![]() |
Inca nu le-a facut. Abia a aterizat. Rautacioaso! :)
|
..ca mi-am cumparat multe kestii de mancare si nu o sa mai raman in miez de noapte lesinata de foame...
|
Sunt fericit cä-n noaptea asta Illo va opera transferul din anorexozä în batozä.
|
=))
Pitbull, sa ma vezi ce bine am sa arat maine! B-) |
Daca esti convinsa de asta puteai sa faci un gest frumos si sa onorezi invitatia la nunta colegului.
|
Pentru ca`mi lua mama o cana foarte maaaare din care beau suc non`stop =D>
|
...ca avem un user nou din Oltenia
:-* welcome! |
Originally Posted by illotempore2002:
loooooooooooool... cum ziceam: zapacita cva de speriat! ps la ora aia als doarme. doarme adinc ;) da acu va las, k tre sa prind avionu spre sicilia... si-s fericiiiiiiit :) |
hai du-teeeeee....vezi cum faci sa te nimereasca aia pe acolo....mafiotzii, da?
de fapt nu tre sa faci nimic, deosebit, tre sa fii tu insutzi, natural (enervant) ! 8-> |
dacă eşti doar mulţumit, se pune? eu sunt mulţumit că mi-a "ieşit" prima editare de DVD, la Odessa în flăcări. se putea şi mai bine, dar fiind prima oară ...:D
|
Saru` mana :*
|
Sunt fericita ca tocmai mi-am cumparat 3 perechi de pantofi :D
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
pantofi, generic....2 perechi pantofi, una sandale :D verzi, toate (culoarea mea preferata)
nimic extraordinar, incaltzari de la Zara, sunt sigura ca le stii.... urmeaza randul Cocai Zaboloteanu - face incaltzari la comanda, le stii? sunt geniale |
ii stiu pe aia Zaboloteanu :D nu prea sunt impresionata .
Mi-am luat si eu vineri o pereche de sandale de la zara,gri ,stil gladiator probabil le-ai vazut:D SA II PORTI SANATOASA! |
nici Mihaela Glavan nu-ti place?
by the way, ce designeri locali iti plac? eu sunt innebunita dupa Irina Marinescu (sunt la a 4 rochie comandata la ea) .. o stii? |
Glavan imi place ,este in stil YSL ,mie imi place Agnes Toma si Dada.O stiu pe Irina Marinescu,imi place ca ea adota stilul Balmain,sper sa vina si in Romania blazerele stil Balmain cu umeri proeminenti,astea originale sunt in jur de 3000 de euro :(
|
am 3 rochii de la Dada...une este atat de dadaista ca inca nu stiu unde s-o port :))
Irina are blazere din alea cu umeri proeminenti... p.s. colectia de vara asta a lui Glavan imi displace total dar colectia trecuta, din toamna, senzationala :x |
|
stiu, am fost invitata la prezentare dar mi-a fost lene....by the way, rochia e Irina Marinescu ;) dar nu din colectie, e special facuta pt prezentarea Glavan
|
All times are GMT +2. The time now is 23:16. |