![]() |
io-te, domnule, cum se supără lumea ca....
pe sat! :D :D
@Pitbull - nu mi-s blondă, deci nu am nevoie de explicaţii, dacă prin absurd nu pricep prefer să fiu proastă 5 minute, adicătelea să întreb. ;) PS: continuu să râd. :p |
Bun, deci s-a rezolvat si asta.
Propunerile mele, actualizate, devin: Keepwalking, Halebardul, Judex, Cinemania, Illotempore2002, Corinka, Redmen, Buticut, Chambord. |
Originally Posted by Paulien Kael:
Iiiiiihaaaaa! There is God! :cool: Sa fim seriosi, totusi, am o dedicatie pt ea: http://www.youtube.com/watch?v=0AU3G-c6D2Q Am glumit, sunt serios, f serios. Nu, pe bune, chiar sunt serios. |
mi se arată mie aci-n globul de cristal
Originally Posted by Pitbull:
|
auzi, tu n-aveai niste mesaje de sters?
|
Originally Posted by Pauline Kael:
1)Pit mi se pare chiar foarte obiectiv ca şi moderator. 2)ALS-şi dacă ar avea timp să scrie nu cred că ar fi bun.Dacă bine-mi amintesc o dată cerea capu' lu' Carmine Galane(nume cred că-i ăsta). |
Dragomara: multumesc, am luat azi un "cofrag" (mor dupä cuvântu' ästa) de la nea Georgel / Altu-n lume nu-i ca el. (Ii place sä-i fac poezioare când cumpär ouä de la el.)
Suspy: multumesc, fac si eu ce pot; da' Carmine Galante era Nume. |
Avertisment: voi injura pt a fi bannata for ever,nothing personal,scuze lume pe care va respect,dar m-am saturat de mizeria umana din sufletul lui Pitbull si Suspect.
ba suspect,habar n-ai ce vb ,carmin cacat ala care pe prietenul lui pitbull alalalt (nume=carmine+ pitbul= love)a pus niste poze naspa pe forumul asta din invidie si ura pt als a provocat scandal iar azi din rautate conu pitzdbull isi permite sa ma jigneasca, e cu sapte mii de fete,ii place sa asmuta cateii ca in amorres perros,habar n-aveti,e mic la inima . vreau bannare definitiva mi-e sila de astfel de cacaturi scuze stefan,gloria,als si toti userii pe care ii respect si indragesc pt pitbull si inconstientul bizar HUO. |
Cu plăcere.Da' aşa de curiozitate pe unde-i nume?şi E.Floares?Că-s dispăruţi fără urmă.
|
Nu-i nimic, Pauline, eu am gresit, îmi cer din nou iertare.
N-o bannati. Ii trece ei. Suspy: Nume si Emi Floares sunt foarte ocupati; Nume cu munca, Emi cu scoala. |
@tanti aia
sper ca pe mine să nu mă respecţi, altminteri voi fi nevoită să trec la Plan C. ;)
|
|
Il iubesc pe Pitbull!
sa va ia naiba,pizdbull cu manipularile tale grosolane,minte bolnava ce esti,ramai cu handicapata dragomara(sunteti gretosi amandoi si p-afar si pe dinauntru) si cu toti submediocrii tai aici.daca als nu intra ,stie de ce si nu neparat din lipsa de timp,nu intra pet ca ii asmuti pe mess si prin pm pe handicapatul de nume si p-asta,halal,ce viata de cacao,ce prieteni pe care ii barfesti pe la sate tot timpul,.ti-ai atins scopul,instabilule psihic,nu te simti bine daca nu faci cate o chestie din asta tampita. esti gretos din toate punctele de vedere,vezi ca eu nu sunt dragomara in mortii masii acum sa o scuipi si dup=aia s-o pupi,faceti voi asa,oligofrenilor distrusilor.
cheama-l si pe marx ala de care tie- frica amaratule. unde esti jeleu.
Originally Posted by StefanDo:
Astept bannarea,deja m-apuca plansu' de nervi,stiu ca va place spectacolul,dar n-am chef sa mai arunc cu laturi doar pt un rahat de bann. Bun,daca nu sunt bannata o sa ma cert cu pizdbul pana va plictisiti.Nothing personal,just bussines.:rolleyes: Vreau bann.In toate felurile si de care o fi. |
Lol
mie cel mai tare mi-a plăcut chestia aia cu "sunt etc. etc. şi foarte futăcioasă". am pus pe cineva să recitească, unde tot nu-mi venea să cred ochişorilor. şi-acum mă înfior, şi nu de încântare. :D :D
@Ştefan - într-adevăr numai io spammez pe-aci. :rolleyes: |
esti multi-tasking? sau manuiesti aspiratorul cu perechea de cojones imaginare?
|
dau un premiu celui care o face pe Pauline să zâmbească puţin şi să uite.
|
@PK
dragă, acum tb să iau atitudine şi să-ţi zic că subscriu, mă rog, la părţile decente ale postării tale. faza naşpa e că ştiu că nu vei învăţa nimic din absolut nimic, însă acum jubilez, până nu trăieşti pe propria-ţi pielicică nu-i crezi celui de lângă tine. trist! ar tb să învăţam din experienţele dureroase ale celorlalţi. între noi 2 fie spus, omul ăla nu o să mă pupe niciodată, nici măcar la figurat, pentru că oricâte obraze mi-aş transplanta tot n-ar fi suficiente pentru cîte aş avea de întors. oamenii tb luaţi aşa cum i-a lăsat Dzeu, nu cum ni i-am dori noi. noi trebuie să ne dăm după ei, nu ei după noi, asta dacă nu vrem ca viaţa să ne devină un etern conflict / coşmar. (întotdeauna am stat bine la teorrie) nimeni nu merită să suferi pentru el, în sensul ăsta cel mai de condamnat sunt cei care mai şi afirmă că ne iubesc. no, hai zâmbeşte, viaţa chiar e un miracol! dacă un om nu te iubeşte, respectă sau admiră îţi rămân restul de 6 miliarde de sufleţele. :p }}}}}}{{{{{{ & ((((((H))))))
Originally Posted by halebardul:
|
du-te dracului.(dracumoarteo)
doamne iarta-ma satano,retro! cum picuri tu xantipa asexuata cucuta in urechi,tu si catelu' jigarit. |
Lol
|
sa putrezesc in iad din cauza ta: du-te la talpa iadului tu cu avatarul tau angelic-luciferic: nu stii ca dracul e tautolog si sta si in biserica si chiar pe cruce?(marvel+tarcovsky)
da,cred in El si sunt pacatoasa,si? |
All times are GMT +2. The time now is 20:49. |