![]() |
Pitbull: he means worse than he's saying. ;;) >:D<
|
E de la sine inteles ca nu ne multumim cu putin.... dar nu luam in discutie densitatea ... in cazul in care nu se ocupa spatiul , macar sa se simta greutatea, presiunea...
|
Daca tot sunteti off o sa va salvez; I'm gonna bitch:
1. Ma enerveaza persoanele care intarzie la intalniri; poate ca sunt prea sensibila cu privire la aceast subiect dar toti au spus macar o data-n viata lor "timpul e pretios" ; astfel intarziind la o intalnire acea persoana imi transmite ca timpul ei e mai pretios decat timpul meu, ca ce face acea persoana e mai important decat ce fac io si ca n-are nicio problema cu a-mi fura timpul (ceea ce ma enerveaza la culme si ma face sa fiu foarte independenta, plecand). 2. Fratele meu, care la 20 de ani ia totul ca pe un joc; nu e in stare sa-si asume greselile, arata cu degetul in jur, exact ca atunci cand avea 10 ani. Care nu e in stare sa ia o hotarare, sa nu mai minta. Cu toate astea aici sunt io, luandu-i apararea de fiecare data, chiar si cand n-are dreptate, mintind pentru el. Se pare ca sangele apa nu se face. |
Originally Posted by Rapture:
Esti idem soramea :)) Poate greseste incercand sa-si asume resonsabilitatea si chiar daca are 20 de ani (sa traiasca bine) nu e tarziu pentru a invata cum sa fie responsabil pentru faptele sale. Nu el e problema, ci lipsa de rabdare de care da dovada sora lui mai mare ;) |
Mai mica, vrei sa zici ;) .
|
Mai micä... Mai mare... Totundrac.
|
Originally Posted by Pitbull:
100 de puncte :)) |
Tocmai ce dezbătusem problema cu o pagină în urmă şi acum tu anulezi tot. :)) |
No, asa ceva nu se mai poate vave :))
A cata oara postam in acelasi timp? :)) |
Countless ... :))
|
Dezbätusem, sau dezbätuseräm...?
|
Originally Posted by vave:
Fara numar :)) |
serăm, serăm :D |
Originally Posted by vave:
M-am răzgândit... doar a unora. :-< |
Originally Posted by hellsteed:
|
ce ma enervati...
|
Originally Posted by Cinemania:
Cinemania, am un topic in Vreau sa stiu legat de horror... Poate ma poti ajuta... Multumesc anticipat |
Originally Posted by Rapture:
|
Topirea zäpezilor.
|
Apa multa si la tine in zona ? :D
|
All times are GMT +2. The time now is 19:15. |