![]() |
un mac, macintosh sau apple, e acelasi lcuru.nustiu cat de bun e impotriva virusilordar te ajuta sa nuti mai reinstalezi windowsul.
|
Originally Posted by raptor:
merci dar nu prea am habar cei dar voi vedea.ce se poate face. tineti-mi pumni ma duc la stomatologie sa imi fac 2 masele periculos de cariate.sper sa nu ma tortureze prea tare!ok pupici!trebuie sa plec! |
.dentistiidracului. ai grija sa nu te anestezieze prea tare. daca e cloroform nul lasa sa se apropie de tine. pupici.
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Robert Bresson, "Un condamnat la moarte a evadat" Andrzej Wajda, "Färä anestezie" Jean Georgescu, "O noapte furtunoasä" Pardon, scuzati, bonsoar, merci, pupici. |
Originally Posted by Pitbull:
:lol: nu mersi, pupicci, piticci or whatever makes u happy :lol: |
Originally Posted by Bulumulu:
|
fantasmaquoting around... :D
pupici (ca sa fiu ontopik) |
|
asa vorbesc repet uneori prea des unele cuvinte.pe sora mea am stresat-o co :"ok","ok",..... am fost la dentist ,ori ii place sa ma chinuiasca,ori vrea sa nu sufar,dar ma cam tine cam mult pana sa ma termine.adica,am fost cu cateva zile in urma mi-a facut 2 maselute si mi-a pus plombe albe mai albe decat dintele caci a zis ca sunt bune,faza e ca la o maseluta cariata,desi mi-a facut atunci anestezie ,nu eram decisa sa imi scot nervul,asa ca a ramas.dar ma durea in continuare si ieri am fost sa imi scoata nervul,si mi-a facut anestezie,dar nu il gasea pe canal,asa ca mi-a pus un tratament sa nu ma doara si sa moara nervul in 10,trebuie sa ma duc din nou.faza e ca daca mi-a umblat la ea ma cam durea aseara ,si dintisori ca i-am curatat si pe ei,dar tot nu sunt terminata.trebuie sa moara nervul si sa revin la el sa il scoata mai usor.cata munca pt o maseluta.dar cel putin e tanar si frumusel iti face placere sa fi aproape de el. :D |
trust me....YOU SOOOO ARE! |
Originally Posted by Nightwane:
am glumit,draga.pai tu ma faci piftie in pat.asa ca nici o sansa! :P |
ha? sa ma termin pe fata ta? nu ca ai bube.
|
bubos esti tu,la tine orice ce nu poti avea are bube? |
logic. ca doar d-aia nu pot avea. pentru ca are bube.
pupici! |
|
nu draga. decat sa te am pe tine, prefer sa o am pe Elisabeta Bostan.
|
da' io zic ca tot pe tipa suparata din Grudge ar trebui s-o iei
|
.u sore losers spoiled all my fun. u can "*^%$$ $$%?@ *(@@? yourselves!
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :w00t: :w00t: :w00t: :lol:
raptor is right, e vina lui Nightwane cu truismele lui cu tot. |
cine pmea e marlyne, sigur e unul de pe aici care face caterinca. daca nu e, felicitari fetitzo, ai geniu, Tetelu e mic copchil pe langa tine:)
|
Rin Tin Tin is badly wrong in the first instance ("sigur e unul de pe-aici care face caterinca") and brightly right in the second one: I.M.M. are GENIU! Nimeni nu poate povesti mai captivant ca ea odiseiuta nervisorului unei mäselute dintre dintisorii aflati în gurita-i cäreia doctorasul nu i-a dat destulut anestezicut. merci/pupici. |
salutare,sunt flatata ca mai sunt apreciata si crede-ma Rin Tin Tin ca sunt cat se poate de reala,iar daca te fascineaza felul cum povestesc sau ceea ce ascern pe cinemagia este ca este totul o realitate,viata mea este precum un film.cu toate nabadeile lui. viata este cea mai buna sursa si pt film,carti etc. asa ca este important sa nu o neglizam si sa ne inspiram din ea. este pacat sa treaca pe langa noi fara a vorbi despre ea-VIATA. |
PITB.AI DREPTATE te-am iritat pe creier si pe tine cu cuvintele alea.dar asta sunt eu ,nimeni nu-i perfect!in timp ne modelam si educam .ASA e nu? |
pupici-merci.
Eu niciodatä nu neglizez viata si mereu o ascern pe hârtie, cu tot discernämântul si ascernämântul posibil, si cu toate näbädeile si idäile ei. Si, nu, nu m-ai iritat pe creier, mi-ai fost ca un balsam pe suflet! merci-pupici. |
Originally Posted by RinTinTin:
merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pupiciiiiiiiiiiiiii,i mi plac complimentele!vrei sa ne intalnim fata in fata?sa te convingi?vorbeste cu toti de pe cinemagia sa facem o intrunire cu toti si ne vom vedea. |
|
ei ce galant esti,stiu ca esti deosebit si ma bucur ca felul meu de a fi nu ti-a displacut.hai ca tu esti cu organizatul,cand pui de o intrunire??? pacat ca suntem capabili si nu se concretizeaza ceva si pt noi sa sondam potentialul nostru.dar ma bucur macar ca am concretizat noi -filmul:"Casa Creatorilor",iar temelia cred ca ai fost si bineinteles verigile si ceilalti,chiar daca nu a avut succes a fost ceva realizat de noi,un ceva care acumuleaza toate energiile noastre.pacat ca nu a fost apreciat sau sa speram ca va fi!eu ma bucur ca am avut ocazia aceasta imi doream ceva mai concret ,chiar daca este vorba doar de o experienta din lumea filmului a fost deosebit.sa speram ca vor mai fi si altele si ca vom participa cu ele si la concursuri cu ele,ca daca nu este vazut nu are cum sa fie apreciat ca nu se are pe ce.ok ,pupicuri si merci,totul e posibil cand se vrea!noi am realizat filmuletul!CHIAR NU POATE FI POSTAT PE UNDEVA PE CINEMAGIA SA FIE VAZUT SI DE ALTI?DAR FARA A FI COPIAT SAU INLATURATE DEZAVANTAJELE,DACA TOT S-A CAM RENUNTAT LA EL?CE ZICI,AR FI O IDEE?SAU SECVENTE DIN EL ,DAR SA CUPRINDA TOTI ACTORI?OK,VEZI TU CE-I MAI BINE! |
Auleo, când ziceam cä m-ai fäcut sä mä simt si eu bine-n seara asta, iar mi-ai täiat tot cheful...! :(
Nu mai VREAAAUUU!!!!!! :o :shock: :(( :x Buba, buba! Câh! |
imm e un geniu, pacat ca nu-si da seama sau nu stie - asta e... |
merci.pupici
Ai uitat sä zici merci si pupici. pupici.merci |
e ora 3 dimineata si nu am somn,asa ca am intrat din nou pe la voi.pitb.PUPICI SA ITI TREACA RANA=DEZAMAGIREA. dar mie cine imi da pupici sa imi treaca maseluta?ca ma doare,uf asa ca l-a ora asta l-am trezit si pe stomatolog aci i-am spus ca ma doare si ca INCEPE SA SE UMFLE.a zis ca e de la tratamentul ,cred tratamentul de terminare a nervului,asa ca maine trebuie sa trec pe la el SA IMI UMBLE DIN NOU LA MASELUTA. OARE CU CE AM GRESIT?SAU DE CE ATUNCI CAND E CINEVA MILOS IESE CONTRAR?CACI BIETUL STOMATOLOG A VAZUT CA NU REZIST SA IMI SCOATA NERVUL SI A PRESUPUS CA E MAI SIMPLU ASA,DAR... RAMANE DE VAZUT CUM S-AU LUCRURILE ,DAR DACA TOT SE CONTINUA TREABA FARA UN REZULTAT OPTIM TREBUIE SA OPTEZ PT A MA DUCE LA ALT MEDIC.UF.SI ERA SI ESTE DRAGUT,PACAT CA SE INTAMPLA ASA,POATE E BINE CA MA VEDE ACUM MAI DES.DAR SPER FARA A SE COMPLICA LUCRURILE.PUPICI! |
acum depinde in ce sunt geniu,ca asa privind gandirea rationala ,matematica ,nu prea sunt buna,nu prea le am.privind cealalta parte -gandirea emotionala-care e superioara celei rationale sunt ok,mai ales ca ca sunt intuitiva si sponatana,fac ce simt!sunt sensibila. acum de pinde cum ma vedeti voi,la ce sunt geniu,maimuta ma vede in alt mod,desi nu am fata cu bube cum ii place lui sa ma imagineze,desi uneori o usoara acnee care e normal sa apara la fete inainte de ciclu,dupa ,sau cand NU au o viata sexuala echilibrata.si ceea ce este adevarat ca eu am probleme uneori cu dezechilibru de hormoni,dar se va rezolva,sper ca singura nu voi mai sta ,iar uneori ma voi si distra!ma mai distrez eu dar mmmm nu asa mereu ci cand si cand o mica distractie care depinde de intensitate!pupiciiiiiii! |
I LOVE YOU!!! :love: :love: :love: :love: Pupici pe labiile mici! |
nu mai conteazadaca sunt buboasa?am glumit.am fost la stomatolog GATA mi-a pus plomba ,sper sa fie totul ok.chiar daca mi-a mai bagat acele si m-a cam durut putin,nu mai conta ,si apoi nici nu aveti idee la ce ma gandam eu cand ma durea.am inchis ochii si mi-am imaginat placere prin durere : 8) |
.pupici.merci.
Când geniului I.M.M.-istic îi va seca inspiratia si va posta PRIMUL mesaj care sä nu ne uimeascä, va fi semn cä sfârsitul lumii e aproape. .merci.pupici. |
si eu, si eu... :P merci-pupici |
In the end, it's all about sex.So until we reach the end, let's think...(about sex, of course, what else).merci-pupincurici.
|
I like to think of myself as a nice girl, with a dirty side >:) Hehehe. Don't be fooled by my innocent look, I can get just as naughty as the other girls when I want to! Speaking of girls.. Lightspeed introduced me to my first girl/girl experience. Only have two words for that.... Yummy YUMMY!!! :o) Some people ask me what my first naughty experience was. That has to be the time I was working the closing shift all by myself! I work at this little coffee shop. It was afterhours, and my boyfriend came in and we started getting really frisky. Well, it wasn't long before I climbed up on the counter on all fours, and told him to get up behind me. Yup, that's right, doggy style on the coffee counter! I had never done anything like that before! I made sure to wipe down the counters afterwards ;) >Blondutza <
Pupici mici!! |
:lol: :lol: :lol:
now that are some nasty things to say :lol: |
Originally Posted by st3fan:
pai draga,daca stomatologul mi-a mai bagat acele in nerv normal ca ma durut,dar pt a nu-l mai speria ca ma doare,am incercat sa imi orientez gandirea spre sex cu durere=placere,eh in imaginatia mea doar nu si in realitate.dar faza e ca trebuia sa fac asa de la inceput sa nu se mai recurga la metoda omorari nevului,caci acea substanta este periculoasa si mi-a spus ca OMOARA TOT CE E VIU,uf asa ca mi-a spalat canalele,sper sa nu mai fi ramas nici un pic de substanta ca altfel imi ataca si radacini,tesuturi,hai sa nu exagerez dar asa cam e.dar e o posibilitate de scoatere a nervului fara durere.dar asta e tot timpul sunt parti bune si parti mai putin bune.dar sa speram ca nu exagerez.DE OBICEI SUNT ATAT DE GRIJULIE INCAT EXAGEREZ,DIN PANICA CREEND LUCRURI CARE NU ISI AU ROSTU.CREAND PROBLEME POATE SI ALTORA.DAR POATE NU SE AJUNGE LA ASA CEVA.OK PUPICI,PA,PA ORICUM STOMATOLOGUL ESTE DE TREABA. |
Sä-ti dea Dumnezeu sänätate, Irene, si sä-ti bincuvânteze inimioara - cum stii tu mereu sä mä binedispui! Uite, si de data asta: ai reusit, în sfârsit, sä mä faci sä râd iar, dupä 24 de ore... E ceva, sä stii!
|
la mine frica si neincrederea ma determina sa vorbesc exagerat,asa ca fara sa se judecari doari lecturi.doar suntrem capabili la scenari. |
Am si yo o intrebare. Unde ziceai ca te antrenezi? Adica ce cursuri faci? Deci ce facultate :huh: . Deci adica unde te duci tu si mazgalesti pe foi cand vorbeste un nene si sunt mai multi care stau in banci. Banci sau scaune. Deci scriu si ei, adica. Adica iesi din casa si intri intr-o cladire, deci e aceeasi. Cladire adica. Deci imi respunzi, adica...
Pupilicilina |
Originally Posted by GhitzaCartitza:
merci.pupici |
DA MAI ACUM AM EXAGERAT CUMPLIT,STIU CA NU AM FACULTATEA DE STOMATOLOGIE ,dar m-A SPERIAT cand a spus medicul ca substanta omoara tot ce e viu.eh am oscilat si eu.am vorbit cu el si a zis ca nu sunt probleme,caci NU TRECE DE RADACINA . SCUZE,CE VRETI DACA MI-A TRECUT PRIN CAP ASA,DOAR M-AM DESCARCAT.STIU EXAGERAND,EU GANDESC IN VARIANTE.E OK.IATA CA TRAIESC SI NU AM NIMIC.MA MAI DOARE PUTIN MASELUTA DAR VA TRECE |
Puplici. |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA AAAAAAAAAAAAAA (Raptor, Când îl apucä) |
mai nu inteleg la ce te referi. 1 .daca te referi ca vorbesc despre someniul de stomatologie/medicina/ raspuns.-nu am facultatea asta,decat imi dadeam cu presupusul ca am avut probleme cu o masea. 2.daca te referi la faptul de a studia. da.si nu in casa,chiar daca acum sunt libera,eventual pana in octombrie.cand as putea inca sa mai continui ceva sau raman la ce am terminat acum in febr.ca mai aveam ceva? adica am studiat la fac.de sociologie si asistenta sociala. dar am facut cursuri de televiziune si teatru.totusi nu cred ca are vre-un sens de esplicati. 3.sigur ca am luat notite si am mers in alta cladire chiar daca imi petrec mai mult timpul prin casa. 4.casa nu este egal fac. 5.sunt cat de cat normala ca si ceilalti. esti oarecum lamurit? intrebari?daca tot esti interesat de viata mea? as mai intentiona sa fact teatru si film-fac.ramane de vazut daca ma simt capabila din toate punctele de vedere. si daca se poate sa existe vre-o oportunitate indiferent unde,dar mi-ar placea aici,in romania mai intai.oricum ma mai duc la fimari.aseara am fost la filmul cu manelisti,care va fi la pro.:"manelele de aur"-la tetru masca.asa ca figuratie/fig speciala,sigur ca imi doresc mai mult ,o replica un rolusor un contract in ceva fara a mai sta asa aiurea ,dar voi vedea cum se aseaza lucrurile.cert este ca NIMIC NU ESTE CA PE TAVA,IAR SINGURA HABAR NAM CE POT SA FAC.CACI NIMENI NU ZICE IA ROLUL ASTA SI SA MA CAUTE,TREBUIE SA MA DESCURC SINGURA SI EU POATE SA DAU DIN COATE.DAR NU PREA SE POATE ASA DACA NU IMI DA CINEVA MAI CONCRET UN COLAC DE SALVARE SI SA RISTE SA INCERCE CU MINE,SA VADA DACA INTR-ADEVAR AS PUTEA AVEA SUCCES SAU NU.DESI SUNT CONVINSA CA VA FI OK. UITE DE EXEMPLU NICI COLEGUL NOSTRU DE PE CINEMAGIA film-24,nu mi- a dat rolul,si i-a dat la o alta fata,desi cand am mai vb cu el s-a mai razgandit si apoi s-a suparat ca nu am iesit astazi si as fi vrut maine cu toata echipa si mi-a dat ignor la adresa mea de menssenger.pt.FILMUL SAU AMATOR FARA BUGET,.EH.asta-i lumea.pacat si mi-e mi-ar fi placut si totodata cred ca ar fi fost frumos ,cred ca sunt mai ok decat fata cealalalta cu siguranta,dar face ce vrea.dar asta e.nu poti sti niciodata nimic sigur,ce simplu ar fi viata daca s-ar sti dinainte ce este mai ok.nu s-ar mai risca nimic.si ar fi fost perfect ,da...asta e |
OK. Am inteles.
Mai am o intrebare. Serioasa de data asta. Cum s-a desfasurat contractul cu acea televiziune din Italia? Mai continua? Stii despre ce vorbesc. Emisiunea care semana cu Big Brother... In care mai erai tu si inca 2 fete. Asta ca sa-ti aduci aminte mai repede. Cat despre incercarile tale disperate de a obtine un rolisor sau o replica mai importanta, asta sa stii bine ca nu tine doar de vointa ta. Talentul si pregatirea conteaza enorm. De asta am intrebat ce facultate urmezi. Stiu ca ai zis pe undeva, da' nu voiam sa scotocesc printre tonele de mesaje. Poate cursurile de pe care le urmezi nu sunt de ajuns. Nu cred totusi ca vrei sa-ti petreci viata invatand. E momentul sa te gandesti la ce o sa faci in viata, si nu la ce VREI sa faci in viata. De data asta PUPICI. PS: WTF is wrong with me? :shock: |
:hmm: mißlich
pupiciuri |
All times are GMT +2. The time now is 23:16. |