![]() |
toti care castiga sunt inscrisis de maxim o saptamana ! de ce ?
|
3deO, nu ti se pare ca exagerezi cu patru mesaje de-odata?
|
chiark nu baga nimeni in seama intrebarea asta :D
|
Originally Posted by StefanDo:
|
mie da, prin urmare...
copila, am raspuns mai sus |
dap, greseala mea... am prins numai cand se punea intrebarea :D
app. concursurile sunt pe bune ... am un amic care a castigat ceva ;) doar ca ma uitasem de curiozitate si chiar am vazut ca erau noi castigatorii (inclusiv cel de care ziceam eu) . coincidenta sau vreun bug la softuletz |
nu e bug, ideea e ca cinemagia este tot mai populara in ultima vreme si se inscriu tot mai multi noi useri. uneori se intampla ca acestia, din entuziasm de incepator, sa se inscrie la TOATE concursurile, de unde si procentul mare de nou-veniti printre castigatori
bineinteles, concursurile sunt manarite bla bla bla :P |
ok ...ms am sa astept ;)
|
Unde sunt castigatorii concursurilor de astazi ?
|
Intrebare
Buna ziua. Am castigat azi o invitatie dubla la CinemaPro, insa nu am gasit regulamentul. Nu stiu in ce perioada este valabila invitatia(probabil saptamana viitoare de luni-joi), nu stiu la ce tip de filme am voie sa ma duc si daca trebuie sa trimit datele la vreo adresa.(am completat corect la profil datele mele). Va multumesc.
|
butonul cu regulamentul e chiar langa cel cu lista castigatorilor
uite regulamentul: Art. 1. Se va trimite câte 1 singur mesaj / concurs / zi. Câştigătorii concursului vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site zilnic. Art. 2. Premiul constă într-o invitaţie de 2 locuri la CinemaPRO - Cinematograful stelelor. Această invitaţie este valabilă, în limita locurilor disponibile, în zilele de luni până joi din săptămâna următoare afişării câştigătorului. Invitaţia se va ridica de la cinematograf pe baza unui act de identitate, cu minim 30 de minute înainte de ora de începere a proiecţiei. Art. 3. Câştigătorul îşi poate alege filmul şi ora de rulare a acestuia, excepţie făcând spectacolele în avanpremieră. De asemenea, nu se pot face rezervări. Art. 4.Orice participant la concursurile organizate pe acest site se presupune a fi citit acest regulament. |
O ultima intrebare : Am castigat o invitatie la Cinemapro pentru saptamana asta, se poate sa ma duc la Hollywood Multiplex, deoarece la Cinemapro nu ruleaza decat "Poker" care nu ma incanta deloc. Va rog frumos daca ma puteti ajuta! Astept raspuns!
|
din pacate nu se poate
va trebui sa suporti poker sau sa dai invitatia unei cunostinte pe care o urasti :) |
sincer nu stiu nici eu ce sa mai cred am castigat concurs cinemagia jenifer;s body de aproximativ 3 saptamani si inca nici un mail nimica .....nici un raspuns ......
|
castigatori STARPLEX????
Chiar nu a fost nostim astazi sa ajung la Starplex, dupa ce am castigat pe 15 aprilie, si sa constat ca s-a desfiintat cinematograful. E cam tarziu acum, dar as fi vrut sa fie anuntati si ceilalti "castigatori", poate au alte lucruri mai interesante de facut in intervalul de timp pe care il pierd cu deplasarea pana acolo.
|
s-a desfiintat, da
am aflat de-abia marti, dar stiam ca toti castigatorii au fost anuntati prin mail sau mesaj privat. Daca nu, scuze! |
De ce nu sunt concursuri cu bilete si la Cinematograful Arta din Sibiu ???? :-?
|
Numai disperare pe topicul asta, de parca pe Cinemagia e obligatoriu sa se faca concursuri sau ceva ...
|
Tsunamy, daca te mai iei de ceilalti useri iti resping toate contributiile de pe site :P
|
Tsunamy si nu mai poti sa dormi noaptea, nu? >:)
|
All times are GMT +2. The time now is 14:23. |