea lor era sa ne convinga sa le platim o "bautura" ceea ce insemna mai exact sa dai la bar vreo 20-25 de euro ca sa ne calareasca in deplina legalitate a localului... Calaritul era mai exact un fel de forplay de 15-20 de minute, ungurul incerca sa-mi explice aratandu-mi un deget ca poti sa-l bagi daca esti la stransoare... Eu unul nu vroiam sa ma las sedus... Asa ca ucraineanca renuntase dupa cateva schimburi de vorbe... Remezat de bar m-am intors spre ungur care era inca acostat... Am ras si am zis ca el are nevoie de o tranny... El o impingea sa-mi ceara sa-i plateasc o "bautura". No chance lady.. Refuzul meu era gentlemenesc.. Apoi a filipino s-a apropiat... Daca as fi fost creator de anime-uri, ea ar fi fost muza mea... Bunaciune, Bunaciune... Tentatie... Lucrurile se schimbasera... Isi proptise pubisul in genunchiul meu.. Caldura mare ca in piesa lui Caragiale... Mi se prezentase ca Erika ... eu ii cerusem sa-mi spuna numele ei adevarat.. mai repetase odata Erika, de aceasta data strangandu-mi mana cu recurenta cand mai tare cand mai incet... In acelasi mod de comunicare non-verbala am dat din cap a - A-A ... no drinks for you..In afara localului as fi alergat pe strazi dupa ea ca sa bem o cafea impreuna sa-i aflu povestea.. dar acolo era doar un animalut.. Intr-un tarziu am incercat sa-i cer un numar de telefon pentru o eventuala ciondaneala la domiciliu candva, dar era deja prea departe.... Ungurul ma trase dupa el sa luam loc undeva la o masa.. Ne-am asezat... O alta asiatica , dupa mine cred ca a fost aceeasi, s-a apropiat m-a luat de mana si mi s-a oferit in schimbul unei "bauturi".. Sorry ladies... Il cam luasem pe unguri... Eu avusesem 3 oferte ,el una.. Cert ca eram mai prezentabil... Apoi pustiu ...Fetele intelesesera foaita din care am face parte. Pe mine ma mustra faptul ca am dat igosi evro pentru doua beri si dupa cum batea ungurul in engleza , n-ar fi loc de returnat berea fiindca el avea planuri mari cu vreuna...Daca berea ar fi fost cea mai mare problema !? Mi-am declarat iesirea din scena.. Mai aveam vreo 2 inghitituri...El inca incerca sa ma convinga sa incerc vreuna... Poate altadata.. In dreapta noastra intr-un colt, cateva fetite calareau niste ciprioti varstnici.. Priveam de la distanta cercul pasaricilor din catrenul de sofe.. O fi constiente in sinea lor ? Or fi fericite ori ba ? Si-alte si-alte intrebari in drumul spre casa.... Cucu-n cuib.. |
poate cand iti revii din betie corectezi greselile de mai sus sa intzelegem si noi ce ai vrut, uneori, sa zici :)
on-topic: sunt extrem de nefericita ca aseara am fost la un Erotic party de tot rahatul si ca astazi m-am certat cu prietenul meu :(( |
Originally Posted by hellsteed:
hellsteed, when in doubt, fuck. |
misto textul lui hellsteed. Si daca in Nicosia ti se arunca in brate o filipino, doar pt pretul unui martini then wow B-) Cipru IS The Place !
|
M-am trezit devreme, m-am dus in statie si am asteptat mult pana sa vina maxi (timp in care credeam ca intru in hipotermie, nu alta).
Ajung la atelier, ma dezbrac, nu ma dezghet bine si-mi spune : " Draga Andreea, imi pare rau, dar esti libera" . Pffff, imbraca-te din nou si du-te in statie. Asteapta mult si bine. Acasa nici sa ma descalt n-am fost in stare, am si tremurat cca 30 de minute sub pilota. Nu degeaba mi-ai cerut numarul meu de telefon, omule!! |
Nu zi ca Ovidiu ti-a facut una ca asta ! :-O :P
|
Nu voi zice, dar in launtricul meu va fi o minciuna. Nu-i grav, chiar stiam ca va spune asta, dar nu asa de devreme :) . Spre deosebire de alti colegi, care, din cate am vazut, nu respecta anumite persoane care merita respectate, imi place sa fiu prin apropierea unor persoane ca el; imi place sa culeg tot ce-i mai bun de la ele si sa invat sa fiu ca ele. Poate peste 2 ani nu voi fi singura care va vrea sa stea mai mult :D .
|
Originally Posted by Chambord:
Pentru martini ala risti sa iei si niste boli rusinoase. |
Pretul unui "martini" era undeva :20-25 euro for 15 min of jiggling (no fornication)...and i'm to young to spend money on prostitutes...si nus intr-atat de disperat.. |
mmm, credeam ca sunt imigrante la agatat, nu pro
|
Nu, nu - alea-s romance. B-)
|
Dulcea noasträ colegä de forum Liouu (asa o chema...? Sau "Lioou"? Ori poate "Liiou"? Cä la-neput îsi zisese "LLiiaa"), fäcea Tiramisu pentru al ei sot.
Find her, ask her, reward her. |
|
Mă depăşeşte Japonia şi Taiwan şi digital revolution şi web censorship şi digital culture şi cin' m-a pus?! şi mama ei de treabă! :((
Sunt nefericită că nu mă pot bucura de jucărioara mea [8-> ]... urăsc priorităţile! :| |
M-am trezit cu o durere groaznica de cap :|
|
Originally Posted by Dragomara:
mama rupea tiramisu facut ca la italieni ! cu mascarpone (sper ca asha ii zice).. UN DELICIU dar nam mai vazut-o de 3-4 luni (au divortat recent) si acu mananc tiramisu de la noua prietena a tatalui meu, care e peste ce facea mama cu mult :)) >:) >:) >:) va recomand 420 |
... ma doare doi dinti. :D
|
Dinţii de lapte cumva?
On: e o vreme superbă afară şi eu încă mai am alte priorităţi. |
damn, nimeni nu cumpara nimic, nimeni nu face nimic! Tot eu trebuie sa ma duc la piatza :(
|
1.Mama are un prost obicei sa ma trezeasca pe motiv ca "tre' sa faci treaba" (chiar daca dupaia mai stau cateva ore pana sa ma apuc) cu apa :| . O, Doamne! Nu suport asta, mai uda si patul.
2. Mi s-a umflat de ieri gingia si abia mananc. |
Iar pierd un film de la Union pe care as fi vrut sa-l vad, Faces. Bine ca mai e putin si se termina semestrul si poate cu ceva noroc in sem 2 se schimba orarul de miercuri.
|
Originally Posted by Liviu-:
se merita sa chiulesti B-) |
Originally Posted by Gospin:
|
Originally Posted by Gospin:
Cum a zis si Federico, iar de lipsit in nici un caz nu pot ca e vorba de cel mai important curs, de fapt LP, de ar fi fost cursul ar mai fi mers, dar asa in nici un caz. :( |
quirky? ala ce mai e?
|
Ciudat.
|
Ai mei vor sa-mi vanda pianul!!!! :((
|
Mie? :-?
|
De azi dimineatza ma doare gatu' ingrozitor :(, si pt. cateva zile nu o sa mai ies din casa... why me ? m-am imbracat gros, fular mi-am luat, caciula mi-am luat, rece/acidulat nu am baut, si totusi, ma doare gatu' ~X(
|
Un Tantum Verde... ar rezolva problema. ;)
|
.... am luat vreo 3 Strepsils-uri, mai imi alina un pic + nurofen si antibiotic, dar parca vad ca maine ma doare mai rau, cam asa se intampla... :|
|
Poate că dacă doar îţi alină un pic... ar fi bine să încerci altceva.
Mie de obicei îmi trece cu ce am spus mai sus şi cu Fervex sau Coldrex. :) |
Nu era de ajuns ca am pierdut Infernal Affairs lunea asta la The Light Cinema, lunea viitoare pierd The Host :(( De ce trebuia sa il dea cu 2 zile inainte de cel mai important examen din sesiunea asta :((
|
All times are GMT +2. The time now is 07:38. |