![]() |
M-am suparat!RAU...
|
Originally Posted by EgOisM:
Si eu. Plec de pe forum. :hmm: |
Eu nu!
Nu pot sa ignor mesajul anterior in care ai "tipat" la mine,eu tot te respect,cu toate ca relatia noastra s-a consumat. In legatura cu Oscarul,nu vreau sa iti ingreunez munca,de ce nu lucrezi cu IMM ca are talent? Mi s-a produs o ruptura psihologica la nivel cerebral,nu exclud faptul ca m-am gandit la faza cu obsedatii pe net de multe ori,dar wtf cand este sa se intample se intampla si cu asta basta! La filmul recomandat de tine cred ca ma voi uita cand voi avea ceva timp liber,inainte de el trebuie sa vad Mirorrs m-a invitat cineva si nu este frumos sa refuz. Cand o fi sa ne vedem ne vom vedea si vom vedea ce o fi de vazut atunci cand se va vedea in viitorul ce se vede. Noapte Buna! |
Sunteti niste scumpi,N si E.
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: |
ca sa revigoram topicul, propun o poza care se numeste blossom season
![]() |
Da' de ce e unsharf si cand ti-a crescut asa parul? :-?
|
revigorare nr.2 - @ Sighisoara 2009 (cu tot cu burta...)
![]() |
Pipes, te asteptam si cu o poza fara burta :D
|
![]() |
hmm, nice, as pune si eu una, dar nu prea ma descurc cu image hosting!
niste intructiuni? :D |
Incarci poza aici
http://www.imagecross.com/ apoi copiezi URL ul BBc Code pt poza in marime originala sau Thumbnail pt imaginea micsorata. ![]() @Movie 4 Nu se vede poza. Sau o fi de la mine?:-? |
@omudindulap - eşti primul tip care arată ca o bară de adrese, şi asta dacă accesez link-ul corect, altminteri semeni cu www.imagecross.com!!!
=)) =)) =)) l.e.@Gloria - ce flori sunt alea?! Par orhidee, sau crini?! :-? Şi pe ce stai, pe-o masă, sau ce?! :P |
Sper ca nu te-ai indragostit acum, caci inima mea apartine pe vecie unei minunate Task Bar.
|
:))
Drago, sunt orhidee - mov, culoarea mea preferata. Insa irisii sunt florile mele favorite. Desi, recent, am primit o anemona: m-am (re)indragostit pe loc de florile astea si de tablourile lui Luchian. |
|
pai, stai, varianta umana nu era aia diurna? Da-ne si o poza diurna, nu ca asta n-ar fi senzationala.
|
Originally Posted by Dragomara:
Asta era varianta diurna.;) |
Originally Posted by omudindulap:
Erai certat cu Task Bar in varianta nocturna ? :D |
Originally Posted by Cinemania:
Am prins-o cu Recycle Bin...:(( . Umilintaaaaa |
![]() Tanar si vagabont. |
All times are GMT +2. The time now is 09:56. |