![]() |
@illo: inceteaza ma, hai ca ne-ai dat cu firma in cap: auzi lacramioare =)) of illo tata
@corinka: ii place. nu te-ai uitat cu atentie la ce-a scris. n-a mai modificat pollul initial ca nu mergea. |
Weekend e numarul 1 pt mine in materie de Godard.
mai zic o data. Weekend e numarul 1 pt mine in materie de Godard. |
Originally Posted by illotempore2002:
Doi-zece doi zece. Proba de microfon. Nu se aude. Repetati va rog :P |
Weekend e numarul 1 pt mine in materie de Godard.
se-aude acolo-n fund? :)) |
Da' vorbiti don'shoara in microfon. Nu-l tineti asa departe k nu-i maciuka de dat in kap , pakatele mele :)) |
Illo draga, sa nu ma intelegi gresit, nu vreau sa te corectez, toti gresim pe aici pentru ca scriem la repezeala, dar lipsa unei virgule - care a fost omisa dintr-o eroare materiala, nu din nestiinta, sunt convinsa - m-a indus in eroare. |
si de ce te exprimi asa pretios?
|
Vedeti ? De asta vorbeam ! illo da cu ea pe jos si corinka ce face ?! ISI CERE EA SCUZE !
Nu pot face ca ea intr-o mie de ani ! Madame, allow me to take my hat off =D> |
da mah, poti sa iti ceri scuze si totusi sa fii foarte agresiv in acelasi timp ;)
hai ca suntem offtopic p.s. da, e plin de doamne pe forumul asta si io dau cu ele de pamant (s-a imbolnavit lumea de paranoia lately) |
Ca sa fiu sigura ca nu sunt prost inteleasa. Daca iti ziceam numai ca ai papat o virgula, sareai 11 metri in sus ca iti dau lectii de ortografie! Dar tot n-am reusit sa ma fac inteleasa, din moment ce ai perceput-o ca pe o agresivitate... :( |
aiurea....am mai facut greseli si mai grave si mi s-a atras atentia, fair enough, ne blocam intr-o virgula acuma?
|
:-t vezi ce dau io cu tine akush X( ce esti ma asa intzepata ? au iesit tzantzarii in Bucuresti ? nu e plin de doamne. Pauline nu mai e :( LE: Nici in Azilul asta unde ne-ai aruncat nu sunt mai multe doamne. Ca sa vezi... |
Nu, deloc, numai ca virgula aia, bat-o vina, ne-a bagat in ceata. Datorita ei am crezut ca nu-ti place Weekend. Acum ne-am lamurit, subiect inchis! Tot nu mi-ai spus ce era de ras in faptul ca nu ma prind filmele in genul lui Pierrot le fou . :-/ |
nu sunt eu intzepata sunteti voi prea sensibili si faceti din tzantzari armasari, ca tot ai pomenit insecta cu pricina.....ati transformat ceva minor intr-o intreaga dsicutie cu amenintari la pachet....hai las-o naibii de treaba
mai ziceti ce aveti de zis ca dau delete la ultimele postari, revenind la Godard |
O virgula ma??????????????? |
Na: Deci ma enervatzi cu toatele 3: tu - ca faci figuri, corinka - ca e prea buna, pauline - ca nu e deloc. ma duk sa ma kulk. Wish I was home with my baby :( Nu da delete la nimik daca vrei sa fim "cine-friends", if my friendship means anything to you. I'm done and out |
Originally Posted by Chambord:
si tu ma enervezi ca parca stai la panda si la cea mai mica variatie de tempera(ment)tura te sesizezi si te infoi.....dupa tine ar trebui sa fim toti niste aplatizati cuminti care stau cu mainile la spate si au privirea in jos that wont happen |
Originally Posted by Chambord:
am umplut 2 pagini de aberatzii doar pt ca v-ati sesizat voi de parca v-as fi pus o bomba cu ceas sub pat....o sa mut astea in offtopyc asyllum daca nu le vrei sterse dar aici postarile astea sunt degeaba si de prost gust. |
Tu ai vazut vreodata un film?
|
N-ai inteles. Sunt filme si filme si fire si fire. Ala e mai special pt ca e sustinut si de fir si nu numai de haos.
|
All times are GMT +2. The time now is 12:44. |