![]() |
Originally Posted by Pepper:
Mi-a adus aminte de ![]() |
Omule ultima e din ''Trenuri bine pazite '' ??
|
Este, la fel si asta :))
![]() |
oliakî di spam
1 ![]() ![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() |
5
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I think this just might be my masterpiece.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ce ar fi sa nu mai pierdem timpul cu intrebări de genu "Malombra, din ce film fac parte img-urile din seria no.3?" si sa adaugam direct numele filmului?! Malo, intrebarea ramane!
|
Charles, sper ca nu te referi si la mine. Fiindca eu sunt aware de problema pe care-o ridici tu (am propus-o inaintea ta, de fapt), insa nu numesc filmele-sursa pentru ca notorietatea lor ma obliga sa nu-mi pese de cei care nu sunt in capabili sa le identifice singuri. Sorry.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cred ca pe aici mai trag cu ochiul si oameni care nu-l recunosc cu atata usurința pe Antonioni sau pe Fellini. si nu cred ca le-ar fi rușine să le caute pe undeva daca ar avea cum. eu, de exp, nu stiu exact de unde sa iau primul still din penultima ta postare (American Beauty, cumva?) si parca nici de imaginea no.5 nu-mi aduc aminte. nu toti vedem filmele, ca sa folosesc un cliseu, cu aceiași ochi, sau poate nu sunt nici atat de proaspete in memorie cum sunt pentru cel care posteaza screenurile. pana la urma sunt oameni pe forum care baga peste 300 de filme pe an. in fine, asta era propunerea mea, sa dam, daca nu chiar numele filmului, macar autorul.
|
Originally Posted by charles:
+1 Nu cred ca e mare deranj daca se posteaza deasupra screenshot-ului si numele filmului ca doar nu suntem la "ghiceste filmul dupa imagine",ajunge cu atata mister.Eventual sa se omita numele cand screen-ul e dintr-un film mega cunoscut pe care-l stie si cainele vecinului. |
|
Originally Posted by Pepper:
mie mi-a amintit de asta ![]() Nowhere - Gregg Araki, 1997 numai nr.3 interesează? heh 1. Na wylot - Grzegorz Królikiewicz 1973 2. Karamazovi - Petr Zelenka 2008 3. Sawan baan na (aka Agrarian Utopia) - Uruphong Raksasad 2009 4. nu cred că are rost, e cunoscut, dar hai The Deer Hunter - Michael Cimino 1978 7. Du rififi chez les hommes - Jules Dassin 1955 , mulţam Kriss, calitatea ripului e cu adevărat excepţională. |
Glad you like 'em.:D
|
@Malombra: Before/ After :)))
2046 - o sursa nesecata de cadre preferate pe care le poti trimite de sarbatori ca si carti postale; explozie de culoare, femei frumoase, tragedii sentimentale, cautarea perpetua a fericirii...ce ti-ai putea dori mai mult de la un film serios?:D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ca sa nu ma mai obosesc sa pun poza asta si la Female beauty... ![]() et la pièce de résistance du chef Wong :D ![]() |
American Beauty?!?! http://www.youtube.com/watch?v=yXF8Lhvjqa8 ![]() ![]() |
Stiti la ce m-am gandit? Sa fac un top 5 al celor mai misto foto-uri puse pana acum. Pentru mine. (Le-am omis pe cele care-mi apartin din motive evidente). Voila!
Originally Posted by omudindulap:
Originally Posted by buticut:
|
Times and Winds e cap-coadă o minunăţie, nu numai screenshotul ăla :P
|
The Stoning of Soraya M. (2008) r. Cyrus Nowrasteh
![]() ![]() ![]() |
aşa br00tal e Soraya? oho
|
Originally Posted by Malombra:
Stă foarte bine la capitolul visual. Merită încercat. |