Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Star Wars FANatics Unite! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83183)

WraIth 04 May 2005 20:16

ii bene asha...numa iashu' nu-i :( :((

MinRep 04 May 2005 20:47

Originally Posted by emanuel:

Star Wars - joi 19 mai 2005.
Orase de premiera: Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara.

aahhh... :D Thanks!

Totusi, numai patru orase? :huh: Adica - Iasi, Brasov nu?

radu83 04 May 2005 21:33

unde se pot face rezervari in Bucuresti? s-au stabilit deja cinematografele care vor difuza ep3 in ziua premierei?

Longshot 05 May 2005 10:22

rezervari se pot face de o luna (am si facut) dar d p 20 in sus.
azi trec (iar!) prin mall sa vad daca merge sa cumpar pe 19.

radu83 05 May 2005 11:14

sa inteleg ca Mall-ul din Vitan e singurul loc?

Longshot 05 May 2005 11:18

alt cinema nu e ceasca mea de ceai. cred insa, ca sunt sanse sa se faca rezervari si la plaza.

GhitzaCartitza 05 May 2005 18:35

Am inteles ca la plaza nu se pot face rezervari la Episodul III. O sa fie cam aglomerat la Mall in Vitan. Bagati mare cu rezervarile cei care nu ati apucat pana acum ca nu se stie! Sunt multi nebuni care si-au facut rezervare de acum cateva saptamani! Me included :w00t: !

Gaandalf 08 May 2005 13:08

o sursa mi-a povestit cum vineri seara era full ghisheul cu rezervari la Revenge ... asta e bine... o sa fie calcare in picioare....

am vazut si eu trailerul in spaniola... & i so laughed my ass off! :lol:

Longshot 08 May 2005 17:29

la kingdom of heaven nu? si io l-am (re)vazut acolo.
penal rau.
din pacate eu n-am ras. :(( radeam la o bulgara ceva.
si, maestro...

Denis_stelistu 08 May 2005 20:32

Cool men,I can see him.acuma l-am vazut.

rudywetzer 09 May 2005 22:39

nu stiti au gasit baietii cu cd-uri pe net filmu ?
io nu mai pot astepta pina-n 19'.

Faenor 10 May 2005 07:20

Se vorbea acum cateva zile de seria animata de pe Cartoon. In afara de lupta mult prea adevarata de pe Coruscant cu Yoda si Mace kicking ass am si eu doua intrebari: ce-au avut cu calul lui Yoda(o sa-l vedem si in Episode 3 alergandu-l pe Palpatine? :P ) si cand a capatat Anakin cicatricea pe fata- o avea deja in episoadele pe care le-am vazut eu deci prior la Episode 3.

gionloc 10 May 2005 10:07

Originally Posted by MinRep:

aahhh... :D Thanks!

nerabdator si io... am cam crescut cu seria SW. aveam vreo 5 ani pe la mijlocul '80cilor, ma lua frate-miu pe sus si ma ducea la A New Hope si Empire Strikes Back, cate 2 serii fiecare, 12 lei pe bilete, parca, furam bani d-acas si meream de 2-3 ori pe saptamana, veneau des... nu prea intelegeam nimic (mai imi citea frate-miu scrisu), da ma jucam apoi de-a Jedi-ul prin curtea bunicilor, 'omorand' cainele, gainile... abia dupa ce l-am vazut de vreo trei ori am reusit sa nu mai plang de frica lui Chewbacca. intelesesem ca-i de partea noastra :D

domnilor, la un film ca asta merita sa fugiti la un cinema cu sunet beton si ecran panoramic (prin Bucuresti, Cluj...), au muncit oamenii ca sa ni-l aduca... si tre sa fie un spectacol pe cinste!

Longshot 10 May 2005 10:28

noua ne spui? :P
abia asteptam. one week left. (aproape)
dimineata bautura, seara star wars, noaptea bautura.

Gaandalf 10 May 2005 19:19

Originally Posted by Faenor:

Se vorbea acum cateva zile de seria animata de pe Cartoon. In afara de lupta mult prea adevarata de pe Coruscant cu Yoda si Mace kicking ass am si eu doua intrebari: ce-au avut cu calul lui Yoda(o sa-l vedem si in Episode 3 alergandu-l pe Palpatine? :P ) si cand a capatat Anakin cicatricea pe fata- o avea deja in episoadele pe care le-am vazut eu deci prior la Episode 3.

in chapter 22 dupa ce anakin isi demonstreaza abilitatile sale in materie de jedi knight ... in mai multe situatii ... avem un fragment in care el se intalneste cu Amidala si ea ii vede cicatricea. Cicatricea a capatat-o in urma acelor infruntari ... dar nu spune exact care dintre ele ... in space, on land dueling or whatever ...
cicatricea e mai mult akolo ca sa-l faca pe anakin sa arate mai cool. asta cred je cel putin.
eu am examen pe 20 dimineata si nu cred k ajung la primul spectacol :( :(( . Asa ca o sa prind spectacolele de la orele 13:00 pana tarziu noaptea.
Ne-am vorbit, ne-am strans si mergem 30 de inshi ... :D o sa fie cel mai frumos feeling cand voi sta pe scaun cu prietenii mei si vom intzepeni cu totii ...

MAY THE FORCE BE WITH YOU!

Longshot 10 May 2005 19:31

ce 20 frate. vin cu brigada si o sparg p aia de la cinema daca sapt viitoare nu pune in vanzare pe 19. nu ma intereseaza. revolutiile alea varza matrix-iene le-am vazut in ziua premierei si nu vad ep. 3?

legat de cicatrice, ai dreptate. arata cul. ... si atat.

Gaandalf 10 May 2005 19:33

TV ANIMATED SERIES: more 2 come...
http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=9526

Gaandalf 12 May 2005 02:29

Am vazut Star Wars Trilogy : REMASTERED ... am ramas placa de BCA.
In afara de faptu' k dialogul extins in Empire Strikes Back dintre Sidious si Vader marcheaza toate 3 filmele, acesteau se vad, se aud si au un feeling de stai cu parul maciuca si astepti sa-ti revii. Numai k nu-ti da voie sa faci asta si te tine asha "plugged in" ... "all night long" ...

Ash vrea sa am timp sa fac o recenzie pe lung la toate 3 filmele dar TIMP este ceea ce nu am. Filmele trebuie vazute, l-am condamnat pe Lucas ptr aceste modificari dar dupa ce am vazut FEATURES-urile si toate comentariile si toate povestile din spatele reaizarii acestor 3 filme am aplaudat.

Orice alte comentarii sunt de prisos. Ne vedem dupa 20 la o dezbatere pe tema Revenge of the Sith.

May the force be with you!

MinRep 12 May 2005 09:22

Pentru fani, super-fani si carcotasi:

10 Things the final "Star Wars" should resolve

EON 12 May 2005 16:50

SWIII-ROTS - HOLLYWOOD MULTIPLEX rezervari pentru 19.05.2005 numai la ora 22.45 sala 3 si 8 !!!!!!!!!!!!!!

Lady_Skar 12 May 2005 18:41

In noul numar al revistei Cinemagia apare un articol despre Star Wars.
Guess who wrote it?

Heh. Ma dau si eu mare, e o ocazie rara. :D

Nightwane 12 May 2005 18:44

Originally Posted by Lady_Skar:

Guess who wrote it?

Who? Gandalf?

Longshot 13 May 2005 14:09

well...e o tipa diana... :P

in alta ordine de idei, in clipa asta am in fata mea biletele pt 19. randul 13. sala 3. giddyup.

Faenor 13 May 2005 15:02

Eu o sa "traiesc periculos" asa cum ziceam si intr-un mail mai demult si o sa ma risc la un Movieplex, probabil la al doilea spectacol, in cazul in care nu-mi iau liber de la servici :D -fara rezervare ...sa vedem ce-o sa iasa...daca the Force va fi cu mine voi avea norocul meu proverbial si voi gasi loc si probabil chiar unul bun 8) ...daca nu ...pozitia cosmonaut pe spate in randul intai ;)

Gaandalf 13 May 2005 17:11

Originally Posted by Longshot:

well...e o tipa diana... :P

in alta ordine de idei, in clipa asta am in fata mea biletele pt 19. randul 13. sala 3. giddyup.

pe 19 ? parca intra de pe 20 ... am vb cu oamenii de la Bucuresti ... si au zis k de pe 20 intra filmul ...

asteptam articolu cu star wars cu nerabdare ... :w00t:
well done Lady S ... can't wait...
inca 6 zile pipal ... :w00t:

Longshot 13 May 2005 17:14

gasesc suparatoare lipsa ta de credinta :D

vrei o poza cu biletul pe care scrie 19?

Gaandalf 13 May 2005 17:15

@ min rep
2) Vader and family. When exactly does Vader figure out that Luke is his son, and why can't he sense a Force connection with Leia — especially when he tortures her in Episode Four?

nici in Empire Strikes Back nu stie nimik de Luke pana nu ii zice Sidious k Luke e the offspring of Anakin Skywalker ...
Vader: "how is this possible ?" ...
Sidious: "search your feelings lord vader ... you will know it to be true!"...
gresheala imparatului ... FORCE CONNECTION POP -UP!

Gaandalf 13 May 2005 17:17

gasesc suparatoare lipsa ta de credinta :D

vrei o poza cu biletul pe care scrie 19?

la ce ora este vizionarea?
esti tare .. o sa vezi filmul mai repede ... bravo! te-ai scos...
nu postezi nimik... pana a2a zi ... sa nu fii nesimtzit da?

Gaandalf 13 May 2005 17:20

4) The Sith.
At first, Darth Sidious is the master and Darth Maul the apprentice; after Maul is killed, we can presume Count Dooku (Darth Tyranus) becomes the new apprentice. Under the two-at-a-time theory, you have to presume that Tyranus is somehow killed if Sidious takes Anakin under wing and transforms him into Darth Vader.

ANAKIN kills dooku => Palpatine is apprenticeLESS ...

Longshot 13 May 2005 17:22

oricum incepe la 23, se termina pe la 1, acasa sunt la 2-3. (post movie beers) deci o sa-mi fie lene sa mai scriu. si oricum, i is many things. nesimtit nu sunt. ne spargem dupa ce-l vedeti si voi.

Gaandalf 13 May 2005 17:26

5) Vader's ambitions.
SITH ... the tendency is to kill the master be free of the APPRENTICE title...

6) Jedi training.
Why, then, is Luke's Jedi training so haphazard? In "Empire," he hangs with Yoda on Dagobah, learns basic Force skills and then cuts short his training to dash off to Cloud City.

Yet when "Jedi" starts, he seems to have mastered his Jedi might. Back on Dagobah, the Little Green One tells him, "No more training do you require." Then Yoda retrenches and says Luke must face Daddy Darth before he can be a real Jedi.

It's called THE TRIALS.... "no more training you require..." ... yet facing VADER is the final trial towards becoming a TRUE JEDI KNIGHT & further on a JEDI MASTER ...

9) Yoda.
Given that he's arguably the most revered character in the entire series, why is Yoda such a mystery?
His race? Unknown.

sa caute mai mult pe net astia ...
astea's facute la mishto' / caterinca ...

Gaandalf 13 May 2005 17:28

nesimtit nu sunt. ne spargem dupa ce-l vedeti si voi.

nu a fost insulta ... if u follow me ...
if u don't ... then u misunderstood ... & me iz sorry!

Longshot 13 May 2005 17:33

nu. am priceput. doar ca aveam chef sa mai scriu ceva in postu' ala.

legat de lista aia de pe nbc. e facuta in mila rau. ei au o tzara dreptate pt ca se refera strict la filme si nu la expended stuff. insa nu poti sa ai una fara alta. logic ca n-ar avea cum sa explice atatea chestii.

Lady_Skar 13 May 2005 22:30

Anakin: I'm haunted by the kiss that you won't give me.

Talk about being horny... 8)

didina 14 May 2005 08:43

bilete star wars

e cineva interesat de 2 bilete pt 21 mai la 23:45 (Multiplex Vitan sala 3 randul 12 central)? eu le luasem initial pe astea si intre timp am facut rost de bilete pt 20 ... daca e cineva interesat ... sa imi dea un mesaj

RedGold 14 May 2005 10:28

Eu daca as fi in locul tau, as merge sa-l vad de doua ori... de trei.. de patru....

didina 14 May 2005 10:32

bilete star wars

eh ... si eu ... daca nu as sta oarecum nashpa cu banii luna asta ... oricum ... am dat biletele ...

Denis_stelistu 14 May 2005 21:09

Cu siguranta,nu voi avea probleme cu banii si biletele ca voi fil la cinematograf de dimineatza la primul spectacol,ca seara e nebunie mare.
P.S.Pariez ca strange 1 miliard sau 2 din primul weekend si in U.S.A 100 Milioane de $.

Nightwane 15 May 2005 10:18

A jucat cineva Lego Star Wars?

GhitzaCartitza 16 May 2005 00:56

http://www.funlol.com/funpages/waiti...star-wars.html

MinRep 16 May 2005 12:20

Originally Posted by Gaandalf:

@ min rep
2) Vader and family. When exactly does Vader figure out that Luke is his son, and why can't he sense a Force connection with Leia — especially when he tortures her in Episode Four?

nici in Empire Strikes Back nu stie nimik de Luke pana nu ii zice Sidious k Luke e the offspring of Anakin Skywalker ...
Vader: "how is this possible ?" ...
Sidious: "search your feelings lord vader ... you will know it to be true!"...
gresheala imparatului ... FORCE CONNECTION POP -UP!

Dialogul asta e nou in ultima versiune, nu? :( Un lucru bun este ca se mai umplu golurile, inconsistentele cu multiplele versiuni... :hmm:

Gaandalf 18 May 2005 01:39

Originally Posted by MinRep:

:( Un lucru bun este ca se mai umplu golurile, inconsistentele cu multiplele versiuni... :hmm:

can't have 'em all ... merita sa vizionezi ... Empire Of Dreams - dvd care are un documentar cu acelashi nume si care socheaza. Povestea nashterii acestui mit numit Star Wars este emotionanta.
pana atuncea ... discutam pe sambata .... :D

ArsDeFoc 18 May 2005 17:29

Ce "hit" mare o sa fie acuma partea a 3-a.... mie frica ca nu o sa mai gasesc bilete. Megaplex Cta..... stie cineva cat e biletul ? Am inteles 120 si altcineva 220 . :hmm:

Gaandalf 18 May 2005 18:35

Originally Posted by ArsDeFoc:

Ce "hit" mare o sa fie acuma partea a 3-a.... mie frica ca nu o sa mai gasesc bilete. Megaplex Cta..... stie cineva cat e biletul ? Am inteles 120 si altcineva 220 . :hmm:

120 la Glendale in CTA ...
Ai vreo treaba cu ArsDeViu sau doar ai dat copy/paste cu nerushinare ?

ArsDeFoc 18 May 2005 18:37

120 la Glendale in CTA ...
Ai vreo treaba cu ArsDeViu sau doar ai dat copy/paste cu nerushinare ?

Sau poate's frasu.... m-am gandit...daca tot e plecat...sa ii fac si eu o bucurie..sa scriu si eu ceva pe cinemagia. :D Si unde e Glendale ? E in Tomis cumva ? :oops:

Gaandalf 18 May 2005 18:41

Sau poate's frasu.... m-am gandit...daca tot e plecat...sa ii fac si eu o bucurie..sa scriu si eu ceva pe cinemagia. :D Si unde e Glendale ? E in Tomis cumva ? :oops:

oho ... welcome! surpriza... :) Noi ne-am vazut dupa ce a plecat fratele. Am venit sa iau cd-urile de la tine. Eu's Cristi.
Glendale e in TOMIS la etajul 3 ... si merge sa vezi filme in sala 3 k celelalte sali sunt ptr midgets. Din lipsa de cinematografe si eu si probabil tu si restul populatiei din CTA se va duce acolo.

ArsDeFoc 18 May 2005 18:47

[quote="Gaandalf"]

oho ... welcome! surpriza... :) Noi ne-am vazut dupa ce a plecat fratele. Am venit sa iau cd-urile de la tine. Eu's Cristi.
Glendale e in TOMIS la etajul 3 ... si merge sa vezi filme in sala 3 k celelalte sali sunt ptr midgets. Din lipsa de cinematografe si eu si probabil tu si restul populatiei din CTA se va duce acolo.

I know you :happy: . Ti-am dat alea 10 cd-uri si nu le-ai mai adus :lol: . 10x for the info and MTFBWY ;)

Gaandalf 18 May 2005 18:47

http://www.comingsoon.net/films.php?id=4777
inca creo 4 spoturi tv la revenge dar deja cred ca este inutil ...
sa fie aicea ... ptr public... :D

Gaandalf 18 May 2005 18:49

I know you :happy: . Ti-am dat alea 10 cd-uri si nu le-ai mai adus :lol: . 10x for the info and MTFBWY ;)

pai oricum le luase ptr mine... dar vezi k am nishte filme ... pe care le imprumutase el la o tipa... si nr tau de acasa nu-l am ... knd vrei ne vedems a ti le dau ...
may the force be with you too!

ArsDeFoc 18 May 2005 18:57

"Don't call us...we'll call you !" Am nr tau de mobil... i shall contact you for further notice ! :)

All times are GMT +2. The time now is 22:15.