![]() |
Iron maiden: death on the road
|
Down-"Nola"(1995) in cinstea zilei in care am sa-i vad 8->
|
Renaissance - Ashes are burning 10/10
Annie Haslam una dintre cele mai buni voci in muzica. Calitatea sunetului din clipurile de pe youtube nu trebuie sa va dezamageasca. Cautati originalul. http://www.youtube.com/watch?v=mg2pt...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=NFYmB...eature=related |
The National – High Violet (2010)
Singurul lucru reprosabil pt TN e ca pe ultimul release nu fac nimic sa iasa din zona lor de comfort. Sunt buni, suna bine dar ma asteptam sa uimeasca. Nota: 9 / 10 (foarte bun) LCD Soundsystem – This Is Happening (2010) Cica asta e muzica dance, ma rog: higher dance, dar nu vad pe nimeni batzaindu-se pe ea decat dupa vreo ora de la “stingere” si la cel putin juma de ora dupa ce toata lumea e officially drunk. Very drunk. Si nu asta ar fi cea mai mare problema a acestui album. Nota: 7 / 10 (mediocru spre bun) Phoenix (FRA) – Wolfgang Amadeus Phoenix (2009) Abia asta e un dance ca lumea, de vara. Daca un jolie indie rock frantzuzesc care baga curent in maini/picioare se poate numi dance. E fun, fresh si simplu. Nota: 9 / 10 (foarte bun) |
Owl City - Ocean Eyes
muzica despre nemurirea copilariei, o limie melodioasa ce tine-n viata reminiscentele acelei varste fragede, fara de griji... nostalgie!:"> |
Kings of Leon 'Only by the Night' (2008–2009)
|
Glasvegas - Glasvegas
Ii stiam de anul trecut de la Chambord, dar de abia acum m-am sinchisit sa ascult cap coada albumul. Loud but airy, asa cum imi place mie. Iar solistul pare foarte mandru de accentul lui, just lovely. :D Un 8.5/10 sanatos. I have Chambord to thank, asadar: It's My Own Cheating Heart that Makes Me Cry |
|
Originally Posted by miercuri:
Am ascultat cateva piese si-mi place foarte mult cum suna. De ascultat si meditat, intins pe iarba, sub un nuc si sub un cer nealterat. |
Pixie Lott-Turn It Up, destul de okay.. in schimb are gagica asta (scuzati exprimarea mai plastica) un cover dupa Kings of Leon - Use Somebody:) , foarte misto!!!
|
Originally Posted by miercuri:
Ah, don't mention it. :"> Ma bucur ca ti-a placut. :-* |
|
Sophie Ellis Bextor-Trip The Light Fantastic(2007)
|
Alcest - Écailles de lune [2010]
Alcest - Souvenirs d'un Autre Monde [2007] Două albume ce trebuie mai mult simţite decât doar ascultate. |
Originally Posted by vave:
|
Mersi, oricum urmează să ascult şi restul pieselor. :)
|
At the Drive-In - Relationship of Command (2000) - 9 / 10 (foarte bun)
Broken Social Scene - Forgiveness Rock Record (2010) - 8 / 10 (bun) Do Make Say Think - Goodbye Enemy Airship the Landlord Is Dead (2000) - 8 / 10 (bun) The Microphones - The Glow Pt. 2 (2001) - 9 / 10 (foarte bun) |
My latest, toate din acest an.
Orphaned Land - The Never Ending Way Of ORwarriOR (2010) - 9/10 Watain - Lawless Darkness (2010) - 8/10 Anathema - We're Here Because We're Here (2010) - 7/10 |
ABBA Gold: Greatest Hits
Mi-au placut absolut toate piesele. :x As fi vrut sa incep cu Ring Ring, primul album, dar nah... |
Parazitii - Tot ce e bun tre sa dispara - absolut bestial, cei mai tari artisti de pe piata muzicala romaneasca la ora actuala.
|
All times are GMT +2. The time now is 03:46. |