![]() |
Foarte tare selectia, ma bucur ca sunt multe filme pe care le aveam in lista de vizionat :D
|
Ulrich Seidl are ceva cu noi :))
|
Incepem cu (doar) 4 participanti de la primul film?Come on people! Charles,Chambord,Malombra,Soricica,White,unde sunteti oameni buni?
Also,care e propunerea de joia asta? |
Originally Posted by Mercutio:
Deci presupun ca mai e timp. Si eu astept cat mai repede filmul de saptamana asta pentru ca doar azi as cam avea timp sa-l vad. |
Originally Posted by Liviu-:
E pe jumatate adevarat.De obicei daca oamenii nu s-au repezit din prima la el,inseamna ca nu o sa se repeada din a doua,ca sa zic asa. |
am postat noul film din concurs (am uitat pentru moment de diferenta de fus :) )
cat despre activitatea mai slaba, imi inchipui ca multi sunt inca plecati in vacanta si n-au internet la indemana. |
Sau sunt ocupati cu Bac-ul si cu admiterea:D...sa inteleg ca Santa Sangre mai poate fi votat? Il am in calculator dar nu am avut cand sa il vad.
|
Originally Posted by Cmd93:
Yup. |
Originally Posted by Cmd93:
da, am initiat o noua regula, lasam 2 saptamani pentru a vota un film. |
Pai asa era si inainte.Adica vrei sa spui ca nu apare un film nou decat odata la 2 saptamani? |
Originally Posted by marcusARCUS:
filmul nou apare la o saptamana, dar ramane deschis pentru votare doua saptamani. |
what's the matter with you people de va dati absenti la turneu?
sper ca nu ati declarat forfait :) ci doar sunteti in vacanta la mare sau la munte. |
Daca e vreun film care mi-a atras atentia din selectia asta, ala e La prisonnière. Am incercat sa-l procur dar dura o vesnicie sa ajunga si am renuntat.
In rest, slaba miscarea (next time try harder, ok ?) Singurul film de 4 stele e cel propus de mine (ma rog, nu ca s-a prins cineva). |
Originally Posted by Chambord:
IRMA VEP. |
Originally Posted by Chambord:
pentru ca tu vizionezi doar filme de 4 stele, you're one of those! well, ramane de argumentat daca e singurul film de patru stele. :) |
Mai joaca cineva?
|
Originally Posted by marcusARCUS:
se pare ca am ramas doar trei: eu, tu si MinRep. :) despre ceilalti nu stiu. n-au declarat nici forfait, nici piua. oricum voi afisa pana la sfarsit toate filmele, cine vrea sa joace, joaca. daca nu o fac din placere mai bine sa n-o faca deloc. pacat, totusi, pentru ca e o selectie excelenta de filme. |
|
Originally Posted by Twinsen:
tie iti plac filmele asiatice in special, sa-ti zic un proverb chinezesc: "dintr-o carte, oricat de proasta ar fi, tot inveti ceva". cred ca se poate extinde si la film. nu-ti place un film, consideri ca e prost: cu atat mai mult il urmaresti pana la capat si notezi punctele slabe, sa-l poti critica, sa poti face comparatii, sa-ti intaresti convingerile tale despre filmele pe care le crezi bune. ori tu nu ai nici un credit sa spui ca un film e prost daca nu l-ai vazut pana la capat. in asta consta jocul. cel care la ales (filmul) va spune de ce il apreciaza, tu vei spui de ce nu. doar asa poate iesi ceva interesant si putem invata ceva despre filme. my two cents. |
se pare ca toata lumea a dezertat turneul. sunt putin dezamagit :( . as fi vrut sa vad mai multa consecventa, mai ales din partea celor care au facut propuneri. unde au disparut oamenii? nu le mai plac filmele, formatul jocului? am fi putut face schimbari, ameliorari. nici la celalalt turneu nu mai participa decat cativa. inainte erau mai multe persoane participante. ce s-a intamplat cu ele, s-au plictisit, au gasit alt forum?
un joc de felul acesta te motiveaza sa vezi filme pe care altfel nu le-ai fi vazut, sa discuti despre ele, sa-ti confrunti opiniiile cu ceilalti, sa inveti despre filme, sa-ti cultivi pasiunea, in definitiv, daca o ai. mai exista vreun loc pe internet, in care se discuta despre filme pe romaneste? nu ma refer la bloguri si site-uri, unde care mai de care scriu synopsis-uri si cronici, ci la discutii si cofruntari de idei ca cele de aici. mie mi se pare ceva extraordinar ca avem la indemana un forum ca acesta. pe vremuri cinefilii se adunau in cluburi pentru a urmari filme si a discuta despre ele. va dati seama ca nu era la fel de simplu ca acum. trebuiau sa se deplaseze, sa-si rezerve timp, sa plateasca abonament sau ceva. ori acum avem la indemana totul si nu profitam. nu-mi dau seama ce se intampla, nu mai suntem capabili de un angajament, nu putem sa ne strangem intr-un grup, aceia care iubesc cu adevarat filmul, si sa facem ceva impreuna in sensul acesta? mi-ar placea sa aflu niste opinii, desi ma tem ca intrebarea va ramane retorica. |
All times are GMT +2. The time now is 13:31. |