![]() |
Originally Posted by redmen:
Si inca o chestiune micutza...dvd-ul e dvd, dvd-ripul e dvd-rip. N-ai sa vezi un dvd care sa aiba dvd-rip scris la nume. Dvd-ripul e varianta .avi. Dvd-ul e cu .IFO si .VOB si .BUP-uri...e, zic eu, o diferenta. Stiu ca si un dvd intreg e un fel de rip, dar de fapt e mai mult copy. Confusing enough? |
Originally Posted by M0n0:
In sensul ca gasesti mult mai multe chestii si le iei mult mai repede.Nu e vorba de nici o teapa aici.Nu stiu care ar fi teapa in downloadul dupa net ??
Originally Posted by M0n0:
Da`mi mie un film .avi si o sa ti`l transfortm in .vob si .ifo si .iso si tot ce vrei tu :) dvdrip = dvd original copiat (adica iei dvd original,il bagi in pc,il copiezi,si apoi faci tu un dvd cu filmul copiat). |
Mai multe chestii decat pe un site numai cu torrenturi, unul mare, ma indoiesc ca sunt, ca le dld mai repede, e discutabil, depinde de reteaua de net pe care o ai, depinde din ce tara e site-ul, sunt multe variabile.
|
Originally Posted by E.Floares:
Sunt mai multe explicatii: 1. Data la care a fost anuntat nu coincide mereu cu data aparatitiei fizice a DVD-ului. 2. Sunt sigur ca stii de formatul R5, adica DVD-urile zonei 5, care apar mai devreme, in scopul combaterii gradului ridicat de piraterie din zona R5 (Rusia, etc). 3. De multe ori un DVD-SCR, un DVD Screener seamana foarte mult (nici macar nu are watermarkuri sau alte "insemnari") cu un Retail (DVD-Rip), astfel incat DVD-SCR-ul poate trece usor drept un DVD-Rip. 4. Cum a spus si redmen, poate fi teapa. :) *** Recomand Blu-ray (sau compresiile dupa Blu-ray). Aia cativa giga in plus fac o diferenta categorica. Bineinteles, toate astea daca n-ai de ales in a-l vedea la cinema. :) |
eu astept asta :
http://www.amazon.co.uk/Dark-Knight-...6911055&sr=8-3 sa se faca mai repede 9 decembrie!!! |
Asteptarea a luat sfarsit :
http://www.mymovie.ro/The-Dark-Knigh...955-c-3-p.html si http://www.mymovie.ro/The-Dark-Knigh...956-c-3-p.html |
Am pastrat banii pentru DVD-ul asta, pana acum cateva zile cand a trebuit sa intru in ei.
Mai poate astepta putin...o sa mi-l fac cadou de Craciun. |
Well ... Merry Christmas ;)
|
Sa tot fie!
Merci la fel! :) |
Ma intreb daca Bat-Pod Edition e cu discuri in format blu-ray,ca in State...Nu se mentioneaza ca ar fi,but you never know :)
|
Nu e blu ray :)
|
am impresia ca apare peste 2-3 luni :lol:
|
Pentru pareri pertinente despre film, nu a lu' Ion din Valenii de Munte, recomand review-ul asta, respectiv...
Observam la un moment dat cum zice si criticul fata-n fata cu norodul, ca "There is superb writing in blogs and discussion groups ... but there are also thousands of semi-literate tirades that actually reinforce the Hollywood status quo, that say: 'If you do not like "The Dark Knight,'" you should be fired because you do not speak for the people.' Well, the people don't need to be spoken for. And a critic's job is not only to steer you to movies you might not have heard of or that died at the box-office. It's also to bring a different, much-needed perspective on blockbusters like 'The Dark Knight.' " |
si tu ai vreo parere pertinenta despre film? asa din curiozitate
|
Lui doar i s-a parut interesant sa copieze ce a zis ala.
|
Linkurile erau pentru cei curiosi de parerile unor critici respectabili, nu pentru orgoliosi. Parerea mea impertinenta egzista.
|
Nu am incredere in niciun critic pe care nu-l cunosc personal.
|
Originally Posted by E.Floares:
Ha! Replica asta n-o aparut in TDK versiunea finala. Poate de aia ca s-or decis sa scoata glumele din ea. |
Stii,exista unii oameni carora le place sa fie Gica-contra doar ca sa se simta speciali.Tu te incadrezi in categoria asta.
Nu ma deranjeaza atata faptul ca nu ti-a placut,cat faptul ca nu esti in stare sa argumentezi solid de ce nu ti-a placut. Come back when you are prepared. |
Eddie Murphy o sã fie The Riddler în Gotham? :shock:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:16. |