![]() |
O luam de nasa, da. Si Neuptolem are sa fie Nasul, ca vad ca iar e cu curu' in sus desi eu am o slabiciune pt el si chiar as vrea sa se linisteasca.
|
Căutând pe net altceva am găsit câcatu' de bloc a Cristinucăi „Dragomara” Toma.Idiota ne înjura pe toţi.Mai ales pe Ştefan.Deci propun bannarea ei definitivă.Sau când se întoarce să se ieie lacătu' de la topicu' „S-o bannăm pe Dragomara” şi s-o executăm public din nou.
Ca să nu intraţi pe căcatu' de blog şi să-i faceţi rating reproduc căcatu' aici: Mă rog, asta chiar nu e nimic, ar fi tb să fi citit topicele de acum un an, cele din care acum au rămas numai "ineditele complimente" ale fanclubului Dragomara, eu una am tot cerut să-mi şteargă contul şi postările, iar unde oamenii noi după ultima prostituare a forumului au refuzat, mi-am şters singură, postare cu postare, mai bine 60-70% din timpul pierdut pe acel site. Abia aştept să reîncep campania. Problema e mult mai complexă şi mai abjectă decât pare. No, hai să punem de-o scocializare şi vă povestesc de-a fir a păr, nu că mi-ar face vreo plăcere, însă nu vreau să vă faceţi idei greşite. Colega noastră, Gaby S. are ceva idei despre ce s-a petrecut pe CineMagia acum mai bine de-un an. Ea a citit incontestabila valoare care e Alex Leo Şerban, am s-o întreb mâine dacă-şi mai aduce aminte. Din păcate de data asta chiar a fost vorba numai despre idioţi. :D Mâine o să scriu despre lalele. Lalele şi Sylvia Plath. La contul meu de pe CineMagia drept semnătură electronică era un link către blog-ul meu, cel a cărui existenţă se datorază numai CineMagiei. Ieri Măria-sa, Regele Proştilor (StefanDo), nu numai că m-a banat pentru că-i suportasem curtea mai bine de 7 pagini de topic de forum, dar mi-a şters şi link-ul, încă o mare dovadă de inteligenţă din partea Sa. Keep up the good work, sire! Dacă nu ai ce face, şi ştiu că unii chiar aveţi pasiunea asta, te rog du-te şi citeşte-i pe: StefanDo, Pitbull, Suspect de bizar, Judex, illotempore2002, EgOisM, redmen, halebardul, marx, Alex Leo Serban (playing dead now), Pauline Kael şi atâţia alţii de-al căror nume nu-mi mai amintesc acum, oricum vei constata, dragul meu, că "proşti" în cazul de faţă chiar este un eufemism. :-((((((((((( ----- PS: Azi a fost prima dată când am folosit opţiunea "verifică ortografia". Am râs să mor când am văzut rezultatul, mai bine de 40% dintre cuvinte au fost îngălbenite, cuvinte absolut corecte. LOL nu intraţi pe căcatu' de blog şi să-i faceţi rating reproduc căcatu' aici: |
Hai ma Suspectutzule,abia ma linistisem si eu.
Baie de sanje iar?:D Am vazut ca stii multe filme,iar ne risipim energia aiurea prin...frecare?:(( :)) <:-P O) O:-) |
Păi io aşa propun.Să nu fie bannată.Să se deschidă topicu' ăla cu bannatu',şi sw nu ne mai certăm între noi o înjurăm pe ea tot timpu' când suntem stresaţi.:D
|
Nu-i frumos deloc.E doar un forum si niste net,ce naibii! hai sa ne formalizam putin,sa ...fim mai calmi...gata ies ca mi se face rau:-&
Judecam de-a-n sulea. |
Ma ocup eu de Dragomara in particular pe e-mail. Iar daca nu asculta ce am sa-i transmit o sa fiu si eu de acord cu bannarea ei definitiva. Sper sa nu fie cazul, nu m-as vedea exterminand-o.
Pana atunci, uitati totul si vorbiti despre filme. Daca reusesc nu vreau bani. De fapt nimic palpabil. |
Cine-i root ăla?La admini.Îi Gloria,Stefan,daniel şi unu root?Cine-i?
|
Originally Posted by Mistah J:
Nu am timp sa fiu moderator, in primul rand. In al doilea, cat sa ma cobor sa moderez unele "capodopere eminesciene"? Daca m-ar plati astia - si gros, nu asa...vreo 150 Euro sa se merite timpu' ca eu ce mananc cand tai capete pe net? sa am forta sa ciopartzesc, 'tzelegi - dar nu ma platesc si punct. Oricum, incerc sa obtin Drepturile Exclusiviste ale Ordonantei 41 din Aliniatul 16 al Regulamentului Forumului Cinemagistic sa te moderez (doar) pe tine si pe Dragomara. Adica, sa depinda doar de mine ce se intampla cu voi doi si numai eu sa am dreptul sa va bannez ori sa va dau avertismente. Oricum, nu va voi banna definitiv niciodata dar acum daca voi incepeti si-l injurati pe Dumnezeul de aici, stiti care e? Ala la care ne inchinam si spunem rugaciuni cand vine vorba de cinematografie. ;) voi fi nevoit sa va cumintzesc mai spartan. Insa as paria ca distractia va fi la ea acasa iar cocoloasele de hartie vor zbura care-ncotro. Acu', nici voi sa n-aruncati cu chietroaiele in fata directorului. La asta m-as baga sa moderez. ---- *: copyright by Pitbull. |
Originally Posted by illotempore2002:
Intro: Oooo, Illo, te-ai ajuns moderatoritza?? Plot-Point 1: Esti si platita sau o faci numai din pasiune? :D Mid-Point: Expresia "curu' in sus" se zice la aia mici, doar. Automat am detectat o urma impresionanta de nervozitate. Nu putem comunica astfel, calmeaza-te d-na psiholog, doriti un paharel cu apa? Ha haaa!...:)) Plot-Point 2: Ai pe dracu' slabiciune pt mine. Daca ai spune adevarul ai face un credit de 10.000 euroi in banca, ai fugi cu mine in insulele Fiji si dupa ce ti-as trage-o 4 nopti, as fugi cu banii iar tu nu te-ai ofusca deloc si ai continua sa ma iubesti (daca tot ai o slabiciune, no? vorbim de slabiciuni, ca Scarlett O'Hara or' Susannah for Tristan, Am dreptate?) Rezolution: Daca vrei sa ma linistesc un singur lucru ai de facut: sa apesi dracului pe tragaciul ala si sa nu mai stai cu lacrimile siroindu-ti pe obraji in fata unui nemernic ca mine ca e plin Pamantul de masculi! Ex: Pitbull. Generic fredonat de Dragomara pe soundul de chitara fara 2 corzi a lui Mistah J. ;) |
:))
ok! ai dreptate! |
Tu chiar ma iubesti. :|
Okay, eu nu eram in regula..de fapt nu sunt in regula..stii, nu am mai scris demult, simt ca o iau razna..daca nu scriu...intelegi...tampesc! imi vine sa tai oameni! sa arunc in aer cladiri! banci! sa violez adolescente! see?? sunt artist! artistii innebuneste daca nu scrie! ...tre sa ma bag la scris...tre sa ma bag la scris...tre sa scriu...Scenariul! Da! Scenariul! Unde dracu e? Foile! Doua erau in tipla aia! Alelalte sunt la 100 km distanta! La dracu! La cat am tren?!? Foile! Tre sa ajung la ele pana la 6 AM ! Eram la treatment. Urmeaza...tot treatment. Parca...Nu e bine. Tre rescris. A 3-a oara..da. Tre sa iese bun.! PERFECT! :-O |
Am primit urmätorul mesaj privat:
Originally Posted by Un user dintre cei mai vechi:
Intrucât generozitatea debannärilor de la Marea Schimbare, ca si a celor din ultimele zile, a fost înteleasä pe dos, sustin intentia lui StefanDo care recent s-a declarat hotärât sä aplice mult mai sever si strict regulamentul. Deocamdatä, se impune bannarea sumarä si definitivä a elementului turbulent principal, la care se face referire si în mesajul de mai sus (si care, imediat dupä debannare, a continuat absolut în acelasi stil). Färä polluri si procese gen "Sunteti de acord sä tragem apa, sau sä iertäm biomasa?" |
De acord cu urmatoarele conditii:
- noul regulament sa fie transparent; vazut de toti; - sa se aplice incepand cu acest weekend; - care nu are vreo legatura directa cu acest forum sa zboare de aici; de exemplu (e un exemplu, nu-l scot tap ispasitor) pt mine forumisti ca Judex ar trebui expulzati de-aici fara discutie; - sa nu existe bannari definitive, maxim 6 luni; - daca un user care foloseste acest forum in scopuri profesionale doreste ca un alt user (dezaxat, turbulent, bannat pana-n gat) sa fie readus pe forum, sa i se asculte rugamintea; NU AVETI DREPTUL SA NE NIMICITI CAMARAZII!; Si ma refer in special la Dragomara si la Mistah J. - propun ca, Curatzenia sa inceapa de pe acest topic, caruia eu nu-i vad rostul pe forum: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...69#post1449769 - Un user dintre cei mai vechi sa-si dezvaluie identitatea. - FIECARE sa fie ascultat cand doreste ceva, nu numai "pilosii". |
Prea multe discutii, prea multe conditii, prea multe pretentii, prea o frecäm.
La fapte - imediat. |
Nu sunt deloc multe conditii si nu o frecam intr-un singur mesaj.
Sunt doar lacunele sistemului. Mi-e sila de Grupul de Pilosi ai Forumului. Probabil reminescente din viata reala, asta e, se repercuteaza aici. Dar nu aveti dreptul sa ne judecati SUBIECTIV si SEPARAT. Legea sa existe atat pt StefanDo cat si pt Pitbull. |
Originally Posted by Neuptolem:
da' ce-a facut Judex de "nu are vreo legatura directa cu acest forum " ? :-/ |
N-a fäcut nimic, vorbeste degeaba.
Am preferat sä ignor fraza aia, (ca si pe aia cu readucerea nebunilor cobai pentru nebunii care se cred cercetätori - si toate celelalte); n-o sä comentäm acum toate aberatiile. |
Originally Posted by Pitbull:
faceti ce vreti numai sa nu devina un forum neprietenos. n-o sa intre nimeni aici daca o sa fie ca un seminar cultural scortos pe teme de film. procesul si alte "jocuri de societate" au fost la cafenea sau la condica de sugestii si reclamatii, puteau fi evitate de cei care sunt deranjati de astfel de fenomene. Toate celelalte sectiuni au fost neatinse de "biomasa", in Totul despre filme se putea delecta oricine cu opinii si schimb de pareri pe teme legate strict de cinema. Dar se pare ca nu, au fost citite cu voluptate confruntarile de dincolo si, la urma, unii s-au umplut de greturi. Si pe mine m-au umplut de revolta episoadele din anii trecuti ai caror protagonisti se stiu - si sunt cam tot aceiasi. Cu cat esti user mai vechi, cu atat ai vazut mai multe pe forumul asta, nu stiu de ce tocmai acum a fost cel mai rau. Tot scandalul de zilele astea a avut totusi ca tel aducerea inapoi pe forum a lui ALS. Stiu, scopul nu scuza mijloacele, s-au depasit niste limite intr-un mod inacceptabil. Ce-ar fi sa ne retragem cam toti de pe forum, ca nici nu suntem asa multi, si sa scrie numai cei "curati"? Sau sa revenim numai cand e curat? Ca si noi avem ficatul sensibil. |
Personal, detest apartamentele "pahar", unde esti pus sä te descalti în antreu, si dacä din gresealä ai atins un "mileu", gazda se repede sä-l mute la loc, cu äi doi milimetri. Sunt destul de boem, îmi arunc adidasii unde s-o nimeri, si mätur cam sâmbäta...
Dar pe vremea când avea Diva sub 4 luni si încä nu-si putuse asimila toilet-training-ul, nu-i läsam cäcatii pe mochetä, nici chiar ca sä mä fac cä-i "studiez în scopuri profesionale". In secunda urmätoare, îi luam pe färas, îi aruncam în budä si trägeam apa. Adicä, toate au o limitä. A fi decent nu înseamnä a fi scortos, la fel cum prietenos nu-i totuna cu promiscuu. Notä: E adevärat cä amicul meu a exagerat putin. Nu "jocul de-a procesul" era räu în sine, ci incidentele care-l generaserä, si care nu mai läsau loc de nici o îndoialä, dezbatere sau vot; gräiau de la sine - iar acum, gräiesc (citeste: zbiarä) din nou |
Eu sau Neuptolem? |
Reiau:
Originally Posted by Chambord:
|
pai nu pare ca doar limbajul l-a deranjat ci si pollurile, procesul (care era oricum, un joc, nu era tribunalul poporului) votul pt banarea cuiva etc.
acuz si eu: injuriile si balacarelile divulgarea de secrete personale cearta continua dupa principiul: ba pe-a ma-tii dar ce era de facut de exemplu cu dragomara care pica unde-ti era lumea mai draga, si fara sa aiba sarmul unui domn Goe sau pe al lui Cocosila, o baga pe aia cu Vezi ca sunteti proaste amandoua? sau Esti prost. Inteligenta ei, numai declarata, n-am prea vazut-o. Parerile ei despre tot forumul se pot citit pe blog, ce scrie acolo e motiv suficient pt banarea permanenta. Pauline e un alt caz: puteam sa nu-l luam in seama? Insa nu a fost bannata imediat, topicurile cu pricina nu au fost inchise repede... Si poate ca discutiile pe teme de film nu erau suficient de interesante cat sa capteze atentia, iar trafic trebuia facut /:) E usor sa stai deoparte si sa faci pe scarbitul. Cred ca o sa incerc si eu treaba asta, iti da asa un aer de superioritate, de noblete, parca iti albastreste si sangele putin. Vai ce colcaiala e aici, ma dezic de ea! Narile mele fine nu suporta. Eu doar arta, concepte, idei pure... |
Pe mine m-a interesat aspectul asta "crazy" al lui Mistah J gen "Joker". Iar pt Dragomara am o simpatie amicala si nimic mai mult, e o persoana deosebita pe mail si ai recunoscut si tu asta candva. Nu am niciun gand cu ea si n-o vreau pe forum pt mine. Mistah J ar fi piperul ce lipseste pe multe topice prabusite in aerul ala triplodoct si serios. Voi lua o gura de aer ca tampesc incercand sa comunic aici. Aviz amatorilor: asa se procedeaza, se ia aer, se lipseste 24 de ore de pe forum, o saptamana, o luna, un an, etc. dupa preferinte. |
Nu m-am referit la Dragomara, evident cä nu e nebunä (cu toate ciudäteniile ei), si regret cä are toate acele iesiri necontrolate în care ne face pe toti prosti si tâmpiti, obligând sä fie bannatä. As vrea sä se poatä stäpâni si sä comunicäm normal, desi mä tem cä nu are atâta putere...
Mesajul primit de mine si räspunsul meu fäceau trimitere la persoana psihopatä (asa se zice, nu "psihopatic") pe care o stim cu totii. Si cu asta, sä n-o mai lungim. Mäturoiu'! |
dar de ce sa nu-i faceti trafic scriitristei? Faceti-i, sa vedeti cam cum suntem in ochii ei:
http://ratacitprintrecuvinte.blogspot.com/ spicuiri: Cei care-au distrus forumul CineMagia, am mai spus-o, şi continuu să o repet vinovaţi de distrugerea forum-ului CineMagia sunt numai moderatorii ŞtefanDo şi Pitbull. Vă rog frumos, să sune careva la 112, omul ăsta (pe IDul lui CineMagia, halebardul) şi-a pierdut memoria! Vă rog din suflet faceţi ceva, e păcat, memoria tb conservată! :-(((((((((((((( Pentru suspect de tâmpit, ia de învaţă şi tu de prin sensul cuvintelor: pt. tine, traducerea:"prost" nu e o înjurătură în ceea ce vă priveşte chiar e un eufemism, dă şi tu un dexonline şi pt. termenul ăsta. Încă nu s-a inventat cuvântul care să vă poată descrie obiectiv şi complet. Ieri Măria-sa, Regele Proştilor (StefanDo), nu numai că m-a banat pentru că-i suportasem curtea mai bine de 7 pagini de topic de forum, dar mi-a şters şi link-ul, încă o mare dovadă de inteligenţă din partea Sa. StefanDo, Pitbull, Suspect de bizar, Judex, illotempore2002, EgOisM, redmen, halebardul, marx, Alex Leo Serban (playing dead now), Pauline Kael şi atâţia alţii de-al căror nume nu-mi mai amintesc acum, oricum vei constata, dragul meu, că "proşti" în cazul de faţă chiar este un eufemism. Cum poţi face front comun cu alţi proşti (scuzaţi termenul, dar să mor io dacă mai pot folosi altul) şi să te arunci asupra unui om, mai ceva decât câinii ăia care atacă numai în haită?! Cât de subuman poţi fi, cât de negru-ţi poate fi sufletul, de câtă delicateţe ai nevoie tu, ca femeie, pentru a te manifesta astfel?! Repet mi-a fost ruşine, RUŞINE. Voi n-aveţi nimic comun cu oamenii, cel puţin nu cu cei pe care-i cunosc io-n viaţa reală! Mă întreb cum de vă suportaţi, probabil că nu vă uitaţi niciodată-n oglindă. Mă gândesc de ex. la Judex, la ce-i spune el băieţelului lui „băiatu’ tatii azi am băgat-o pe una-n pizda mă-sii, una care mă făcea prost fără motiv, i-am dat peste bot, aşa delicat cum m-a învăţat bunică-ta! Aşa să faci şi tu dragu’ tatii, fute-le-n gură, dă-le-n pizda mă-sii de femei frigide, numai aşa se comportă un macho”! Ce-o fi spunând, Ştefan, acasă? „aa, a fost o zi absolut banală, am banat o proastă, ştii tu care, aia căreia nu vroiam să-i şterg contul! Mulţumesc de asemenea lui tata-mare Daniel, cel pe care-l iert pentru faptul că nu poate sta drept, din păcate faptul că ne-am născut numai cu 2 picioare nu ne face automat bipede. Şi acum iar o să mă repet, mi-e ruşine, şi nu de ruşinea mea, personal nu am nimic să-mi reproşez, mă rog, nimic în afară de predilecţia asta a mea de-mi pierde vremea cu proştii. M-am rererereconvins că oamenii nu sunt în esenţă numai proşti, ci şi răi, insensibili, imorali, lipsiţi de cel mai elementar bun-simţ. Îmi pare nespus de rău că v-am făcut proşti pe unii dintre voi. Mii de scuze. Rectific acum: voi n-aveţi nimic de-a face cu oamenii, deci nu aveţi cum fi proşti, animalele nefiind proaste, ci doar aşa cum le-a lăsat Dumnezeu! Regret enorm fiecare secundă pierdută acolo, nu-mi pot ierta faptul că le-am permis rebuturilor ălora umane, de-acolo, să mă umilească şi persecute preţ de un an! Mi-am amintit de bunicul lui Oprescu şi de-al lui “de-azi nu mai vb cu proşti”. M-am urât de moarte după ce-am realizat cât timp, energie şi nervi mi-am cheltuit aiurea pe CineMagia. Nici acum nu ştiu ce-o fi fost în capul meu, cum de-am putut înţelege, accepta şi iubi atâtea nulităţi ilustre?! @Ştefan – îmi pare rău, 90% din timp fac mişto, însă cu tine am fost mereu serioasă. Îmi cer din nou scuze pentru faza cu boul, el n-are chiar nicio vină. Oricum, eu mi-s convinsă că într-o bună zi ai să devii bărbat. Din păcate mult prea târziu. Eu nu voi fi de faţă. Oricum îţi grantez că va fi una dintre puţinele lecţii din care vei învăţa ceva. Unul dintre mulţii proşti cu care viaţa m-a procopsit, Ştefan, mi-a amintit azi de ce l-am făcut acum mai bine de un an, redus mintal. Fuck! Urăsc bărbaţi proşti! Cu ce-am greşit să-mi fie amintiţi nonstop?! Să mai scriu că atunci când pe drept i-am răspuns trogloditului ăluia nu m-am gândit nicidecum la Ştefan?! Nu mi-a venit să cred când mi-am văzut postarea editată. Numai postarea mea. Ştearsă, de fapt. Fuck! Mi-am amintit de Gabriel Andronache şi Gabriel Andronache, cum brainless-ul Ştefan nu fusese capabil să priceapă o frază simplă. Chiar mă doare faptul că el ar putea fi atât de idiot încât să fie manipulat cu uşurinţă. Fuck the fucking sutpid men! Fuck them all! Ce rost aveau topice vechi, din care vaci ca Pauline n-au priceput vreodată ceva?! Adevărul?! LOL! Încă un cuvânt în dicţionar, doar într-al meu, din păcate. si tot asa... |
halebardule, ai dezvoltat un apetit fantastic pentru barfa si scandal!
las-o pe dragomara in pace, are vreun rost sa-i raspandesti vaietele pe aici? |
Originally Posted by halebardul:
Cam tarziu, dar se poate remedia. |
pai unii o vedeau drept victima.
si bannarea ei, un martiriu. |
si ce relevanta are?
|
Originally Posted by StefanDo:
Ce relevanta are ca un user Cinemagia ii face prosti prosti prosti prosti prosti prosti pe toti userii Cinemagia? Si pe moderatori, si pe admini? A, nu, niciuna. Nici nu trebuia bannata, la o adica. |
am bannat-o
si, cu toate ca te deranjeaza valul de "prosti prosti prosti", mai trantesti niste dejectii de-ale ei aici! admirabil |
tot nu s-a inteles de ce?
:-O PENTRU CEI CARE O CREDEAU O VICTIMA IAR BANAREA EI O CONSIDERAU UN MARTIRIU. Sa se lamureasca cu totii. |
si textul de mai sus contine vreo informatie noua?
enough is enough |
poate pentru tine nu e nimic nou si relevant.
dar pentru mihu, sau keepwalking, sau altii care au intrat putin pe topicele legate de subiect si au trantit repede usa, ingroziti, ar putea avea o relevanta. Cine n-a urmarit pas cu pas discutiile de pe forum poate crede ca e un ingeras nevinovat si nedreptatit. In plus, multe dintre postari au fost sterse. Dar, adunate la un loc toate parerile ei despre Cinemagia, dau o imagine de ansamblu asupra subiectului, nu? |
auzi dar tu ai urmarit pas cu pas toate discutiile legate si de alte scandaluri?
:D e plin forumul asta de lupi moralisti. ai uitat ca odata, te-ai aruncat si tu fixx la mijlocul unei discutii si ai procedat exact ca Keep? ti-ai facut o parere (proasta) si ai inceput sa arunci cu oua stricate? [-( ca sa conchid: Dragomara era total aberanta dar si noi am sarit calul. Umpic asa. Dar nu am sa pot pricepe vreodata cum persoanele care balacaresc pe toata lumea, le jignesc continuu pot dupa aia sa faca pe victimele si sa se vaite ca ceilalti sunt rai cu ele. Cum face asta pe blogul ei, si altii. |
you like this word, dont ya ? :) |
corect, e plin forumul de lupi moralisti.
|
Originally Posted by Chambord:
da, foarte mult.... ce, ai dubii ca as sti sa-l scriu corect? devii agresiv. salutari! |
halebardule, nu vrei sa te fac moderator pe undeva? asa poate mai scrii si tu despre filme... :)
|
de ce, ti se pare ca-mi iau salariul pe degeaba, sefu'?
eu m-as retrage ca acel user mai vechi, ca vad ca intr-adevar nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. In plus, am descoperit si o metoda absolut sigura sa nu mai am acces la cont si tare ma tenteaza sa o pun in aplicare. Nu, nu prin bannare. Ceva sigur. |
e cuvantul meu, hoatzo :P eu scriam asa. si eu l-am furat de la suspect, parca. agresiv ? iar te-ai trezit dupa somnicu de pranz prost dispusa ? :( salutari ? na :-* |
ei, atunci mi s-a parut, imi cer scuze.
nu am remarcat ca folosesti acel cuvant :"> nu m-am trezit indispusa sunt doar hipersensibila la agresiuni (din partea unor persoane de la care am pretentii) - dar de data asta se pare ca mi s-a parut @halebardul: come on, acuma te superi si tu? ce naiba aveti cu totii de luati totul in serios (intreb pt a mia oara)? suntem aici pt cu totul alt motiv, nu sa ne facem sange rau. i like you si mi-ar parea rau sa te evapori (chiar daca ai pata pusa pe mine) |
dar noi chiar ne linistiseram. vrei sa ne lasi in pace acum cu discursurile astea instructiv-educative?
oricum ai stat cu ochii numai pe topicul asta, daca te-ar fi interesat si altceva decat baltile noastre, ai fi postat si tu la sectiunile de film. va place sa faceti marea adunare nationala dar totodata nu puteti trai fara scandal, nu-i asa? |
Mihule, nu citi pe aici daca te afecteaza, exista si topicuri fara balti pe forumul asta.
Cand scrii din an in paste, nu simti ce inseamna cand cineva se tine ca scaiul si te bruiaza continuu. Cand nu esti implicat - insultat - nu te doare, n-ai de ce sa reactionezi, vezi totul foarte detasat si intelept. Cat despre identitate reala si reputatie de aparat, ma faci sa-mi aduc aminte de un anume HBO si sa râd. Ei, acum esti implicat. Cum e? Scuteste-ma de judecatile tale rafinat ironice, te rog foarte civilizat. |
Da, inca mai râd.
=)) reputatie =)) (n-ai ascultat sfatul meu apropo de ironiile "fine". Nu te poti abtine, nu? Te cam roade, asa-i? Ei, asa e si cu dragomara. Ba chiar mai rau, insultele ei sunt total nejustificate.) Cred ca-ti trebuie un tratament identic. Dupa aia vedem ce mai ai de zis. |
Originally Posted by halebardul:
Pai n-ai pornit topicul? Ar fi o idee buna sa facem cate un poll de banare pentru fiecare user de pe forum sa vedem care ramane in final, daca mai ramane cineva... |
---- De cand s-o ajuns Illo moderatoritza, nu stiu cum se face ca am inceput sa am reprosuri moderatorilor. Tempora, iti explic una din cauzele degringoladei "de ce nu scrie lumea de filme", pe mail, nu pot acu', e miez de noapte. Eu va las, ma duc sa-mi continui cosmarul, ne vedem peste douaji de ore. Yamiii! |
|
Originally Posted by Liviu-:
de unde apareti, frate, ca eu incheiasem povestea! Da' nu se poate sa nu-ti raspund: domnu Liviu- , citeste mata mai atent ce am scris acolo si o sa vezi ca ai inteles exact pe dos: dan urma sa-si doreasca bannarea mea, in urma tratamentului cu enervare pe care i-l aplicam. Intocmai cum facea D cu noi. Si citeste mai atent cine a deschis pollul ala de bannare. Si citeste mai atent si cat de civilizat am vorbit (eu, personal) pe acel topic - chiar daca ironic - cu acea enervanta creatura. Si citeste mai atent sa vezi ce l-a determinat pe Stefan sa o banneze, de fapt - nu pollul nostru, nu eu Citeste mai atent, ca vine bacul acum si daca nu citesti atent... Hm... Constat ca a aparut inca o categorie de useri relativ la fenomenul D: - erau cei injurati de D - cam tot forumul. - erau cei care o injurau pe D - acum au aparut si "Cei care ii injura pe cei care o injura pe D"!!! Otrava picurata de creatura isi tot face efectul. Disociaza tesuturile, blocheaza circulatia, paralizeaza muschii. Propun sa ne oprim aici cu subiectul, altfel degeaba e bannata, e ca si cum ar fi printre noi. Si nu mai raspund eu pt ce a fost in pollul ala, eu chiar i-am scris si poezii :D PS. Dar nu pot sa-mi ascund ciuda. Nici un multumesc ca e mai liniste pe forum, ba dimpotriva, reprosuri. Asa cum nici un multumesc pt schimbarea smiliesurilor, desi eu am dus campania de convingere. Asa e cu faptele bune... |
Halebard darling, multumim. :) imi place cel mai mult asta (:-&)
but save your energy- va mai fi mult de helebarduit... calm, calm... |
All times are GMT +2. The time now is 16:55. |