![]() |
S-a sinucis designerul Alexander McQueen. Nu-mi vine sa cred :|
|
"Creatorul de moda britanic Alexander McQueen a fost gasit mort in apartamentul sau din Green Park, centrul Londrei, iar din primele informatii se pare ca ca designerul s-ar fi spanzurat. dupa moartea mamei lui, Joyce, si la trei ani dupa ce buna lui prietena Isabella Blow, care l-a ajutat sa se lanseze in lumea modei, si-a luat si ea viata."
Omfg, urma sa lanseze o noua colectie :(. RIP! |
sa ma scuzatzi, dar ma doare in spate de dizainer. e mai rau sa-tzi moara cineva apropiat:|
|
Originally Posted by miercuri:
Dumnezeu sä-l ierte. Si nu numai pe el. |
s-a sinucis pt k n-a suportat durerea pierderii mamei sale, cu o sapt in urma...
mi se pare de prost-gust & o lipsa de elementara delicatete sufleteasca sa faci comentarii habotnice in legatura cu felul in care un om decide sa paraseasca aceasta viata! in civilizatiile avansate - & eliberate de bigotism -, sinuciderea nu mai e de mult un 'pacat'; iar mcqueen nu era un om religios, dimpotriva. nu pot spune k ceea ce crea el era pe gustul meu, dar contextul acestei morti (precedate, cum spuneam, de moartea mamei sale) este unul tragic. |
Originally Posted by Pitbull:
1=5 |
|
A murit actorul Cornel Cimpoae:(( :(
Actorul Cornel Cimpoae a încetat din viaţă la vârsta de 44 de ani, azi noapte, în jurul orei 23.30, în urma unui infarct. taguri Timp de peste 15 ani a realizat roluri dintre cele mai diverse: a fost Tartuffe şi Don Juan, Chiriac în „O noapte furtunoasă", Grig în „Steaua fără nume", Căpitanul în „Woyzeck", Coriefeul în „Antingona" sau Peppino în „Angajare de clovn". A fost aplaudat de generaţii de copii în Omul de tinichea din „Micuţa Dorothy" şi a stârnit hohote de râs în Subofiţerul din „Adam Geist". A lucrat cu regizori ca: Mircea Daneliuc, Cătălina Buzoianu, Radu Afrim, Szabo Istvan, Constantin Codrescu, Alexa Visarion, Radu Apostol, Anca Colţeanu, Sorin Militaru şi mulţi alţii. A colaborat în filme ca: „Hârtia va fi albastră", regia Radu Muntean, „Legiunea străină", regia Mircea Daneliuc sau „Priveşte înainte cu mânie", regia Nicolae Mărgineanu. ( Adevarul) Adio, maestre ! :( |
Dumnezeu sa-l ierte...
|
A murit Mile Cărpenişan, corespondentul de razboi, in varsta de 34 de ani...
|
Dumnezeu sä-l ierte!
http://www.apropo.ro/news/social/mil...update-5767271 |
Am vrut sa anunt si eu acum, nu stiam ca s-a intamplat ieri.
Dumnezeu sa-l ierte! |
e incredibil!
dupa ce cu cateva zile in urma va aratam in ce hal arata mormantul lui cezar ivanescu, iata cum se prezinta cel al lui sabin balasa! http://www.iasiplus.ro/news/4/24078/...in+Balasa.html |
|
David Mills, scenarist pentru NYPD, E.R., The Wire.
Dumnezeu sa-l odihneasca... http://www.romanialibera.ro/arte/sho...ni-182108.html |
ingrozitor si incredibil.....
Dumnezeu sa-i ierte.... http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_o...tica-tarii.htm |
Seamănă cu celebrul accident al lui Preoteasa, când și Ceaușescu și-a retezat limba...
Viața (sau viețile) celor doi gemeni Kaczynski (la un moment dat președinte și prim-ministru ai Poloniei), cu sublimul ei/lor sfârșit care amintește de filmul Noroc chior ar merita o ecranizare. Unde ești, bătrâne Krzysztof, s-o realizezi? O postare stranie a apărut acum patru zile aici. |
Dumnezeu sä-i ierte pe toti.
Isi mai aminteste cineva filmul "Cei doi care au furat luna", cu gemenii Kaczynski? http://www.imdb.com/title/tt0060771/ L-a dat Tudor Caranfil la "Telecinemateca pentru copii si tineret" (martea pe TVR-2 la 20:00, cu reluare miercuri dimineata), la începutul anilor '70. Mi-a pläcut, si îi simpatizam pe Jacek si Placek. |
Originally Posted by Dragomara:
|
|
|
jean constantin :(
rip |
Chiar ieri ma gandeam cum ar fi sa apara o continuare/remake la seria B.D. in care sa apara si Jean Constantin.Pacat.Dumnezeu sa il odihneasca!
|
Cu bine , Jeane...
|
Dormi în pace, Zetter blând...
|
RIP Jean Constantin. A fost iubit si a facut cinste si romanilor si tiganilor.
|
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace....
|
Originally Posted by marius_em:
Nici măcar nu era țigan, ci român cu origini grecești; cu atât mai mult trebuie apreciată omenia și candoarea pe care a pus-o, pe scenă și în film, în întruchiparea eroilor țigani, turci etc. Dumnezeu să-l ierte! Cinste cineaștilor care l-au mai băgat în seamă pe maestru în ultima vreme - Nicolaescu, Saizescu, Mitulescu. |
Da, ma rog. Prin toate biografiile prin care am trecut, scrie ca e de origine roma. O fi o conspiratie a tiganilor, sa-si asume valorile noastre. Sau o fi o aroganta a romanilor de a nu recunoaste ca, mai ales in teatru si muzica, tiganii ne-au dat destule valori. Eu am citit ca si Stefan Banica a fost tigan. Sau astia care ne convin nu sunt tigani, ci greci?
|
În fine, o fi fost și una, și alta... La câte roluri de țigan a jucat, însă, Constantin va rămâne mereu asociat în conștiința publicului cinefil cu această etnie.
|
mi se pare mie,sau unii de pe-aci sunt rasisti?
numai cei care l-au cunoscut bine,rude sau prieteni apropiati,pot face afirmatii in legatura cu adevarata sa origine.... nu chiar toate sursele spun ca a fost tigan, sunt destule care spun contrariul,asa cum am citit si eu:http://www.epochtimes-romania.com/ar...cle_79300.html |
L-am cunoscut bine, am lucrat împreunä la vreo trei filme si un spectacol de teatru. Era grec sadea.
Simpatiza tiganii pe care-i portretiza, dar pânä la a fi identificat cu ei - atunci, îi särea mustarul. ("Am copil ca tine, vitä! X( Vitä! X( Pe cine faci tu tigan, animalule?" - 21 august, 1979, h. 19:00-20:00, Agigea, în fata preventoriului T.B.C., dupä o filmare la "Al treilea salt mortal".) Gata, acum...? |
Oare ce te face rasist: faptul ca-l consideri pe Constantin tigan sau faptul ca te revolti atunci cind cineva spune despre el ca a fost tigan, considerind-o injosire?:-?
|
acuma, eu nu l-am cunoscut personal, dar mie mi s-a părut că Jean Constatin nu s-a sfiit niciodată să afirme că e ţigan. ţigan şi nu rrom! avea chiar şi o poantă pe tema asta, despre colegii lui din Capitală care venind pe litoral trăgeau la el. iar Florin Piersic îl tot trăgea în faţa oglinzii să îi arate ce bine semănă. şi zicea nea Jean: aşa era, semănam ca două picături. el de apă, eu de pepsi.
|
Väd cä vorbesc degeaba.
Era grec. Gî, rî, e, cî! D-äla d-ai lu' Socrate! Zorba! Papandreu! Asumarea etniei tigänesti, în spectacole, etc., era o fictiune cultivatä de pe urma rolurilor lui - o glumä! |
Originally Posted by Windom:
toti suntem egali,suntem oameni,atat!
Originally Posted by Pitbull:
si eu am citit asta undeva!acum foarte mult timp, in nici un caz de cand "googaleala" ne face pe toti atotstiutori... |
In primul rand Dumnezeu sa-l ierte. :(
Si in al doilea rand, prin talentul sau actoricesc a contribuit la onoarea si devotamentul cinematografiei romanesti. Asa cum ne-a incantat cu personajele interpretate de el tot asa sa-l respectam indiferent de originile lui. Rest in peace nea' Jane... |
Am citit pe net niste mesaje de regret ale celor din lumea filmului, iar Dan Pita afirma acelasi lucru, ca era grec.
Si am mai aflat un lucru pe care nu il stiam: numele era Jean, iar Constantin era prenumele. |
Eu am un coleg care a cunoscut-o pe sora lui, fostă profesoară de lb. română, am să-l întreb mâine ce şi cum.
@Pitbull - cam negru pentru un grec! :P ;) Dar cum şi ei "e" de-ai noştri... :"> :-* :-* PS: @Pitbull - foarte-mi plăcu articolu' tău! :"> :-* :-* :-bd =D> >:D< |
drago, ai vazut vreun grec blond natural?
daca da, cred ca-i numeri pe degete... chiar are trasaturi tipice de grec, eu cunosc aromani veniti din Grecia si da,majoritatea au tenul si parul inchise la culoare. |
Originally Posted by rvn:
|
asa o fi...
da', chiar nu mai are nici un rost,zau.... Dumnezeu sa-l odihneasca! A fost un mare actor! Am crescut ,asteptand vacantele ,ca sa vad iar si iar in reluare, "Toate panzele sus!" Pentru el.... |
Originally Posted by corinka:
@Drago: Multumesc. Am pus mult suflet în articol - cine a avut privilegiul de a lucra cu Zetterul n-avea cum sä nu-i dea o parte din inima lui. |
|
despre tic trebuie sa-l intrebi personal.
dar,articolele lui Mihnea Columbeanu sunt de ceva vreme pe site,asta nu este primul. si ai ce citi, crede-ma! |
Sergiu Nicolaescu, despre Jean Constantin: "Încă un mare actor a părăsit platoul de filmare"
Regizorul Sergiu Nicolaescu a declarat despre moartea lui Jean Constantin că "încă un mare actor a părăsit platoul de filmare şi scena teatrului românesc", exprimându-şi încrederea că marele artist va fi nemuritor în inimile celor care l-au văzut. "Sunt trist şi abătut. Încă un mare actor a părăsit platoul de filmare şi scena teatrului românesc. S-a dus…" , scrie Sergiu Nicolaescu într-un comunicat. "Prieten şi colaborator, neîntrecut actor comic care a înveselit prin talentul său generaţii întregi de spectatori, a jucat ultimul rol în viaţă, trecând, aşa cum îi era firea, modest şi discret, în eternitate", adaugă regizorul filmului "Poker", ultima peliculă în care a jucat Jean Constantin. "«Limbă», de ce ai plecat aşa fără nimeni la căpătâi, fără ca nimeni să-ţi spună în final o vorbă bună, singur în casă? Acum eşti alături de dragii Amza (Pellea, n.r.), Ilarion Ciobanu, Colea Răutu, Ovidiu Iuliu Moldovan, George Constantin, Gheorghe Dinică…", declară Nicolaescu, încheind: "Să nu-ţi fie dor de noi, bucuraţi-vă că sunteţi împreună şi că, în curând, vom fi şi noi acolo, unde ne vom gândi veşnic la succesele noastre". "Prin câte am trecut împreună de la începutul carierei noastre, până mai ieri când am terminat «Supravieţuitorul»! Poate că mai voiam să fac ceva din seria filmelor poliţiste în care mereu ai fost alături de mine, credeam, la un moment dat, că suntem nemuritori… Păcat, nea Jeane, dar nu fi trist! Prin realizările tale artistice, vreme de generaţii, prin firea ta, în realitate timidă, sinceră şi veşnic zâmbitoare, vei rămâne în inima tuturor care te-au văzut, Nemuritor", se mai arată în comunicatul regizorului. Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Jean Constantin a fost depus, joi după-amiază, în foaierul Teatrului "Fantasio" din Constanţa, unde a fost aşteptat de câteva sute de persoane, care l-au primit cu aplauze. Jean Constantin s-a născut pe 21 august 1928, la Techirghiol, în judeţul Constanţa. A debutat pe scenă la secţia de estradă din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanţa, în 1957. Actorul a jucat în circa 80 de filme, printre cele mai recente fiind "Poker" şi "Supravieţuitorul", în regia lui Sergiu Nicolaescu. În 1999, Jean Constantin a devenit cetăţean de onoare al oraşului Constanţa, unde a şi locuit. |
Cătălin Mitulescu: Jean Constantin ar fi putut deveni un Anthony Quinn român
Regizorul Cătălin Mitulescu spune, într-un comunicat, că regretă că a făcut un singur film cu Jean Constantin - "Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii" -, precizând că actorul ar fi putut deveni "un Anthony Quinn român". Mitulescu a lucrat cu Jean Constantin la lungmetrajul său de debut, "Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii", film care, în 2006, a fost prezentat la Festivalul de Film de la Cannes, în secţiunea Un Certain Regard. "Îmi pare rău că am făcut doar un film cu el. Îmi era drag de când eram copil. Lucrând cu el la "Sfârşitul lumii" am descoperit un om cald, generos, un actor complet. Într-o cinematografie românească mai puternică, cu mai multă imaginaţie, ar fi putut deveni un Anthony Quinn român", a adăugat regizorul. |
|
E incredibil ce fel se duc...R.I.P Dennis Hopper, Gary Coleman, Jean Constantin
|
Ne-a mai parasit un titan al cinema-ului.
R.I.P Dennis Hopper |
All times are GMT +2. The time now is 02:38. |