![]() |
nu
|
Perfect!
|
:-*
Originally Posted by halebardul:
|
hai sa mai dereticam prin casa;
1. de ce trebuie sa dai mereu 2 clickuri ca sa intri de pe pagina de start pe forum? eu banuiesc de ce, dar... e frumos? :) 2. butonul de mesaj privat in dreptul fiecarei postari era util si comod in versiunea veche. Daca ar aparea si acum probabil ca s-ar scuti multe off-topicuri si balacareli in public. 3. in continuare nu te poti loga dand Quote sau Post reply, tot numai de la butonul de sus. A little annoying. |
La mine merge cu un singur click. |
Si la mine. Chiar mä miram...
|
da, e unul, am incercat cu alt browser si a mers dintr-una.
raman celelalte doua observatii. |
nu e un reproş, paradoxal, e o chestie de bine! :-)))
şters!
|
|
De cand ati inceput sa transformati CineMagia in hi5, adica de vreo doua zile, cand intru pe forum, nu imi mai apar toate sectiunile decat cele din Cinemagia interactiv: cafenea etc.
Sectiunile despre film sunt ascunse, trebuie sa dau clic pe o sageata ca sa apara. Chestia asta ma irita. |
daca te mananca in fund si vrei , sa zicem, sa intri pe un user sa ii vezi profilul, ai imbulinat-o: nu te mai poti intoarce pe pagina de forum in veci. X( nu ma refer la dat back, back si iar back....pur si simplu nu ai optiunea de a fi redirectionat inapoi pe forum....X(
in pula mea |
Looooool
şters!
|
pasarica,
nici 2 bani nu-ti da nimeni, sezi linistita |
Originally Posted by illotempore2002:
N-ai pt ce! |
şters!
|
Originally Posted by Neuptolem:
mersi, merge |
nu e o problemă, dimpotrivă
şters!
|
De ce dintr-o data imi apare ca am 21 de mesaje private necitite, pe care desi le selectez si le marchez ca citite, nu se schimba?
|
(2) + (3) rezolvate ambele. |
Dacä vreau sä väd toatä lista de mesaje ale unui user, eventual ca sä caut unul anume, etc., n-am cum. Noul profil aratä doar ultimele sase mesaje, färä posibilitatea de a "da pagina" mai înapoi...
|
All times are GMT +2. The time now is 16:19. |