![]() |
Originally Posted by Gloria:
Ahh putin a lipsit sa fie 4,3,2 :D. V-ati injurat,ati vorbit de cacat...da' ati fost funny :)). |
@ illo: deci fata, eu crek tu ai o probl cu registrul discursurilor! deci eu NU am 'injurat', am folosit doar ironii 'extrase' din limbaju preopinentului - got it?
una e sa-i spui unuia k e (sorry: îi!) un 'cacat' (yeah, right; nivel de gradinita pt oligofreni din familii dezbinate de la marginea societatii de 0 consum de apa calda) & alta sa-i spui k e facut din resturi de blowjob B-) din ac pdv, consider k sanctiunea aplicata acestui suspect de bizon e prea mica: pe lga cele 5 zile pt injuraturi, eu i-as mai da 5 pt lipsa de creativitate... >:) ps k tot veni vba & tot ai batut cimpii cu 'slabiciunea' & 'insecuritatea' mea, blabla: eu insist pe kestii d-astea gen autoritate / elitizme / how cool i am, i met cioran & uma thurman etc/ tocmai pt k stiu k enerveaza big time :D |
ce se gudura als....ca un catzelus.....
vorba lui Djindjis....sughiti de fericire, nu-i asa? Leutzule, am inceput sa ma plictisesc de tine....(:| esti nul din punct de vedere uman. din partea mea, schimbul de replici a luat sfarsit. |
i couldn't care less
nu ma intereseaza sa plac persoanelor pe care nu le plac :D ps 'djinjis'... ce referinte! =)) |
ce dimineata superba....am ras cu lacrimi...ma duc sa bag o pipa
ce folositor mai e si spatiul asta virtual :D daca va intalniti in realitate va luati de guler au ba ? |
in realitate nu ma intilnesc decit cu prietenii, pe ceilalti ii evit...
ceea ce nu e f greu, pt k in locurile unde merg eu nu merg ei - si invers ;) |
Ambra conduce cursa. In cazul in care va iesi castigator, vom trimite un detasat special sa ii ia un interviu. Marele premiu ramane in continuare acelasi :D
|
Pacat de Halebardul. Nu merita bannarea. E greu sa nu te enervezi cand esti agasat constant.
|
stai mah ca n-a murit
:) |
da, si mie mi se pare un abuz bannarea halebardului!
adica el kiar nu vbeste urit, in + stie cinema cit altii 100 si ia ban 3 zile, in skimb manelistu ala bizonian de mures injura k la usa cortului din care-a iesit, stie 'cinema' cit o pitzipoank de mall, si ia doar 5?!? :-O there's smth rotten in the den, mark my words... |
m-am gandit mai bine. Marele premiu il va lua cel care are cele mai putine voturi la sfarsitul lunii.
Practic el trebuie sa fie castigatorul. |
@als
Banarea nu e in functie de cat cinema stie unul sau altul (cel putin nu in cazul in care ea nu e definitiva). Halebardul chiar a injurat. Illo, ai un avertisment de la mine. Altfel, va invit sa vorbim despre UP, pe care tocmai l-am vazut si care e foarte tonic sau despre recent premiatul la TIFF, Politist, adjectiv. |
aici la 'cei mai antipatici useri'??? :-O
uite, batrinu din 'up' e f antipatic la-nceput, da apoi devine f simpatic; dragos bucur din 'politist' la fel - decit k el redevine antipatic la final :)) @ gloria: tu l-ai revazut, dupa cannes? te lasa sa iei okelarii la iesire? k la cannes a tbuit sa-i dam inapoi... :( |
Noi i-am dat înapoi, cä nu suntem gäinari - desi la iesire nu ne controla nici domnu' dracu'.
(Si ar fi meritat sä-i luäm, ca pedeapsä - cä proiectionistii s-au dus sä se cace, si ultimele 10 minute au fost desincronizate - si dimensional, si sonor.) Bun film, fac analiza disearä. Acum îmi fac siesta. |
ochelarii aia costa vreo 200 de lei, pastrarea lor in buzunar (sau la ochi, pentru fani) are mari sanse sa fie considerata furt :)
|
Dacä te prinde!
Au camere video? (Eu oricum i-am dat - da' acu' vreau sä stiu ce-am pierdut.) |
Originally Posted by Gloria:
Bravo Gloria! ai reacţionat şi tu o dată, la timp şi corect! ţine-o tot aşa! :-* :"> [opusului aceste acţiuni i-am spus eu indiferenţă. cine tace pare a consimţi. nimic mai adevărat]. |
@ stefan: pai si nu poti sa zici k i-ai uitat pe nas? :))
ma rog - eu nu, k am dja o pereke... |
Pai, Als, ce-ai fi facut cu ei in afara cinematografului; am si eu aceasta curiozitate.:))
|
pai, as fi curios sa vad oamenii bidimensionali (aici e o lista lunga...) in 3D ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:04. |