![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
da. citisem in adolescenta o povestioara despre un tip (brazilian parca) care nu mai putea sa doarma deloc de vreo 20 de ani. atunci il invidiam, ma gandeam ca trebuie sa fie grozav ca tu sa traiesti (si sa faci ce poftesti) in vreme ce altii isi irosesc din viata, prin somn tipul asta insa nu putea nici sa viseze :( |
Cred ca nu avea nevoie sa viseze pt ca oricum traia ca intr-un vis.
|
Originally Posted by illotempore2002:
se plictisea toti ceilalti il paraseau, noaptea cel putin o treime din viata era absolut singur iar zilele au inceput sa arate aidoma - avea deja o certitudine |
Dar mai groaznica decat neputinta de a dormi mi se pare catalepsia, aflata la polul opus, cand somul survine brusc, in timp ce vorbesti sau pe strada.
|
Aia e narcolepsia. cand adormi ca loseru pe strada.
catalepsia e un soi de epilepsie. |
Originally Posted by Gloria:
http://www.wattpad.com/101155-Edgar-Alan-Poe-Berenice |
Un amic englez mi-a lasat cele 2 pisici ale lui in grija pana se intoarce din Manchaster si una din pisici a disparut :( ce dracu ii zic?
|
Ca de`abia reusesti sa ai grija de tine,d`apoi de pisicile lui.
|
:))
Ha ha, chiar asa e... |
Nu e de mirare. Pisicile sunt legate de LOCURI. Cel mai probabil, pisica dispärutä dä acum târcoale locuintei cu care s-a obisnuit.
(In 1966, casa unde copilärisem - în spatele actualului bloc Stefanel de pe Calea Victoriei, vis-a-vis de Biserica Albä, lângä Hotel Bucuresti - s-a demolat. Bätrâna vecinä de apartament, Tanti Adeli, avea, în acel moment, douäsprezece pisici. Fiicä-sa, Neli, nu i-a dat voie sä ia la noua locuintä decât sase. Pe celelalte sase le-a dat altor vecini din zonä, nedemolati. Dar n-a trecut mult, si trei dintre ele au reapärut pe locul fostei case, derutate însä insistente...) Scumpe Cinemaniac, de la #233 mutä la Animals' Zone - a depäsit simpla nefericire illotemporarä (ba chiar si illopermanentä), devenind thread de fond. |
Pai daca se duce la casa unde locuieste in mod uzual, nu o sa gaseasca pe nimeni, ce naiba face?
deja au trecut 3-4 zile de cand lipseste in plus englezu' sta departe de mine :( |
Da, avem o problemä... Ce-i drept, cumva o sä se descurce ea, bântuind asa în stare de semi-sälbäticie (pisicile sunt foarte independente si self-sufficient), dar nici prea usor nu-i va fi... Dacä n-o gäseste nimeni, putem doar sä speräm cä se va reintegra o datä cu revenirea stäpânului.
|
Iubesc mai multe femei deodata. Iar cea pe care o iubesc cel mai mult s-a dovedit a fi magarita.
|
Nu e o gluma.
|
...am racit ingrozitor, am gatul umbflat cat o buturuga si ma dor muschii si capul :((
|
As I used to tell you - lemon and honey!
|
Sunt nefericita pentru ca ma plictisesc , nu am ce face . Chef sa citesc n-am , nici macar sa ma uit la televizor . Ma simt obosita , dar nu vreau sa dorm .
|
Originally Posted by Mikala:
|
Multumesc frumos . Se pare ca doar tu ai vazut ca a fost ziua mea :)
|
Eu inca sunt nefericita ca e urata fara si n-am chef sa stau in casa , dar voi gasi eu ceva de facut .
|
All times are GMT +2. The time now is 19:05. |