![]() |
Originally Posted by Shemaia:
|
Incerc sa mi-l imaginez pe Kiri cu fes cu steaua (eventual cu mot). :happy:
|
Originally Posted by Shemaia:
ei.. eu am luat-o de pe Napoca, putin mai sus de Napoca 15... e acolo un chiosc unde primesc si dvduri maghiare... apoi pe langa Central mai erau numere... vineri-sambata, e drept. |
Originally Posted by Leonard:
stia linistit, originalul are aproape 8Gb insa filmul ocupa tot dvdu'. is interviuri scurte cu Lynch, Watts si Theroux... si Elena Harring, numai ca nu spun mare lucru... asa ca io cred ca e foarte bine ceea ce fac cei de l arevista cu filmul asta! |
Originally Posted by Leonard:
Originally Posted by gionloc:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
are un fes, care e kiar rosu, dar nu cu 'steaua', ci cu mici zdranganele sclipicioase... could be stars, if u want :P |
Honestly, i-as da lui Paul Breazu cu Re:publik peste cap
|
eu as astepta sa se stringa toata colectia pe un an before considering this... :P
|
mie mi s-a descleiat Republik
|
.Re:ct ;) asta e parerea mea despre r'public...mai putin activitatea lui branea, care e jmecher ca de obicei si are cestii faiine.
.tin sa anunt ca nu am cumaprat nici un numar, am avut doar .2. si si p-ala l-am primit gratis la tiff anul trecut si l-am dat cadou revelionul asta. 8) la fel si cu photo magazin(o revista ce se anunta buna si care s-a prelins urgent intr-un kitsch in toata regula). |
deci nou numar republika
coperta galbena da nici un articol depre urofilie (desi exista ceva dspre bloodhoundgang) review-uri de concerte gen 50 de centi si francisco lopez situri de muzik gratis si legal, gen lupta pepsi vs coco cola dictionar scary movie pufulezi cu suprize de un prost gust ravisant super eroi (ca tot sa intors inutilu de super-om) multe opinii si pareri despre concertu depeche mode impresii clujene (tiff, of course) vlad va saluta din craiova (nu ma intrebati ce cauta acolo sau de ce sar duce careva acolo pt ca nam nici cea mai vaga idee) gen ceva despre festivaluri de muzica daca aveti vreo curiozitate legata de cristian nemescu si cele mai recente filme (marilena si inca unu, california dreaming park) aveti toate detaliile pe la mijlok de revista o discutie despre festivitati, personalitatzi si alcooluri canneze (evident ca se vorbeste si de marile filme si maile jeguri vernisate pe acolo, exista si o poza cu bai ling :w00t: ) si biensur ca matei branea de final |
alea cu depeche mode-s dubioase. you know why :hmm:
|
Ah..lovely issue..probabil pentru ca e the last one I buy... :((
Q: Is there a French version of this mag?..I mean...I know there's a certain Republik in France...but is it a music/film/whatever mag like this one?*suddendly hates her mother for not stopping when in Paris to buy that mag* |
ca de obicei o re: pulika bleaga:
- scrie si notorel in spiritul sau de elev constiincios desxpre concertul DM; - articolul despre Craiova e fara vlaga si fuserit; - e preluata si aici marea gogomanie a lui nae caranfil care face un film despre un alt film facut in realitate in 1912, dar el persista sa-l situeze in 1911 (de unde o fi scos aberatia asta?!), asta dovedeste si cat istorici de film mai exista la noi... - in rest, aceleasi siropuri cunoscute. |
Originally Posted by marx:
ma bucur ca ai observat. am sa intru si eu curand pe revista dv culturala electronica, sa vad daca apare ceva care sa nu includa vreo aluzie la a.l.s. |
Originally Posted by notorious:
si nu e nevoie sa-ti irosesti creierele de greiere ca sa descoperi vreo vorba contondenta la adresa magistrului tau. iti marturisesc eu, aici, ca Ara Septilici mi-a declarat ca-l apreciaza pe domnul in cauza, si mai toata lumea mi-a susurat ca als e un tip afabil si sweety, dar e vina mea ca-l angoasez pe acest forum... iar punctfilm nu insemn doar eu, iar eu nu sunt o planeta care ma rotesc in jurul lui als. asa ca, draga notorel, tot slabit ejti oricat te-ai stradui sa pari altceva... ps: apropos, re: pulika ti se potriveste cel mai bine ca stil... kip uoching. |
era doar o gluma, maestre. de altfel, am intrat pe portalul tau cultural si am vazut ca reusesti sa te tii admirabil de departe de a.l.s. in rest, o mai comiti.
"Mihaela Rãdulescu ºi Puya nu pot fi contorizaþi decât ca branduri din showbiz" acum, scuza-mi copy-paste-ul defectuos. brand (brænd) a particular product or a characteristic that serves to identify a particular producta trade name or trademark a particular kind or variety: he had his own brand of humouran identifying mark made, usually by burning, on the skin of animals or (formerly) slaves or criminals, esp. as a proof of ownershipan iron heated and used for branding animals, etca mark of disgrace or infamy; stigma: he bore the brand of a cowarda burning or burnt piece of wood, as in a fireArchaic or poetic a flaming torch oricand de aluziv & metaforic ai vrea sa te exprimi, e tot o greseala sa folosesti cuvantul in legatura cu o persoana. k ? nobody's perfect. |
kiar tre s va luati atat de gratuit unul de altul?
marx, nu cred k te-ai referit prea des la notorious fara a-l numi cumva in relatie cu als! notorious, aia nu e o greseala prea grava. cred k asta vroia si el s spuna, k au depasit statutul de persoana fizica (sau cel putin perceptia despre ei a depasit acest statut) si au devenit niste trademark-uri (poti s-mi vii si cu definitia astuia dc tii neaparat!) care sa garanteze un mic plus. come on, guys! v-a cuprins moleseala caniculara? (adica provocata de canicula!! nu sariti! :P ) i'm sure you 2 can come up with worse sh.it on one another!!! :happy: |
Originally Posted by Supastar:
|
Originally Posted by marx:
nu ma 'angoasezi' defel... kip uoching :lol: PS pe blogu unei gagici (am dat peste el intimplator, dind search p google) zicea k eu si tru (= traian ungureanu) sint singurele branduri (culturale) p care l simpatizeaza... :P |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
tru = traian radu ungureanu, si l-am divinizat si eu cand a scris intr-o revista sportiva, regia fotbalistica pre numele ei, un fel de program de meci editat de clubul Sportul Studentesc, despre "Morenasterea fotbalului romanesc". Moreniul avea pe atunci o ekipa de cupa UEFA si era sustinuta de un important ministru ceausist. Acum, cand e un basescofil kiar ma deprima sa-l mai citesc, dar intr-adevar poate fi un brand la care sa se inkine orele lecturii... |
... iata-l - k sa nu crezi k sint suparat p tine pt umorul laborios d care dai dovada p alt topic ('la o bere') & care e-fec-tiv m-a induiosat prin efortul depus:
http://laurasandu.blogspot.com/2006/...e-sine-si.html |
dar duduca prea-spumos-voitoare are o definitie de brand in care tu nu te incadrezi: Sa-ti faci branding personal inseamna sa-ti cunosti bine publicul, sa stii sa-l faci sa te recunoasca in orice fapta/cuvant pe care le arunci in lume, sa stii ce asteapta de la tine, sa-l surprinzi, sa-l faci dependent. in infernul asta cinematic, multi te-au mai raspopit... |
asha crezi tu? ia mai gindeste-te... nu mi-am surprins eu, oare, publicul each & every time? ;)
|
un fel de 'cat timp a trecut de ultima oara cand ati povestit despre alex leo serban' ?... :lol:
(sper sa-l fi parafrazat bine pe udo kier - KORBEN scrisese asta in re:publik, dar...) |
right-o!
8) adevaru e k, recunoasteti, a trecut o perioada cam lunga... :w00t: |
|
this is sooooooooooo off-topic! :((
re: venind la re: publik (my favorite magazine), cum d n-a re: marcat nimeni cele 2 wunder-pagini cu jucariile d prost gusto!? :love: i just luved'em!! |
Numaru' asta arata ca o mamaliga ramasa de la festival , framantata cu transpiratia febrila a celor care au racit la TIFF si semnta cu sangele lui Kiri. Supeer!! :P
Salut minusurile pe care le-a furat d'na Redgrave , eu fiind unul din condamnatii la Febra (n-am iesit din sala din simpatie pentru organizatorii care s-au straduit sa populeze TIFF-ul cu vedete). De mare inspiratie pozuta cu Leo & Udo. O s-o decupez si o lipesc pe coperta carnetelului meu cu draci (in ziua in care o sa am unu' ) |
Yes..lovely and so freaking scary....In timp c citeam imi imaginam in ce hal arata probabil redactia cu toate animalele alea insirate p acolo.. :D...And I also really liked articolul cu free-downloads sites...desi my faves raman Better si Pitchfork...But I did not like the DM articles..nu d alta..but it's a reminder ca I couldn't go(damn exams...cu norocul meu, probabil o sa anunte soon ca nu mai merg in turnee...sau, ma rau, k it's over..asa ca Death from above 1979 :(( ..*wallows in sorrow*)...Si nu mi-a placut nici that little news bout Pixies... :(( ... |
yeah, lovely = because scary or scary = because lovely or whatever
d cind le-am vazut insirate-n revista ma urmaresc... they're so freakin outofthisworldish!!:lol: PS ah, si mi-a mai placut cva: k maj. celor care au scris dspr tiff au kkt-o p lady navessa... oops, i meant vomessa. or vanessa - WHAT ever! tot o sinistra ramine :sick: |
Acum vine raspunsul evident *rolls eyes*..both....or all three of them..Does that whatever count as an option? :? ... |
why, it SURE does!
figura ti :o |
ma come "figura ti"? wasn't it "figurati"?... :?
|
si certo, ma mi piace piutosto cosi, va bene?
invece, io non ho mai imparato italiano, dunque e molto possibile fare qualsialsi errore... |
va benissimo, e sbagliare e' umano... era soltanto una piccola osservazione, risultato dalla noia generale... :sleep:
|
In articolul cu DM sunt usor consternata de cate ori receznorii mei il gasesc pe Gahan sexy. La mine e undeva in topul uratilor cu spume.
Din kestia cu Cannes'ul mi-a ramas in minte doar partea cu Avida. Ma asteptam sa'l vad in progrtamul tiff'ului de anu' asta. Poate macat la anu'? |
pt mala
hmm... si mie mi se parea sexy dave... da d mult! :lol: anyway, important nu este dk gahan ti s pare sexy, ci dk als ti s pare asha... ;) pt drudu grazie tanto, mi dai coraggio :) |
you silly devil :love:
|
|
Voi si publicitatea voastra on-line.
Primul numar care-l cumpar, inca nu m-am hotarat daca-l iau si p-al doilea, dar e destul de ieftin. Probabil unul din motivele prentru care dupa 10 minute au inceput sa cada paginile. Pana o sa apara Empire si Q in Romania cumpar re:publik. Articol foarte bun cu Nemescu, cam aiurea sa citesti despre Cannes la 3 luni dupa. depeche mode la cald a fost excelent, a 2a zi am inceput sa vad si partile nasoale. Dar nu comentez in conditiile in care l-am vazut pe gratis. Cat despre V. Redgrave, in care da toata lumea, fiecare avem piticii nostri, so chill. Din pacate, o sa ajung la TIFF abia in 2008 :( . |
pai, cannes-ul a fost la sf. lui mai, right?
CIND crezi k putea aparea (prea) lunga relatare dspr, in conditiile unui lunar? in iunie?? i dont think so... nr d fatza este dublu, iulie-aug; so, here u go. eu n-am d c sa 'apar' txtu, k nu l-am scris eu, ba kiar m-a enervat in 2 locuri - acolo unde ac & ald, my flat-mates, strimba din nas, fitzoshi, la 'mirosu fromageriei' du coin; faptul k era unul din cele mai bune aparturi disponibile - la 2 pashi d palat, panoramic view (din care, altminteri, au pozat the fireworks! ;)), large terrace a.s.o. - nu s mentioneaza nicaieri... iar 'fromageria du coin' era way away, treceai fix 3 secunde prin dreptu ei in drum spre palat... plus k adevaratii connaisseurs adulmek astfel d mirosuri... :x las k scriu eu o scrisoare la re: publik, sa restabilesc adevaru obiectiv! cit dspr coana vanessa, ramine cum am stabilit: the lady is a tramp. :hmm: |
deci numarul #17 (eu credeam ca este #18 da asa scrie pe coperta)
Gen mult mult mult festvaluri de muzica (benicassim, sziget, syntplants, summercase) Si o chestie despre prestatii muzicale live (billy idol morrissey, shakira, pet shop boys, fat boy slim) Si o chestie despre filme astea nou noutze din romanika cu revolutia la cap O prezentare united 93 La 30 de ani dupa: retro-cool (gen) taxi driver Michael mann (de la a la z) She wants revenge Romain duris Si alte chestii |
Rasfoit putin aseara PUNCT Vazut ceva care placut mult PUNCT Regal Miami Vice PUNCT Respect Alin Ludu Dumbrava STOP
|
de astazi si pe net: www.publik.ro. nice
|
Am destziplat-o si zap zap, pe nerasuflate, pana la pagina cu Sziget. citesc pe diagonala pana la partea cu Radiohead. Ma declar multumita de diagnostic desi mie nu mi-ar fi tremurat mana sa mai scap niste superlative. Pentru o secunda db mi-a devenit simpatic. In secunda urmatoare mi-a trecut prin cap ca partea cu RH e mana domnisoarei miruna numaistiucum. Doar o corectie. Trupa mai canta din cand in cand Creep. Au facut-o chiar la o saptamana dupa Sziget, in ambele concerte pe care le-au avut la V Festival.
D'acord cu cei doi si pe partea cu Placebo. Cumva ii invidiez pe entuziastii de la gig-ul din Bucuresti . Cu stupoare aflu ca Misia a fost la Sziget! Probabil n-as fi vazut-o oricum ca nu m-ar fi mutat nici buldozeul de la main stage la ora aia da' as fi preferat-o. Poate asa ramanea si dragostea mea de Molko & co intacta. Totusi nimic despre dEUS la Sz? Se poate sa fi picat atat de tare in admiratia pentru toaletele ecologice sau sa se fi lasat atat de cuprinsi de agonia consumismul incat n-au gasit timp/spatiu pentru cea de-a doua dementa sublima a festivalului? |
un plus din partea mea deoarece nu mai cad paginile.
si un altul pentru re:vista in general. |
Deci pe Cretulescu (Andrei) nu-l mai citesc . M-am convins once and for all ca bunul gust in familia aia a migrat tot spre nevasta-sa. & btw trupa aia de distrusi e 'heaven street seven' nu 'heaven street band'
|
Originally Posted by jeleu:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
In cel mai bun caz, consumerismului. 'Consumismului' nu exista decit ca, cel mult, termen insusit in mod fraudulos si deficitar. |
All times are GMT +2. The time now is 07:57. |