![]() |
Originally Posted by chuckyfan:
cu felicitari :)) |
profu de mate catre un corigent ( prin mai )
[b] Pa si pu la revedere! |
Viata e frumoasa si subtire ca o ata
|
Azi dimineata ii spun lui Emi (fiica-mea de 4 ani) ca o sa fac ciorba de perisoare (un fel pe care eu nu prea l-am facut si recent am aflat ca ii place). Vin de la serviciu (deci urma sa fac de mancare) iar Emi ma intampina: "Iee! Iee! Supa cu martisoare! Supa cu martisoare!" ...
|
"Semeni manele și culegi bătaie.” (Mircea Diaconu)
|
"Pe ei nimeni nu ii mai intelege"--- "parlamentarii infecti"
|
faza mai veche la un job al gagiului meu, avea o blonda pana'n neuroni p-acolo .... la un moment dat suna telefonul si blonda striga tare: "raspundeti la telefon! poate e cineva!"
mai nou a ajuns faza si pe la radio :)) |
Si tu asculti guerrilla la munca ??
|
nu chiar, e treaba complicata :)) gagiul meu mai asculta si zilele astea au tot dat aia de la fostul lui job mesaje caterinca rau si le-au citit mai pe toate la radio :)) e distractie mare pe ei :)
|
eu ascultam guerrilla la volum minim si am auzit intimplarea cu telefonul
Unul cu citeva cutii de pizza vorbea la telefon :Stai ca vin si eu cu pițili '' |
Un anunt pe o usa a unei cladiri: "Pe aceasta intrare decat se iese".
|
:)) Asta-mi aduce aminte de o tipa aflata-n piata:
- Dati-mi niste cartofi! - De cat? - Da, decat. (nu stiu daca-i banc ori relatare) |
Unde dai si unde crapa ?!
|
Am zis-o una bună acum câteva zile. Eram nervoasă pe o tipă şi voiam să parafrazez din celebra replică "stă cu sula în coaste". Când colo ce mi-a reuşit a fost ceva de genul: m-am săturat ca ea să stea în sula mea. :D
|
Un profesor de la facultate tot repeta : "Nu pot inseamna nu vreau"
|
Originally Posted by bremen1980:
:-))) |
Ma uitam cu bunica la patinaj cu ani in urma , bunica zice o replica monumentala, cand a inceput un patinator sa patineze pe muzica : " asta e kazacioc nemtesc, in varianta frantuzeasca " .
|
Azi in tramvai doi tipi pe la 18-19 ani :
-Ba da astea chiar se cred printese -Da dar Raluca chiar e buna -E buna rau dar nu se f. -Asa-i frate |
Am mai auzit una acum la radio care puncteza bine vaicareala asta cu disparitia cartilor :
''Nu mor cartile cind vor kindle-urile '' |
Prof Iancu de la Chirurgie 3 in timpul LP-urilor ne zicea grupei:"Ce bine va arat!" iar daca cineva din grupa il intreba ceva el zicea " Te-am injurat eu pe tine?"
|
All times are GMT +2. The time now is 06:16. |