![]() |
Avand un asemenea caracter, nici nu ma asteptam la altceva. Totusi, daca nu ai nimic de spus, nu mai scrie comentarii de 10 cuvinte maxim care au menirea de a atata discutiile. Hai sa militam pentru "comentariile elaborate", care "transmit o idee de o minima relevanta pentru ceilalti forumisti", sa nu permitem off-topic-urile, sa taiem si sa spanzuram, dar doar unde avem noi chef, nu peste tot, ca doar de-aia suntem moderatori, sa ne permitem. Aoleu, iar ninge cu porci.
|
Originally Posted by FreakDoll:
=)) =)) |
Originally Posted by FreakDoll:
pai nu vezi ca twinsten vb cu el insusi ? :))) tinere ai nota 3 la trolling azi, stai jos |
Si cum vad ca lui Twinsen i se permite sa lase comentarii consecutive la un interval de maxim 1 minut, zic sa procedam si noi la fel.
|
Bai, nu va mai bagati! Vreau sa am si eu comentarii consecutive, sa fiu jmechera ca Twinsen.
Asa! Gata, am reusit! Go ahead!=)) |
Eu tin minte ca tu ti-ai luat jucariile si ai plecat acasa. Te-ai razgandit? :P Dupa cum ti-am spus, prima intrebare a fost serioasa, urmatorul mesaj a fost pe masura cailor verzi pe pereti primiti ca raspuns la intreabarea mea. Get over it si lasa imaginea asta de mironosita ca nu-ti sade bine.
|
Doar nu va asteptati sa-si admita greseala.:D Poftim raspunsuri de moderator. Ce-i zic eu si ce-mi zice el. :-?:))
In fine. Cred ca ati observat multi (excluzandu-i pe acolitii lui si pe cei care nu sunt obiectivi de frica de bau-bau) ca Liviu cu cratima taie si spanzura doar pe unde are el chef si-si aplica propriile reguli tot pe-acolo. |
Funny shit. :))
P.S. Acum am inteles in sfarsit dupa 6 ani, cum se creste numarul de posturi. Cu asta am unul in plus. Wow, deja ma simt superior fata de cum eram cu un minut inainte. P.P.S. Discutia e pe masura mesajelor voastre, cristi&papusa freak |
Twinsen, iar mananci? Nu-ti mai potolisi foamea odata? Of, of!
Scuze, mi s-a parut ca mananci ceva in poza. Dar n-o sa mai sterg comentariul fiindca vreau sa am multe, multe (com, evident B-) )!! Fara numaaaar! |
Uh, am acoliti, ce misto B-) Care sunteti, ba, acolitii mei, iesiti la lumina si nimiciti tot in calea voastra <):) >:)
|
Quote:
|
Vai, Liviu cu cratima nu mai face atat pe mironosita ca nu-ti sade bine deloc. Si nici nu te crede nimeni. Garantez!
|
Mai, Twinsen, am zis sa nu-ti raspund, dar o s-o fac ca sa incetezi cu prostiile pe aceasta tema. Eu nu mai mananc carne de mult timp. Leaga-te de altceva, te rog!
|
Originally Posted by Twinsen:
ah am uitat ca tu ai discutii numai la sectiunea de fizica cuantica |
Dar ce mananci? Sper ca nu fructe, pentru ca din astea ies noii arbori. Pe morcovul acela l-a intrebat oare cineva daca vrea sa fie smuls din pamant si aruncat in apa fierbinte? :( Crezi ca daca nu se misca, atunci inseamna ca plantele nu simt, nu traiesc?
|
Deja exagerezi, iar comentariile tale abunda in elucubratii. Nu ca inainte ne-ai fi oferit cine stie ce argumente solide, dar, totusi... Treci peste!
|
Da, nu-ti pui problema ca din para pe care ai ingurgitat-o azi, ar fi putut iesi un copac minunat. Albinele ar fi zumzait vioaie printre florile sale inmiresmate. Porumbeii si-ar fi facut un cuib intre crengile sale si ar fi crescut pui. Dar nu, tu cu egoismul tau incredibil, ai infulecat-o intr-un minut. Crimina-l-o!
|
Iti recomand sa citesti primele pagini ale acestui topic si, in special, comentariile lui Pitbull si sa nu mai aberezi fara masura pe-aici.
|
Eu iti recomand perfuzia cu glucoza. E modul civilizat de a trai, fara a face alte fiinte sa sufere din cauza ta. Nici macar o patlagica nu vrea sa devina mancare. :-S
|
Repet: Iti recomand sa citesti primele pagini ale acestui topic si, in special, comentariile lui Pitbull si sa nu mai aberezi fara masura pe-aici. Nu mai strica acest thread cu ineptiile tale.
|
All times are GMT +2. The time now is 10:07. |