Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce-am visat azi noapte? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95947)

FreakDoll 06 Jun 2010 12:38

Eu am visat azi'noapte ca am gasit un teanc de euroi ..Poate, poate s'o prinde .

redmen 06 Jun 2010 17:12

Uite ca am gasit si de la cine sa ma imprumut cand o sa am nevoie.Hehe.

FreakDoll 06 Jun 2010 21:25

:))))))
Si mai am de mica un cosmar, care se tot repeta .In mintea mea stiu ce visez dar nu pot sa reproduc nimic .Parca nu mai am limba cand trebuie sa vorbesc despre el .Foarte ciudat .Ce ti'e si cu visele astea :)

redmen 26 Jul 2010 14:28

Azi`noapte am avut iarasi visul cu avionul care se prabuseste.

Willy4k 10 Sep 2010 21:43

Eu am visat cum ca mi-au iesit 5 numere castigatoare la 6 din 49, iar draguta de mine tocmai atunci nu-si cumparase bilet! Oftica la cote maxime in somn, va dati seama! =))
Ca atare astazi am fost sa-mi achizitionez unul! Asa de fantezie!:))))))
Sa-mi tineti pumnii! :))

Judex 10 Sep 2010 21:48

Iti tinem pumnii! B-)
Eu am visat ca fac amor de numa cu aia din avatarul lu' Willy. :P

dragonfly_drk 10 Sep 2010 21:50

tu numa amor visezi ca faci...=))

Willy4k 10 Sep 2010 21:51

Ai fantezii indraznete, Judex! :X:X:X

Judex 10 Sep 2010 21:53

@Libelula
Nu visez. :P

@Willy
Deloc. Se numesc realitati. :D

Willy4k 10 Sep 2010 21:56

Bun asa!
Te provoc atunci sa ne dai si noua reteta, pentru ca sincera sa fiu si mie imi plac mult de tot Tom Cruise si Jesse Metcalfe!
Cum pot sa i pun pe amandoi la un loc?:))

Judex 10 Sep 2010 21:58

Meet me! :P

Willy4k 10 Sep 2010 22:07

Hmmm sa inteleg ca ai puteri supranaturale? Metamorfozarea este una dintre ele!!!
Acum fac o paranteza (imi amintesc de "Greuceanu" care se dadea de 3 ori peste cap pentru a se transforma)!!!:))
"Meet me" nu e suficient! :P
Sunt curioasa sa stiu din timp tot!:P Deci cum procedezi?:P
Nu de alta, dar poate ma transform si eu in Eva Longoria!!! :))

Judex 10 Sep 2010 22:33

Glumeam, mai. :P
Desi, in liceu mi se spunea ca seman cu Tom Cruise, dar muuuult mai inalt. :D
Plus ca fosta mea sotie seamana cu Nicole Kidman. B-)
Oricum, nu-i nevoie sa te transformi in Eva Longoria. Te prefer asa cum esti. :">

Willy4k 10 Sep 2010 22:43

Hi hi hi!
Inseamna ca ati format un cuplu de invidiat!:X
Sau tot din vis ai cules si informatia asta?:D
Anyway, intre Eva Longoria si Nicole Kidman este o oarecare diferenta, asta in sensul ca Eva este muuult, muuult mai draguta! :"> Acum imi promovez imaginea, desigur! :P
Thx, Judex!:*

dragonfly_drk 10 Sep 2010 22:49

Willy, imaginatia lui Judex nu cunoaste limite... nu-l lua in serios... =))

copila_satanista 10 Sep 2010 22:55

Originally Posted by Willy4k:

Hi hi hi!
Anyway, intre Eva Longoria si Nicole Kidman este o oarecare diferenta, asta in sensul ca Eva este muuult, muuult mai draguta! :"> Acum imi promovez imaginea, desigur! :P

hai mai ca nicole are o frumusete si o atitudine (ma refer in special la ce tine tot de fizic) deosebite si rafinate chiar si acum cand a mai imbatranit. Eva emana o frumusete mult mai comuna si mai seaca in comparatie cu Nicole. cel putin asta e parerea mea, mai e si treaba de gusturi ce-i drept.

Willy4k 10 Sep 2010 22:55

=)) Dragonfly_drk, facem concurs de imaginatie! :))
Punem si niste premii la bataie, repede asa?:D :D :D
Pooop!

Willy4k 10 Sep 2010 23:00

Originally Posted by copila_satanista:

Originally Posted by Willy4k:

Hi hi hi!

hai mai ca nicole are o frumusete si o atitudine (ma refer in special la ce tine tot de fizic) deosebite si rafinate chiar si acum cand a mai imbatranit. Eva emana o frumusete mult mai comuna si mai seaca in comparatie cu Nicole. cel putin asta e parerea mea, mai e si treaba de gusturi ce-i drept.

Plus de asta, Nicole este si mult mai inalta! Un alt avantaj demn de luat in seama!
Cu toate acestea, raman la Eva! Si imperfectiunea are frumusetea ei, nu i asa? :P

vds 10 Sep 2010 23:04

Cred ca ceva se intampla... Pe "Joc interminabil" ultimele mesaje sunt cu 2012, sfarsitul lumii. Azi noapte chiar am visat sfarsitul lumii in detaliu :|. Fara gluma. Si acum vad si mesajele de pe forum... :))

Willy4k 10 Sep 2010 23:09

Nu trebuie sa gandesti negativ! Stii tu.........Legea Atractiei Universale. Ceea ce gandesti, atragi!
Ce-ar fi sa-ti propui sa visezi in seara asta ca ai castigat 1.000.000 de Euro!!!
Pare mai plauzibila varianta asta!!!
Hmmm si daca se intampla sa castigi, nu uita cine ti-a dat ideea! :D:X:D

All times are GMT +2. The time now is 12:18.