![]() |
De unde reiese ca eu l-am suparat pe Jactati?
Ai folosit bine timpul trecut imperfect "parea" calm....e doar o aparentza, ai dreptate. |
pai din ce-am priceput eu, imi pare ca jactati are ceva doar cu tine. cu restul lumii mi s-a parut rezonabil. De-asta am tras concluzia ca tu i-ai fi zis ceva care l-a suparat.
Am spus ca "parea" un om rezonabil pentru ca eu una nu pricep aceasta dorinta de a-ti face publice animozitatile. Ok si pe mine ma enerveaza multi useri. Si daca am tinut sa le spun ceva (desi incerc sa ma abtin), le-am spus pe privat. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
brava, tată, asta da #evoluţie#. cred că bâta aia totuşi a funcţionat! ;)
Utilizatorii nostri au scris un numar de 11299 articole Avem 91 utilizatori inregistrati Cel mai nou utilizator inregistrat este: Mistah J In total aici sunt 5 utilizatori conectati : 2 Inregistrati, 0 Ascunsi si 3 Vizitatori [ Administrator ] [ Moderator ] Cei mai multi utilizatori conectati au fost 21 la data de Duminica, 26 Iulie 2009 13:53 Utilizatori inregistrati: fLoreign, hyde |
Originally Posted by Mistah J:
|
Dragomara
Originally Posted by Dragomara:
numa-şa, să dau semn că mai ... răsuflu :D vreau şi io bâtă!!!!! >:) să-mi dau una în cap :P |
Originally Posted by Mistah J:
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) |
Originally Posted by Judex:
Efeminat-cretinoid este creierul tau de cocalar frustrat. |
Hopa, s-a imbatat Chamb. :))
|
@mistah j
de unde ideea asta ca trebuie sa-l faci pe cineva "din vorbe"? uite, eu nu sunt capabil de reactii "colorate" atunci cand se ia unul de mine in spatiul virtual, dar si real. pe langa faptul ca e o lipsa datorata prezentei bunului simt, este si o pierdere de timp si de energie. oamenii ca pitbull sau ca mine au alte preocupari. lucram, scriem, suntem preocupati de traiul de maine al familiilor noastre, avem alte griji. nu ne batem capul cu dispute interminabile gen "mirc". nici macar nu sunt pamflete astfel de "faceri din cuvinte", ci simple provocari de tip baietas de cartier. P.S.: Si da, palma data fizic e absolut necesara atunci cand se depaseste limita bunului simt. La fel as fi reactionat si eu daca as fi fost sistematic terfelit de astfel de facatori "din vorbe". |
pardon, sa avem iertare, MJ , orzul nu e de spart pe gaste
|
cred ca e de ajuns sa intelegi ca e basarabean.
sau, daca era judex, mitoman. de unde mai poate veni aventura decat din locurile unde legea abia se coace? |
Mitoman esti tu papagalule! Si la fel cacanarul de Raptor, grafician de doi lei.
|
eu n-am zis ca e mitoman, ba chiar cred ca e perfect adevarata povestea lui.
mucava-people esti doar tu. |
Ce poveste a lui Raptor e adevarata, ma rog? Si de ce as fi eu mitoman? Sunteti niste cacanari ma! Pupati-l voi in cur pe Leo in continuare!
|
ori esti beat - foarte probabil - ori esti cu mintea infundata - la fel de probabil.
Aici vorbeam despre altceva. Daca vrei bataie mergem in locurile special amenajate. |
Daca vrei ne si batem. Dar nu cred ca vrei. Am 1,82 si 85kg si o viteza naprasnica in pumn.
|
am 1.92, 98 kg si am facut box.
dar deja devenim penibili. vorbeam de bataie in vorbe, la "In Suturi" sau unde se mai permit chestii de astea. Tu ai sarit la mine. |
Originally Posted by halebardul:
|
Sunteti tristi...:))
|
Originally Posted by Disciple:
|
povestea lui paul aramis e foarte probabil sa fie adevarata.
ring any bell? primele postari din pagina asta. p.s. cu declaratiile belicoase ti-as recomanda sa fii mai retinut. |
Si de ce sa fiu mai retinut, ma rog? |
|
Quote:
vezi, paul, despre ce vorbeam? aici e viata. unde-s cutitarii gata sa ti-o ia. macar de-ar fi valabili. da-s doar batiste-nlacrimate. |
|
in spatiul virtual esti nul.
si toate opiniile tale la fel. incearca in viata reala ceva, poate ai sanse. |
|
Originally Posted by keepwalking:
Ooooh şi stai că n-am terminat: citatul ăsta e din vreo carte, sau din vreun "decalog" despre ce şi cum ai VREA tu să fii, sau ce?! =)) =)) =)) =)) PS: Mulţumesc! =)) =)) =)) Acum evident că reacţiile tale vis-a-vis de Halebardul şi ALS sunt excepţia de la... "decalog". :P :P :P |
Originally Posted by illotempore2002:
Vai, cat am baut aseara????? :-O Cat am baut de l-am uitat pe agariciul-sef, jactati? |
Of. Bordel şi/ sau bodegă ar trebui să facem aci. La cea din urmă parcă m-aş băga şi io, evident pentru că-mi place să gătesc pentru alţii. :"> :P :P
|
Originally Posted by illotempore2002:
Pan-ai facut spume la gura de atata supt. Acum vad ca ti s-a facut foame. |
That's all?
:-S Ziceai ca te exciti in creieri (btw, ce trist tre sa fie pt familia ta sa nu te exciti si in alta parte, ea cum rezista?). |
Auzi, daca tot ai ramas tu pe-afara: mergi in parc, baga un threesome cum iti place tie cu niste maidanezi si linisteste-te. Dar vezi sa nu sperii bietele animale cu fatza aia de hingher.
Si astfel sa ramai, din nou, nefe. |
:))
Nu-mi duce tu grija labagiu mic, am si o proprietate personala unde pot dormi, nu fi tzaran coclit si produ si tu un mesaj mai acatari. Hai ca sunt asa de dezamagita de lipsa ta de inspiratie si de lentoarea neuronala ca nici nu-ti mai raspund! :-* |
aha, deci asa arata o "facere din vorbe" :)
ma bucur ca imi lipseste simtul unor astfel de replici. vezi, dragomaro, la ce ma refeream eu cand ziceam de "replici colorate"? |
Stai asa, fa-ma sa inteleg, Keep?
CUMVA labagiul mic hale-NEbabarditul a sustinut ca el stie sa ne faca din vorbe? :-O Spune-mi ca am intzeles gresit. |
Topic inchis. Pe forumul Cinemagia vor fi sterse toate mesajele injurioase, remarcele cu aluzie la minoritatile de orice fel, amenintarile de orice fel etc.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:09. |